Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
berustina 21.05.10 00:08
« Re: Zaujimava reklama
Vampix - jak píšeš, osobně si taky myslím, že něco takového stojí v garáži jako 2 možná 3 auto. Těch 10k/ročně bude reálných a asi hodně ostrých, ale jak jsem poukázal v M-B se vůbec nevyznám. Jen bych čekal, že něco se štítkem Carlson bude mít cenovku trošku jinde. :-) Za ty prachy bych do toho i šel. >:-[] -
Vampix(Diesel Power) 21.05.10 00:03
« Re: Zaujimava reklama
Tak reklama ne Éčko famozní, mně naopak to auto zaujalo celkově :yes: osobně bych měl teď těžší rozhodování mezi 5er a E-classe než v minulé generaci obou vozů, kde jsem měl vždy jasno co se designu týkalo....
Berustina: Za 6 let 60tis Km, celkem sváteční jezdec, nebo to používal jako druhé auto a vyřádil se na něm. Těžko říct, cena vskutku hezká, ale známý tak koupil minulou generaci ML v bazaru za levno v 4.0 TDI a díky úpravě Carlsson zaniklo opravdu dost podstatných problémů vozu které byly způsobené stářím.... Ale tady tohle vypadá celkem suverénně -
FRPE 18.05.10 23:31
« Re: Recept na tatarák
Berustino - no to je vlastně fakt, Jpor nakoupí pro hosty 20litrů krabicový svíčky a nemusí dělat ani tatarák, neboť si ani druhý den osazenstvo nevšimne že nic nejedli ale zase budou mít na co vzpomínat ... :-)
Jpor - ne, já si nealko věci nedávám, viděls někdy nealko-lsd? :-! Samozřejmě kecám ale nejsem pijan, já su pyjan s velkou žízní na ženy ... :-) -
jpor (RSKa) 18.05.10 23:26
« Re: Recept na tatarák
FRPE: no jako dobré vínko prečo nie ale iba ak je nealko, a to pokiaľ viem tak neni... Jedine že by to v LIDLi bolo tak pančované že aj bez alkoholu >:D
Ono nealko pivo je podľa mňa ideálny nápoj k mäsu hlavne grilovanému (typicky u nás rebrá s medom, cesnakom a chilli) a k tataráku ;-)