Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ivanuska_Matej ( RSka) 22.05.10 00:18
« Re: Zaujimava reklama
Beru: hlavne , toto auto je na predaj uz viac ako 2 roky.. kde zacali s cenou okolo 900 tis Kc... a za 3 4 roky jazdenia 60 tis km nie je zase az tak malo... jasne, nie je to manazerske auto ale nevidel by som to ani ako 3 auto v rodine... -
jpor (RSKa) 22.05.10 00:04
Tak ten Carlsson bude mať viac ako 60tkm. Takéto auto naopak je prvou voľbou majiteľa, pokiaľ ide o každodenné jazdenie. Pohodlné a rýchle. Spotrebu nerieši. Inak výbavou velice podobné AMG, výkon slušný ale počítam že dosiahnutý bez kompresora, len vačkami a sacím/výfukovým potrubím, zvodmi atd.
Cena takýchto áut je vskutku dosť nízka a to aj práve u E55-ky. Proste doba nepraje výkonným žrútom benzínu. Za dobrú cenu strelíš tak E220 CDI alebo ešte E320 CDI, veľké benzíny určo sú najhoršie čo sa týka zostatkovej ceny... ;-\
Ten Harman Kardon nie je zlý, ale priestorový dojem je oveľa lepší ako zvukový, ten je proste z lacných repro vymačkaných na maximum a s tým nič nespraví ani Harman. Ak má majiteľ hudobný / netopierí sluch tak... -
berustina 21.05.10 00:08
Vampix - jak píšeš, osobně si taky myslím, že něco takového stojí v garáži jako 2 možná 3 auto. Těch 10k/ročně bude reálných a asi hodně ostrých, ale jak jsem poukázal v M-B se vůbec nevyznám. Jen bych čekal, že něco se štítkem Carlson bude mít cenovku trošku jinde. :-) Za ty prachy bych do toho i šel. >:-[] -
Vampix(Diesel Power) 21.05.10 00:03
Tak reklama ne Éčko famozní, mně naopak to auto zaujalo celkově :yes: osobně bych měl teď těžší rozhodování mezi 5er a E-classe než v minulé generaci obou vozů, kde jsem měl vždy jasno co se designu týkalo....
Berustina: Za 6 let 60tis Km, celkem sváteční jezdec, nebo to používal jako druhé auto a vyřádil se na něm. Těžko říct, cena vskutku hezká, ale známý tak koupil minulou generaci ML v bazaru za levno v 4.0 TDI a díky úpravě Carlsson zaniklo opravdu dost podstatných problémů vozu které byly způsobené stářím.... Ale tady tohle vypadá celkem suverénně