Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 17.05.10 20:45
« Re: N1
Jpor - nechci rýpat ale než dostavíš baráček tak tatarák bude volně dostupné zboží, taková řekl bych věc jako třeba chléb ... >:D
Tataráček Frpík moc rád, i když popravdě dříve cca ještě před 5-ti lety jsem ho nejedl ...
Pak jednou na nějaké oslavě ( tuším že táta slavil 50x let, jsem ho dal a od tý doby mňamka největší.
Já ti také dal plný počet a nick mě začíná od F zařad mě prosím dle abecedy někam do prvních řad na terase ... :-! >:-[] ;-) -
jpor (RSKa) 16.05.10 23:56
tatatráček >:D
Práve som ho dokončil a chudák manželka musela po mne upratovť - prihoreli topinky a škrabal som z nich ten karbón >:D >:-[] 8-s
Ale na to že to bol prvý samostatný pokus tak dopadol dobre ;-) predsa len chemik sa nezaprie >:D
Až postavíme ten barák konečne bude aj terasa dimenzovaná na grilovačky, aj dvor na parkovanie, to bude paráda...začneme pozývať tých, čo dali 3x10 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Robertoo: no tiež som chvíľu nevedel, či má užitočnú hmotnosť ako sériovka, lebo napr. ML320 CDI má 645kg, ML420 CDI má 515kg, ML350 má 685, ML500 645, ML AMG má 570kg.
E-klasse kombi W211 po facelifte majú 575kg všetky, okrem 500Matic = 545kg a E63 AMG má iba 505kg. Tak to som dobrý ;-) -
FRPE 16.05.10 11:53
No to mi ani neříkej, tataráček s topinkou byl včera u našich, kde probíhalo příjemné posezení ... v rodinném kruhu ... :yes:
A krkovičku maluji také - dnes má cca kolem 13h dorazit Element s půvabnou manželkou a malými Elementíky, takže jdu nachystat gril a těšit se na krkovičku ... :-! Mńam
Zeptám se na Slovensku se říká : tataráček a nebo tatráček? >:D -
jpor (RSKa) 16.05.10 02:26
Robertoo: je to 525 kg a na limited edition som si to prerobil sám keď som pred Metrom doňho napchal celý vozík >:D
FRPE: velké nákupy prebiehajú preto, že do Metra chodím raz za pár mesiacov a vtedy tam nakúpim horu toho, čo inde viacmenej nemajú. Napr. 4-vrstvový haj*zelpapier, hovädziu sviečkovú na tatarák, mrazené slimáky, tolstolobíka a lososa, poriadnu krkovičku na gril atd. A teraz už aj plienky = prípravy na druhého potomka vrcholia ;-)
[odkaz]
Bite my shiny metal a55 :-!