Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 02.06.10  22:53

« Re: X6 M

..no aby to potom nevyzeralo, že na X6 si si nechal nandať bodykit a 4 výfuky... to by si musel podchvíľou prehrabávať plyn aby to nevyzeralo blbo... Si robím pr-del, to by som aj ja musel potom takto rozmýšľať o Šarkanovi.
    Je to každého voľba, ale došlo mi, že to X5M/X6M nie je nezmysel. Jednak sú to pekné autá, hlavne X6 ako modelová rada je postavená z 80% na tom, že vyzerá naozaj dobre. A potom je to kombinácia výhod SUV (vyšší posed, iný feeling z auta, bezpečnosť, rozhľad...) a eliminácia niektorých nevýhod, ktoré napr. pri ML sú lenivá/komótna prevodovka, podobne naladený motor, neochota tváriť sa svižne a poslúchať na slovo - proste jasný zámer výrobcu urobiť pohodlné auto. Pri X5/6M máš do istej miery na výber, resp. samotné M-kové verzie sú pre tých, ktorí chcú SUV s iným charakterom: rýchly, na slovíčko poslúchajúci motor, podvozok a prevodovka, príslušne naladené tlmiče, ktoré umožnia s autom pozametať, ak to majiteľ chce. Neviem či majú aj možnosť prepnúť si pruženie na Komfort, ale čakal by som to.
    Sám si občas hovorím, že na ML420 CDI by som rád mal prepínanie do režimu Sport nielen pre podvozok, ale aj motor a prevodovku, a ono to nejde... Potom si hovorím, ako asi jazdí ML63 AMG... A práve do SUV potrebujem poriadny točivý moment, takže preplňovaný benzínový motor, aby to malo aj ten výkon. Už sa teším na nové ML 55 AMG s novým V8 5,5 biturbo AMG 570 k / 900 Nm - to bude to pravé. Ako všetky Mercedesy bude mať aj komfortné nadanie a ako AMG brutus charakter >:D :yes:

Inak to M na zadku vyzeralo naživo tiež pekne šikmo - tie 3 šikmé prúžky a šikmá nožička M... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 02.06.10  21:27

« Dneska letěl přes Plzeň čáp ...

... v zobáku nějaké děcko a mířil směrem na Slovensko ... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 02.06.10  12:19

« Re: X6 M

já bych si to teda nechal sundat kdyby už došlo na to jezdit v téhle x6 ;-\
  • 00 Reagovat !

foto Pavel-E

Pavel.E 02.06.10  11:16

« X6 M

Já když jsem to viděl prvně, tak jsem myslel že si to Mko tam někdo nalepil. :-) Tedy zrovna to, co jsem viděl já, mělo to M krapet šejdrem. >:D
  • 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 01.06.10  22:57

« Trefné

Trefný koment na X6 M.Aj keď,niekoho si možno podmanila zvukom :-|
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 30.05.10  11:30

« Re: Tatatráček

u vás neviem ale u nás áno (napr. whisky bar na vysokej 44)
  • « 00 Reagovat !

foto ghotic-ghotic-new-Mazlik-

ghotic.ghotic(new Mazlík) 30.05.10  10:45

caol ila? Dá se koupit u nás?
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 30.05.10  10:40

keď sme pri tej tulamorke, skúste chlapci opáčiť produkty z domčeku caol ila
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 30.05.10  10:39

« Re: MB Slovakiaring

Mám pozvánku na jazdy s SLS na 10.6. na SKring, ale kvôli aktuálnemu termínu pôrodu naozaj netuším či sa zúčastním... Ak to bude trochu možné tak áno, SLS ma zaujíma :-)
  • 00 Reagovat !

foto kikors

kikors 30.05.10  10:26

« MB Slovakiaring

Ahoj jpor, chcel som sa ťa opýtať či plánueš ísť na akciu Mercedes-Benz na Slovakiaringu 8-10. júna?
    Díky za odpoveď
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 30.05.10  02:23

Tak dnes to před pár hodinama proběhlo, udělal jsem fotky ale přidám je až zítra. Budou se ti sbíhat sliny kamarát ... >:D
    Jestli se nepletu ta 7x lidí a cca za dvě hodky snězeno, samozřejmě příloha topinky k tomu, cibulka a další zeleninka = velká mnamka. Dnes dopoledne jdu plavat abych nabitá kila zase shodil ... 8-s
  • « 00 Reagovat !

ghotic.ghotic(new Mazlík) 30.05.10  02:23

ono když to zapíjíš tak čistým a výborným pitím jakým Tullamore je vytráví Ti a je to prostě tak akor k zakousnutí-vím o čem mluvím! S kuchařem z bývalého zaměstnání jsme takto pár večerů strávili... 2 lidi 0,6kg tataráčku, 10 topinek a flaša Tullamorky... a diskuze do rána...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 30.05.10  02:16

Tak 3 ľudia som si predstavoval ako ideálny počet na jedno posedenie, ale odchádzali by mierne prežratí... Predsa len 150-200 gramov/osobu sa to dá naraz v poho, potom už len nasilu 8-s
  • « 00 Reagovat !

ghotic.ghotic(new Mazlík) 30.05.10  02:10

0,8kg Tataráčku by 3 lidi při 2l Tullamore baštilo zhruba hodinu >:D K tomu samozřejmě hromada topinek >:D Jednoduchá rovnice >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 30.05.10  02:07

Vzorek neprišiel ;-\ budem musieť vybrať z mrazáku moje vzorky a zbastliť z nich tatarák sám :-!

Inak 0,8 kg je celkom dosť...koľkí ľudia to jedia a koľko dní im to trvá?
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 29.05.10  02:00

« Tatatráček

Dnes ( teda včera ) jsem koupil O,8kg svíček a zítra bude tataráček, nechci se vnucovat ale pošlu ti přes PPL vzorek na ochutnání ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.05.10  10:11

« Re: Zaujimava reklama

hampejz - "bordel"/nevěstinec, příp. i krčma/hospoda, "nejlépe" jejich kombinace 2v1... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 25.05.10  01:23

ja vobec nespochybnujem ci to bola ironia alebo nebola, ja som chcel vediet co znamena ten vyraz...
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 24.05.10  23:03

Matěj - byla to ironka ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 22.05.10  00:47

"hampejzkyho" ?? :-O

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…