Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Bender-B-Rodriguez

Bender B. Rodriguez 17.05.10  22:16

« Best way to sell your car

Is putting it on web with photos of it in a ditch >:D

[odkaz]

Bite my shiny metal a55 :-!
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 17.05.10  20:45

« Re: N1

Jpor - nechci rýpat ale než dostavíš baráček tak tatarák bude volně dostupné zboží, taková řekl bych věc jako třeba chléb ... >:D

Tataráček Frpík moc rád, i když popravdě dříve cca ještě před 5-ti lety jsem ho nejedl ...

Pak jednou na nějaké oslavě ( tuším že táta slavil 50x let, jsem ho dal a od tý doby mňamka největší.

Já ti také dal plný počet a nick mě začíná od F zařad mě prosím dle abecedy někam do prvních řad na terase ... :-! >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 17.05.10  14:06

Jpor - veľa údajov naraz :-) Ale páči sa mi,že aj pri tak výkonnom a relatívne legračním aute,sa dá previezť nejaké to zrno a zemiaky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.05.10  00:05

Kdybys k vám měl pozvat najednou všechny co ti dali 3x10, tak nevím... :-O 8-s >:-[]

Shodou okolností jsem měl tatarák včera večer (po hodně dlouhé době) taky, konkrétně na srazu ze stř. školy po 25 letech... 8-s :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 16.05.10  23:56

tatatráček >:D
    Práve som ho dokončil a chudák manželka musela po mne upratovť - prihoreli topinky a škrabal som z nich ten karbón >:D >:-[] 8-s
    Ale na to že to bol prvý samostatný pokus tak dopadol dobre ;-) predsa len chemik sa nezaprie >:D
    Až postavíme ten barák konečne bude aj terasa dimenzovaná na grilovačky, aj dvor na parkovanie, to bude paráda...začneme pozývať tých, čo dali 3x10 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Robertoo: no tiež som chvíľu nevedel, či má užitočnú hmotnosť ako sériovka, lebo napr. ML320 CDI má 645kg, ML420 CDI má 515kg, ML350 má 685, ML500 645, ML AMG má 570kg.
    E-klasse kombi W211 po facelifte majú 575kg všetky, okrem 500Matic = 545kg a E63 AMG má iba 505kg. Tak to som dobrý ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 16.05.10  11:53

No to mi ani neříkej, tataráček s topinkou byl včera u našich, kde probíhalo příjemné posezení ... v rodinném kruhu ... :yes:

A krkovičku maluji také - dnes má cca kolem 13h dorazit Element s půvabnou manželkou a malými Elementíky, takže jdu nachystat gril a těšit se na krkovičku ... :-! Mńam

Zeptám se na Slovensku se říká : tataráček a nebo tatráček? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 16.05.10  10:52

Aj dosť.Tipoval som tak o stovku menej.Video z prerábky nemáš?Pomohlo by to ostatním >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 16.05.10  02:26

Robertoo: je to 525 kg a na limited edition som si to prerobil sám keď som pred Metrom doňho napchal celý vozík >:D

FRPE: velké nákupy prebiehajú preto, že do Metra chodím raz za pár mesiacov a vtedy tam nakúpim horu toho, čo inde viacmenej nemajú. Napr. 4-vrstvový haj*zelpapier, hovädziu sviečkovú na tatarák, mrazené slimáky, tolstolobíka a lososa, poriadnu krkovičku na gril atd. A teraz už aj plienky = prípravy na druhého potomka vrcholia ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 15.05.10  21:06

Koukám Jpore,

dle fotky nákupního košíku, že probíhají veliké nákupy což? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 15.05.10  11:33

« N1

Som nevedel,že E55 limo sa robila aj ako N1.To je special limited edition,či? 8-s :-)
    Koľko máš na Šarkanovi max zaťaženie?
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 14.05.10  22:49

« Phobia

ktorá je v galérii sa nakoniec ukázalo byť nielen to pravé meno pre dané auto, ale majiteľ tým myslel názov miestnej kapely...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.05.10  00:06

« Re: Porodní hmotnosť

Rozhodně je to pravda... ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 13.05.10  23:55

« Re: Liga výnimočných

FRPÍKU - žijem žijem,len ty ma prehliadaš,keď ti dám v diskusii otázku (Loki - BMW 330i E90).Neva :-) Ako sa darí?Chmáry z MACZ zažehnané?
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 13.05.10  23:27

« Re: Liga výnimočných

Rooberto - ty starej kormidelníku, ty žiješ piráte? >:D

Jojo je to brutal ale je dobře že Jpor zase "po letech" změnil fotku ... :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 13.05.10  23:24

« Liga výnimočných

Predok na TT mi pripadá ako z filmu Liga výnimočných,kapitán Nemo mal na svojom aute niečo podobné.Možno sa nechal inšpirovať 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 12.05.10  23:07

Jo jo to jo jo ... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 12.05.10  01:55

No ono Labelovo dieťa má tiež dosť zaujímavé meno... a Label sám je podľa mňa "nadšený táta" a téma Deti ho vcelku zaujíma, není-li pravda...
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 11.05.10  15:37

Ty sy ale svědavej Label, jako od tlamvaje kabel ... 8-s >:-[]

Ploč tě to sajýmá Labele White? Vi budete mýt taki eště dýtě? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.05.10  01:12

Díky, už jsem odepsal... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 11.05.10  01:04

Máš to v SZ ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…