Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 22.05.10  00:33

« Re: Zaujimava reklama

Já taky ne, do tohodle bych nepustil ani svýho psa, do takovýho hampejzkýho auta ... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 22.05.10  00:18

Beru: hlavne , toto auto je na predaj uz viac ako 2 roky.. kde zacali s cenou okolo 900 tis Kc... a za 3 4 roky jazdenia 60 tis km nie je zase az tak malo... jasne, nie je to manazerske auto ale nevidel by som to ani ako 3 auto v rodine...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 22.05.10  00:12

Tož dobrou púlnoc aj Tebe FRPE

No dnes už tatarák nebol, uff :-! dnes na obed losos a na večeru slimáky / hlemýždi >:D

Nevyspáno, ja ešte len mierim do postele, ale pred druhou to býva málokedy >:D :-! 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 22.05.10  00:06

Dobrou půlnoc pane Jpor!

Vyspáno nebo ještě nevyspáno? Co tataráček, pochutnal sis? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 22.05.10  00:04

Tak ten Carlsson bude mať viac ako 60tkm. Takéto auto naopak je prvou voľbou majiteľa, pokiaľ ide o každodenné jazdenie. Pohodlné a rýchle. Spotrebu nerieši. Inak výbavou velice podobné AMG, výkon slušný ale počítam že dosiahnutý bez kompresora, len vačkami a sacím/výfukovým potrubím, zvodmi atd.
    Cena takýchto áut je vskutku dosť nízka a to aj práve u E55-ky. Proste doba nepraje výkonným žrútom benzínu. Za dobrú cenu strelíš tak E220 CDI alebo ešte E320 CDI, veľké benzíny určo sú najhoršie čo sa týka zostatkovej ceny... ;-\

Ten Harman Kardon nie je zlý, ale priestorový dojem je oveľa lepší ako zvukový, ten je proste z lacných repro vymačkaných na maximum a s tým nič nespraví ani Harman. Ak má majiteľ hudobný / netopierí sluch tak...
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 21.05.10  00:21

No nevím ten Harmon má zvučné jméno a i dobře hraje ale v té E46 právě stalo za 2 věci...Dobrou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 21.05.10  00:16

ještě na ceně možná přidá harmon/kardon , hmm ačkoliv v BMW M3 E46 stálo za ouvno. ;-) Nuž utíkám na kutě, dobrou.
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 21.05.10  00:13

já bych se právě bál aby ten carlsson nebyl to jediné hodnotné na autě, takže by nám cena bez toho šla až někam ta tam... Ale jsou i vyjímky, těžko říct takhle na dálku...
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 21.05.10  00:08

Vampix - jak píšeš, osobně si taky myslím, že něco takového stojí v garáži jako 2 možná 3 auto. Těch 10k/ročně bude reálných a asi hodně ostrých, ale jak jsem poukázal v M-B se vůbec nevyznám. Jen bych čekal, že něco se štítkem Carlson bude mít cenovku trošku jinde. :-) Za ty prachy bych do toho i šel. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 21.05.10  00:03

Tak reklama ne Éčko famozní, mně naopak to auto zaujalo celkově :yes: osobně bych měl teď těžší rozhodování mezi 5er a E-classe než v minulé generaci obou vozů, kde jsem měl vždy jasno co se designu týkalo....

Berustina: Za 6 let 60tis Km, celkem sváteční jezdec, nebo to používal jako druhé auto a vyřádil se na něm. Těžko říct, cena vskutku hezká, ale známý tak koupil minulou generaci ML v bazaru za levno v 4.0 TDI a díky úpravě Carlsson zaniklo opravdu dost podstatných problémů vozu které byly způsobené stářím.... Ale tady tohle vypadá celkem suverénně
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 21.05.10  00:00

jsem potřeboval opravit hrubky. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 20.05.10  23:59

Ještě jednou Beru ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 20.05.10  23:57

Když se bavíme o M-B včera jsem narazil na: [odkaz]
    No a jelikož se v M-B vůbec nevyznám, tak mne velmi překvapila cenovka. :-O Ale asi je to standardní cena.
  • « 00 Reagovat !

foto berustina

berustina 20.05.10  23:55

Když se bavíme o M-B včera jsem na razil na: [odkaz]
    No a jelikož se v M-B vůbec nevyznám, tak mne velmi překvapila cenovka. :-O Ale asi je to standardní cena.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 20.05.10  23:45

Mě se Éčko líbí, ale samozřejmě nejhezčí M-B (mimo SLS) je aktuálně C-classe, to je fešák. Reklama perfektní. "Sorry" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.05.10  23:42

neboj, aj auto je dobré. Iba mu doba nepraje... A dizajn zadku... ale je dobré, skúšal som aj keď iba krátko.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.05.10  23:21

« Re: Recept na tatarák

..tri dni som ho musel... až včera som dorazil :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.05.10  22:58

bender - zdar,to ti trvalo než si sem přilítnul z té tvé planety ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bender-B-Rodriguez

Bender B. Rodriguez 20.05.10  22:01

No aspon reklamou zaujali, ked nie autom.

Bite my shiny metal A55 :-!
  • 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 20.05.10  21:53

« Zaujimava reklama

[odkaz]
    aj ked neviem ci sa oplati pokusat osud :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…