Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
jpor (RSKa) 04.07.08 12:01
« Re: Foto
Tak to si píš že bol o triedu lepší. Oveľa viac detailov a aj zvukov okolia, oveľa citlivejší a basy sú dosť dobré, ten vstavaný je ako telefónne sluchátko oproti tomu.
Že je to zábava - tak to som happy!!! Aj som rozmýšľal, ako sa ti odmením za spoluprácu, chodíš tam na vlastnom aute...ale už som na niečo prišiel - viac osobne. -
LuboshGT (RS Kaa) 04.07.08 10:24
« Re: Foto
S tym chechtanim mas pravdu, spociatku som si neuvedomoval ze to moze byt pocut, az neskor som daval pozor. Ale nerehoc sa, ked to je taka zabava :-) Takze vravis ze externy mikrofon zvladol svoju pracu na vybornu? To som velmi rad, dufam ze zvuk bude o triedu lepsi ako minule... -
jpor (RSKa) 04.07.08 00:27
« Re: E55 AMG
Ona R8 je aj objektívne rýchlejšia vďaka počtu koní na tonu. Pocitovo si čakal asi tú vlnu točivého momentu z 3.0 TDI (neviem či aj s čipom) odspodu. To R8 ani 63 AMG nemajú. 55 AMG je na tom o niečo lepšie v tomto ohľade. Ale ten benzín je o tom, že to zrýchlenie nekončí pri 4000 otáčkach, ale až niekde za 6500 (55 AMG), 7000+ (63 AMG), pri R8 tuším až 7800. Takže on ten katapult proste pokračuje oveľa dlhšie.
Neskúšal som ani jedno z uvedených áut, ale pamätám na C 320 CDI - mal som pocit že ten motor sa pohráva s karosériou ako chce. To bolo ešte dávno pred AMG...neviem ako by som to hodnotil dnes :-! -
"-- skrytý --" 03.07.08 23:54
« Re: E55 AMG
Fakt jenom krátce, jel jsem dva sprinty 0-200.
Přišlo mi to hodně rychlý, ale krátce předtím jsem jel v Audi R8 a ta měla pociťově akceleraci lepší.
Ale ani jedno mi nepřišlo nějak extrémně rychlé, určitě to jsou extrémní stroje, ale očekával jsem, že po A5 to bude velký rozdíl ve zrychlení, hodně citelný, ale pociťově mi to tak bohužel nepřišlo, což ale neznamená, že ty auta nejsou extrémně rychlá. -
jpor (RSKa) 03.07.08 22:34
Vette93:
no, tak trochu. Zostrih samozrejme uvidíš, ale keď som pozeral natočený materiál, občas sa tam Lubosh zachechtal, tak počítam že (podľa zvuku, ktorý bol zachytený vynikajúco externým mikrofónom) tam bola celkom fajn atmosféra, lebo Šarkan tam robil randál na celé okolie a ešte sa to aj odrážalo od stien kameňolomu...
No a raz musel aj spoza kamery utekať, lebo som to namieril tesne ku kamere, ale nejako som sa rýchlo blížil...a keď som si to pozrel natočené, tak som pochopil...docela som vytuhol. Zúrivá beštia sa valila na objektív takým spôsobom, že to bolo na pustenie do gatí. Jasne že som sa nakoniec vyhol, ale kameru zavalila vlna prachu >:-[] bolo to dramatické :-!
Tak len toľko si zmeškal...ale bolo to dopoludnia, tak neviem či by si býval mohol...? -
jpor (RSKa) 03.07.08 22:19
« Re: KEBY BOLO KEBY...
MarTin1: dík za tip! Čiže ten čip od nich a namontovať u nás v servise a máme záruku - je to tak?
Ten volant som si všimol - moc pekný! Dúfam že bude aj pre faceliftované ML čoskoro.
Ešte uvidíme čo s kolesami. Tie 19" čo prídu sú fajn, ale niečo mi na nich chýba... -
jpor (RSKa) 03.07.08 22:14
« Re: Foto
drift býva hlavne sprevádzaný dymom alebo prachom od pneu. Toto je zaparkované. Driftovať precízne tak, aby som kopíroval zadkom okraj asfaltu ako je na fotke je tiež umenie, ktoré nemám nacvičené ;-) zatiaľ. Ale mám jedny zadné pneu odložené na zničenie a tréning, takže... -
jpor (RSKa) 03.07.08 22:12
« Re: E55 AMG
v tom motte sa spomína "ľudia" - presný výklad tohto pojmu (resp. obsahu tejto množiny živých bytostí) je tu nevyhnutný >:-[] >:D :-!
No dosť bolo srandy...za mottom si stojím, ale tiež to neznamená, že si budem naivne predstavovať akí sú všetci ľudkovia dobručkí. Okrem toho dúfam že dávka irónie je tam jasne naznačená.
Keď sa zastavíš...ak si biely, slušný, zdravý a normálny tak bez problémov. Ak nie tak je to na individuálne posúdenie. -
"-- skrytý --" 03.07.08 12:55
« Re: E55 AMG
ja z vychodu a priamo z kosic si myslim ze ja niesom rasista ja si len myslim ze clovek ma byt biely :D:D
inac u nas v meste má majitel Tempus-u BMW M6 v úprave Hamman ale na to ze je to V10 tak aj ked to auto obdivujem a osobne sa mi viac páči ako E55 ale zvuk motora ma proti E55 dost biedny... ale mne stačila aj jazda v BMW Z4M a ked som vystúpil som sa este pol hodiny usmieval od adrenalínu :) :D -
MarTin1 03.07.08 11:57
« Re: KEBY BOLO KEBY...
AHoj, s tim rakouskem nevim nevim. Ale doporučuju Mercedes Anders: [odkaz]
Nemusíš nic zakládat na ebay, prostě si jen vybereš a napíšeš mail tomu mario.miskic@mercedes-anders.de a ten ti sežene obratem všechno......... Ten čip tam měl za 1085 eur. Jinak velmi ochotnej chlap, už tam mám i slušný slevy. Třeba volant ML místo 699 za 499 a tak dále. Všem zájemcům o tuning MB doporučuju !!!!!!!!!
Jinak moje úprava pokračuje tak nepřestávejte sledovat :-). Jen předesílám, že na kola mi finance nezbydou... ty počkaj.