Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 31.03.08  21:34

« Re: zdravím vodičov, ktorí nevedia na čo majú spätné zrkadlá

no tak mal som pripravenú aj šťavnatejšiu verziu, v ktorej som okrem uvedenej množiny vodičov chcel pozdraviť aj tých, ktorí:
    - sú presvedčení o svojej nebetyčnej rýchlosti
    - sú presvedčení o svojej nebetyčnej dôležitosti
    - sú presvedčení o vlastníckom práve k ľavému pruhu diaľnice, na ktorej práve sú, nech je to kdekoľvek
    a tuším ešte niečo ale už som zabudol >:D
    Potom i to ale prišlo že to bude znieť ako nadávanie na všetkých a každého, tak som to zredukoval na tých najobľúbenejších >:D a chytilo sa to >:-[]
    Inak V-max fakt nepoužívam. Teda...dnes som konečne narazil na obmedzovač, pri 257-260 km/h. Normálne dlhý prázdny úsek, nikde nikoho, bol som akurát v ráži, tak som len trochu pridal a zapol diaľkové, keby náhodou, no...ale hneď som aj potom pustil plyn. Takže som tu zdravý a živý a stačilo.
    Ale je fakt, že to auto zvádza. Vôbec nemáte pocit nejakej dramatickej udalosti, len akosi núti pozerať ďalej dopredu, čím získavam lepší pocit priestoru a vytvára to taký mocenský pocit že tú cestu zožerem, keď budem chcieť, že za chvíľu môžem byť tam na horizonte, stačí pritlačiť na pedál... Našťastie mi stačí len občas a s mierou.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 31.03.08  21:23

« Re: GRATULUJEM

>:D díky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 31.03.08  21:22

« Re: Re: Re: Navi

No tak na tie čísla sa do návodu pozriem, vďaka za radu :yes:
    Čo sa týka lietania po cestách, ako som už písal rozhodne nelietam s plynom na podlahe vždy keď sa trochu dá. To som preskákal s Formanom, Polom 1.4, Astrou 1.6 16V a čiastočne s Oktávkou I 1.9 TDI 110k.
    Dynamický štýl mi ostal, ale pribudlo rozumu a ubudlo riskovania. Asi dozrievam >:D
    Tankovanie apod. m nejak nevadí, skôr sa teším že máme zase 100 oktánovú šťavu na ďalšie spoločné kilometre. Gumy, doštičky a kotúče...by som na tvojom mieste nakúpil naraz vo veľkom a potom to bral ako spotrebný materiál >:D >:D >:D
    Ale vážne - tiež si myslím že je to o osobnom vývoji. Taký ten pocit, že niečo doženiem rýchlou jazdou a keď meškám, napravím to rýchlosťou...už ma to dosť pustilo, už len občas...no... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 31.03.08  21:13

« Re: Jsem moc rád ...

Ďakujem za želanie ;-) aj za to prvé miesto
    >:D
    Našťastie tie roky kedy som bol mladý a nevylietaný som prežil za volantom slabších áut, tak teraz už jazdím tak viac s rozvahou, aj keď niektorí usadlejší jedinci by občas nepredbiehali tam kde ja, ale to je tým že nepoznajú Šarkanove možnosti >:-[]
    Zajtra cesta do Martina a naspäť, jedna z mojich obľúbených (ešte aj do Košíc južnou trasou je to super) už sa teším >:D
    No a s tým zrazom...ja som clekom vyťažený človek a mimo pracovnej doby som vyťažený rodinou, máme 2-ročného syna, ktorý je nadmieru živý/aktívny, takže sa snažím manželke s ním pomáhať. To má za následok, že ani cez víkendy na zrazy apod. neostáva čas. No a kým vyrastie aby som tam mohol ísť s ním, to si počkáme... ;-\ Jedine tak v BA v pracovný deň nejaké skoré poobedie... Inak rád povozím.
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 31.03.08  20:31

« Re: Re: Stories.

a potom zazvonil budik a isiel si do prace >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.08  20:13

« Re: Stories.

No, nechtěl jsem to vytahovat Mateo ale s Cuprou jsem ho nadrbal jako malýho Jardu ... >:-[] ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.08  20:12

« Re: Congrat.

Koukám pane, skoro stejná přezdívka ... :no: >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.08  19:56

« Krááása!

Teda páááni lidičky, tady je tolik překrásných aut...vždycky si říkám, že až budu někdy marodit, nebo budu jinak nuceně odříznut od světa venku (dobrý s námi a zlí pryč!), tak si všechnu tu krásu pomalu a důkladně, slovíčko po slovíčku, písmenko po písmenku, pořádně vychutnám a konečně přečtu.
    Zatím se holt musím spokojit jen s občasnou návštěvou zde a o to je pak větší moje radost, když na úvodní stránce vybírám jak mlsnej kocour v cukrárně, který dortík si dneska vyberu a smlsnu si na něm :-)
    Zkrátka a dobře díky všem slušným pracovitým lidem, kteří si díky své píli kupují takovéto skvosty, čímž udělají radost předně sobě a pak následně všem fandům krásných rychlých kol!
    Díky JPOR a všem Tvým kolegům taktéž! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 31.03.08  18:26

« Re: Stories.

hmm dobra otazka to by aj mna zaujimalo :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.08  18:05

« Stories.

Už ti nějaké auto ukázalo záda? Nějaké zajímavé příhody? :-!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.08  16:41

« Jasná deset

Jasná desítka pro kolegu Mercedesáře. E55 AMG je jedno z mýchy nejoblíbenějších aut
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.08  15:35

« Congrat.

Gratulujem k fantastickemu autu. Vyborna recenzia, vidiet ze dokonale poznas to na com sa vozis. Je to auto pre fajnsmekrov ktori vedia ocenit jeho kvality :yes:
    Moje auto snov je zatial v nedohladne ale verim ze raz sa k nemu dopracujem >:D

Vela stastnych KM
  • « 00 Reagovat !

foto Navtech

Navtech 31.03.08  13:45

« Re: Re: Navi

Ty hodiny jsem delal a nic. Ted jsem zjistil, že se to presunulo, tak se to mozna předemnou stydělo a přejelo to v noci. Čísla tam zadávat jdou, u mě je to na str. 124-125 v návodu, ale asi to nabíhá jen u podrobněji zmapovaných ulic, jak říkáš... Pár aut, jako M3, STi jsem měl a nejde jen o ekonomiku, ale osobně asi nemam soudnost a prostě lítám, jak to jde. I kdyby mě nevadila finanční stránka, tak neustálý tankování, nákup gum, výměna destiček a kotoučů mě lezla krkem. Je to jen o pocitu a osobnim vývoji a taky, že jsem už usedlejší pán středního věku a nikam se neženu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.08  13:43

« zdravím vodičov, ktorí nevedia na čo majú spätné zrkadlá

Zdravím, obvzlášt se mi líbí tato pasáž recenze. "zdravím vodičov, ktorí nevedia na čo majú spätné zrkadlá" Bodejt by se stihli uhnout, když si v tvé V-max u nich za několik vteřin :-) ;-) s takovou bestií :-) MK
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.08  13:36

« GRATULUJEM

Co mozem povedat. AMG to je respekt. Som aj ja toho nazoru ze ak si mozes splnit to po com tuzis tak nevahaj. Auto sluzi aj k zabave a k uvolneniu. A spotreba na tu clovek hned zabudne ak je vo svojom aute vysmiati od ucha k uchu. /ak si to mozeme dovolit/
    V kazdom pripade vela stastnych km!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 31.03.08  13:13

« Re: Navi

čas som dnes tiež prestavil až po chvíli dumania, keď to nešlo cez palubný comp...
    Na Comande treba stlačiť SYSTEM, potom na boku obrazovky tuším Settings a Time. Potom sa pekne presunú ručičky na palubke...
    Zadávanie čísel ulice možno záleží aj na podrobnosti mapy, ešte skúsim nejakú nemeckú adresu... Ale na PDA navi sa to pýta automaticky, po zadaní krajiny, mesta a ulice. Takže keď to Comand nepýta, tak mi to vychádza že to nevie...
    Ekonomiku takéhoto auta neriešiš, keď máš na takéto auto (teda na nové a zároveň si tým nevybieliš účet) tak ostatné položky ťa netrápia...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 31.03.08  13:07

« Re: Re: Re: MB

tak u mňa nehrozí furt cez 200. Toho by som sa bál, nechcem to auto zodrať a je to aj celkom únavné stále sledovať kedy začať brzdiť a kto ti odkiaľ môže vbehnúť do dráhy. Musel by som sa veeeľmi ponáhľať...nemám na to povahu.
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 31.03.08  12:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: konecne vede poradny auto ...

Tobě někdo na * natrh koutky ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.08  12:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: konecne vede poradny auto ...

tak já čekám,a doufám že už za tu dobu s tebou nepotkám.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.08  12:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: konecne vede poradny auto ...

jo jo, ted jsi mi to nandal, inteligent se projevil a ani to netrvalo, 21letej srac me ale fakt nemuze urazit, leda tak pobavit, na poradny auto si ale opravdu pockej az budes umet ridit.... zdraví blbecek
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…