Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 30.05.10 02:23
« Re: Tatatráček
Tak dnes to před pár hodinama proběhlo, udělal jsem fotky ale přidám je až zítra. Budou se ti sbíhat sliny kamarát ... >:D
Jestli se nepletu ta 7x lidí a cca za dvě hodky snězeno, samozřejmě příloha topinky k tomu, cibulka a další zeleninka = velká mnamka. Dnes dopoledne jdu plavat abych nabitá kila zase shodil ... 8-s -
ghotic.ghotic(new Mazlík) 30.05.10 02:23
« Re: Tatatráček
ono když to zapíjíš tak čistým a výborným pitím jakým Tullamore je vytráví Ti a je to prostě tak akor k zakousnutí-vím o čem mluvím! S kuchařem z bývalého zaměstnání jsme takto pár večerů strávili... 2 lidi 0,6kg tataráčku, 10 topinek a flaša Tullamorky... a diskuze do rána...
Je to každého voľba, ale došlo mi, že to X5M/X6M nie je nezmysel. Jednak sú to pekné autá, hlavne X6 ako modelová rada je postavená z 80% na tom, že vyzerá naozaj dobre. A potom je to kombinácia výhod SUV (vyšší posed, iný feeling z auta, bezpečnosť, rozhľad...) a eliminácia niektorých nevýhod, ktoré napr. pri ML sú lenivá/komótna prevodovka, podobne naladený motor, neochota tváriť sa svižne a poslúchať na slovo - proste jasný zámer výrobcu urobiť pohodlné auto. Pri X5/6M máš do istej miery na výber, resp. samotné M-kové verzie sú pre tých, ktorí chcú SUV s iným charakterom: rýchly, na slovíčko poslúchajúci motor, podvozok a prevodovka, príslušne naladené tlmiče, ktoré umožnia s autom pozametať, ak to majiteľ chce. Neviem či majú aj možnosť prepnúť si pruženie na Komfort, ale čakal by som to.
Sám si občas hovorím, že na ML420 CDI by som rád mal prepínanie do režimu Sport nielen pre podvozok, ale aj motor a prevodovku, a ono to nejde... Potom si hovorím, ako asi jazdí ML63 AMG... A práve do SUV potrebujem poriadny točivý moment, takže preplňovaný benzínový motor, aby to malo aj ten výkon. Už sa teším na nové ML 55 AMG s novým V8 5,5 biturbo AMG 570 k / 900 Nm - to bude to pravé. Ako všetky Mercedesy bude mať aj komfortné nadanie a ako AMG brutus charakter >:D :yes:
Inak to M na zadku vyzeralo naživo tiež pekne šikmo - tie 3 šikmé prúžky a šikmá nožička M... 8-s