Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 16.05.10 02:26
« Re: N1
Robertoo: je to 525 kg a na limited edition som si to prerobil sám keď som pred Metrom doňho napchal celý vozík >:D
FRPE: velké nákupy prebiehajú preto, že do Metra chodím raz za pár mesiacov a vtedy tam nakúpim horu toho, čo inde viacmenej nemajú. Napr. 4-vrstvový haj*zelpapier, hovädziu sviečkovú na tatarák, mrazené slimáky, tolstolobíka a lososa, poriadnu krkovičku na gril atd. A teraz už aj plienky = prípravy na druhého potomka vrcholia ;-) -
jpor (RSKa) 11.05.10 00:26
« Re: Porodní hmotnosť
No nebudeš mi veriť ale mne to meno prišlo v meditácii. Sedel som takto v noci uprostred meditačného pobytu a spomenul som si, že nemáme definitívne meno vybraté a že manželka chcela, aby som poslal nejaké návrhy a nech sa spýtam "tam hore" a tak som sa spýtal. Prišlo celkom potichu tak nejak odnikiaľ a najprv mi to nič nehovorilo. Ani manželke. Až tak po 2 týždňoch mi hovorí že sa jej to nejako usadilo v hlave a už nechce preč. A začalo sa nám páčiť a teraz sme z neho nadšení, veľmi sa nám to celé páči a má spústu pekných tvarov atd... -
jpor (RSKa) 08.05.10 21:33
« Re: AMG disky - hmotnosť
jednak magnezium a jednak tvrdosť disku AMG je vraj veľmi solídna. A tiež nie je kovaný... Vychádzal som z toho, že napr. o dosť menšie disky Subaru majú 9,7 kg apod.
Osobne som radšej, že ten disk je ťažší než tie najlepšie ale zase je tvrdý, lebo ako som už písal, skrivím ho na hocijakej blbej jame (asi ťažký motor vpredu...) no a keby mal 11 kg tak potom už neviem...