Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 18.05.10 23:31
« Re: Recept na tatarák
Berustino - no to je vlastně fakt, Jpor nakoupí pro hosty 20litrů krabicový svíčky a nemusí dělat ani tatarák, neboť si ani druhý den osazenstvo nevšimne že nic nejedli ale zase budou mít na co vzpomínat ... :-)
Jpor - ne, já si nealko věci nedávám, viděls někdy nealko-lsd? :-! Samozřejmě kecám ale nejsem pijan, já su pyjan s velkou žízní na ženy ... :-) -
jpor (RSKa) 18.05.10 23:26
FRPE: no jako dobré vínko prečo nie ale iba ak je nealko, a to pokiaľ viem tak neni... Jedine že by to v LIDLi bolo tak pančované že aj bez alkoholu >:D
Ono nealko pivo je podľa mňa ideálny nápoj k mäsu hlavne grilovanému (typicky u nás rebrá s medom, cesnakom a chilli) a k tataráku ;-) -
jpor (RSKa) 18.05.10 23:24
Ešte som nedal Worcester, ale keď mi to ako decku nechutilo v čistom stave z flašky, tak som došiel k záveru že ako potravina je to nepoužiteľné na čokoľvek a tento názor som si podržal dodnes >:D
FRPE zaznáva nealkopivo? Lebo ja zase 16 rokov ignorujem alkopivo ako aj všetky alkonápoje (okrem Alpy, ktorú občas po(u)žívam na čistenie a dezinfekciu otvorených rán resp. akné >:D >:D >:D ) -
FRPE 18.05.10 23:23
Jpor - bylo vidět že jsi "volal" Polraichovi a ještě skypoval s Babicou viď? >:D >:D No takto je to hej.
Zbývá jen popřát dobrou chut.
Berustinku - no, Zlatý Bažant? ;-\ Viděl bych to na nějaké polosladké červené, nějaký dobrý ročník, třeba Svička alá krabice, jak Jpor kupuje v Lídlu ... :yes: >:-[] ;-) >:D -
berustina 18.05.10 23:21
jpor - přímé srovnání ti asi neudělám. Jediný rozdíl pak dělám v přípravě roštěnku mixuji mixérem a svíčkovou třu nožem. Ve výsledku to chutná velmi podobně né-li stejně. Opravdu jsem to nikdy nezkoušel dělat z obou druhů masa v jeden okamžik. Řekl bych, ale že roštěnka bude tužší. -
jpor (RSKa) 18.05.10 23:13
týýýjo ešte som zabudol že som dal aj:
- mletú červenú papriku sladkú
- trochu mletých feferoniek, ale tie sú viac slané ako pálivé, tak aspoň kvôli iskre...
Inak žltko je tá žltá časť surového vajca >:D
Topinky sú natreté cesnakom obojstranne a aj na prednej hrane >:D a následne na to tatarák (vrstva 4-5 mm), osoliť a zožrať.
Ideálna príloha - pivo (v mojom prípade nealko Zlatý Bažant). -
jpor (RSKa) 18.05.10 22:54
« Recept na tatarák
sa chcem takto verejne spýtať - čo dávate do tataráku okrem sviečkovej?
Ja som tam tresol na cca 30 deka mletej sviečkovej:
- 1 žĺtko
- 1 stredná cibuľa (pomletá s mäsom)
- cca 5 lyžíc horčice (najradšje mám tú najlacnejšiu)
- 1,5 lyžice kečupu
- soľ, mleté čierne korenie (pepř)
Dávate tam ešte niečo iné? Worcester, mletá rasca (kmín) atd? -
jpor (RSKa) 18.05.10 22:49
« Re: N1
taká zrezaná kocka potiahnutá kobercom a hrá mi to rovno do kabíny cez otvor na lyže, ak teda sklopím opierku. Ten vak na lyže a dekel bol vymontovaný.
Objem ozvučnice cca 17l, membrána tuším 20cm. Taký na dokreslenie spodkov, žiadne tlakové vlny, ale na to ja ani nie som...
A dá sa pekne vyberať, keď idem na nákup do Metra >:-[] ale terazky som ta šiel neplánovane