Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.08  12:16

« Re: E55 vs E63

Já viděl video, kde E55 AMG vyhrálo proti 63AMG ale jenom do 12O, pak 63ka odjela...byla rychlejší...a to video bylo od M5Board=letiště, zavřená okna, dobrý řidiči.
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 15.07.08  12:04

no je jasný že 55 AMG je v 0-100 rychlejší než 63AMG, ale atmosféra je atmosféra :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.07.08  22:57

Uprimne - mozno E55 vyhra, verim, ALE k tomu videu len tolko ze neverim vedeam kde maju auta otvorene okna, strechu a podobne, pripadne je rozdielny pocet ludi vo vozidlach. Tie okna su pripad tohto videa, takze pre mna to video nema uprimnu vypovedaciu hodnotu :-)
  • 00 Reagovat !

foto Cujo

Čujo 14.07.08  21:42

« E55 vs E63

no myslim ze je to jasne :-) :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.07.08  10:37

« Re: KEBY BOLO KEBY...ALLIANZ

No allianz tiez neni bohvieco tiez su vsade mili ustretovy ale ked ma dojst na lamanie chleba tak uz je to problem ved len za celne sklo nam posielali peniaze 1,5 mesiaca , mozno to zavisi od regionalnej pobocky mozno od znamosti neviem ale allianz je celkovo s cenami dost vysoko aj v zakonnom aj v havarijnom . Zatial celkom bezproblemova sa osobne vidi UNIQA aj co sa tyka cien, teda je to moj osobny nazor.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 11.07.08  00:57

« Re: vyvazanie

tak žeby nekecali..?
    dík za radu, s tým otočením pneu to dám spraviť ;-) len neviem či 45° nie je málo...možno medzi 90° a 180°? A tiež sa spýtam na toleranciu vyvažovania.
    Dovolenka na horách bez mobilu :-! to bude pokoj... :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.08  22:48

« vyvazanie

Mercedes je na zle vyvaženie velmi haklivy.Ked už od prveho obutia pyta pneu viac ako 50gramov vždy to dam radšej vypustit mechanikovi a gumu otočit o 45stupnov teraz som obul michelin pilot sport2 245/45/17 a sedi to perfetne ,ale stalo sa mi že niekedy to sadlo cca po 2000km a musel som prevazovazt cele auto a bolo to dost rozhadzane inak niektore pneu servisy maju toleranciu nastavenu na 5gramov predne kola na mercedsy tym ze ma zadny nahon davam radsej dovazit aj tych 5 gramov.Inak prijemnu dovolenku
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.07.08  21:50

« Re: KEBY BOLO KEBY...

Na MT som nezabudol, akurát že idem od 12. do 26.7. na dovolenku, tak tu nebudem prispievať ani čítať...
    Potom ale ma čakajú výlety do MT, ale aj PO apod. Už sa teším na tie spoločné kilometre :-!
    Šarkan inak frčí, až na to, že vyváženie pneu zo servisu bolo úplne debilné: predné ľavé museli ešte raz prevážiť a išlo tam 90 gramov závažia !!! Triaslo to ako besné, potom OK, ale teraz tam ešte trochu nervozity ostalo - asi zadné...tak tomu nerozumiem. Majú digitálnu vyvažovačku...vraj to vysokovýkonné pneu môžu robiť, že si ešte "sadnú na miesto" ale ja tomu veľmi neverím ;-\
    A tá Kooperatíva to má viac-menej zrátané, len ešte musím pozháňať ponuky od iných, hlavne Allianz.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.07.08  21:45

« Re: AMG day

no vyzerá to...zábavne..?
    Ale podarilo sa ten druhý pokus premazať na kazete :-(
    Inak zvuky a dramatická atmosféra sú tam super. Akurát občas tam dosť počuť vietor na mikrofón, ale to sa bude dať nejako odfiltrovať...
    Obraz si asi videl už na kamere: Šarkan vyrazí ako divý a mizne v diaľke za revu motora >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 10.07.08  13:33

« KEBY BOLO KEBY...

No zdravicko...Dlho som sa neozval a pozeram ze sa tu toho dost pomenilo.Vidim,ze Sarkan je uz doma s novymi 'botickami' a pilne pracuje a testuje :-) ;-) Bohuzial som v Anglicku na takom pracovno~vzdelavacom pobyte,na zaciatku augusta sa vraciam do MT,takze jpor,dufam,ze si nezabudol na MT >:D
    Ako sa dari?Sarkan frci ako ma?Uz si sa napevno rozhodol ze nechces Kooperativu ked si mal napisane 'kooperativa nikdy viac' :yes: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 10.07.08  10:55

ako vyzera sprint s ,,rovnocennym" superom >:D >:D >:D ?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 09.07.08  23:30

« Re: kooperativa

Presne...hociktory iný maklér bude rád...resp. aj tento by sa mohol posnažiť dokopať inú poisťovňu k dobrej cene aj slušnosti, ale sa mi zdá že ten náš kope hlavne za Kooperatívu :no:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 09.07.08  23:28

« Re: poistovne

No tak tu Generali by som si podal až by ich to mrzelo. Aj do médií a tak. Nemajú čo pindať nad zhodnotením auta, pokiaľ je to havarijná poistka. Ak to bola PZ poisťovňa vinníka, tak opravu z vlastnej havarijnej a spoluúčasť z PZP vinníka.
    Zhodnotenie 3-ročného Éčka opravou za 300 tisíc iste nebolo také, aby im to dávalo právo nepreplatiť nič, oni to len sproste skúšajú. Už som to počul viackrát a osobne som videl prípad môjho kamoša, kde Komunálna poisťovňa odmietla z PZP vinníka poisteného u nich preplatiť jemu spoluúčasť z havarijnej. Vyhrážal sa im právnikom a nič, ich proste musíš zažalovať. Spoliehajú sa, že to veľa nasr*aných ľudí nakoniec odradí, aj keď majú pravdu.
    Dám si zrátať rozdiel v poistnom od Allianzu a uvidíme.
    K tomu DVD - idem od 12. do 26. júla na dovolenku, takže až koncom júla sa spojíme. Venuj sa synovi, aj my máme 2 ročného syna (a tiež som ročník 1973) ;-) viem ako to je...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.08  23:13

jasne jpor, nech sa makler stara... Ako subor Ta milerad poisti hociktori iny makler...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.08  22:48

« poistovne

Tak prave dnes mi prisiel list z Generali ze poistnu udalost mi z decembra nepreplatia.Jeden z mojich vodicov mal nehodu stal v kolone na pristavnom moste zozadu sa prirutilo espero tri auta v sebe jedna s mojich ečok v strede oprava necelych 300000 spoluučast 10% teda 29500.Napisali mi ze moje 3rocne auto sa opravou zhodnotilo takze mi nepreplatia rozdiel.To uz je moja druha neg.skusenost s Generali nehoda s pred roka moja manzelka v meste jazda po hlavnej ceste ked nahle cuvajuce auto jej voslo do drahy poskriabana cela prava strana bohuzial airmatic nastaveny na jazdu v terrene na obhladke likvidator zmeral vysku toho skrabanca od vozovky co somv tom case netusil co to sposobi problemov rozdiel bol cca 5cm od sport 2 takze mna pomaly obvinili z poist.podvodu 7 mesiacov natahovanie znalec oboru cestenej dopravy ,ale nakoniec vsetko dobre dopadlo skodu uhradili.Posledne 3 skody boli sposobene Alianz postup oprava peniaze do 14 dni na učte ziadne blbe otazky max.ochota a pristup ok .Vazne zvazujem ze im napisem dakovny list nad ich profi pristupom.Auta mam v Ceskej ale mozno Alianz bude.Jpor DVD navigaciu by som mal mat buduci tyzden potom sa ozvem.Snazim sa teraz viacej venovat svojmu dvojrocnemiu synovi takze preto sa neozyvam.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 09.07.08  22:08

pozeral som práve natočený materiál, a napriek premazaniu asi 2 pasáží sme zachytili pekné veci, hlavne zrýchlenie a zvuk bol fajn a nechýbala dramatičnosť >:-[]
    Akurát škoda vetra v mikrofóne, ale možno naň bude nejaký ten filter. Ešte mi trochu chýba niečo, ale tak v auguste by sme mohli nejakú diaľnicu alebo...ešte niečo vymyslíme ;-)
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 09.07.08  21:47

« AMG day

dnes sme točili ďalšie jazdné videá a cestou domov som pred Nitrou stretol...SL 63 AMG :-)
    Ale išiel veľmi civilne a zdalo sa mi,že spolujazdec si so šoférom niečo vysvetľovali, tak neviem či bolo auto nové a okolo toho sa motali...ani sa nepozreli kto ide súbežne s nimi ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 09.07.08  21:32

no máme to ako súbor už, sú tam 2x Focus 1.8 TDCi, MB A180 CDI a AMG. A ešte aj prívesný vozík za cca 300 Sk ročne >:D
    Ale ten nápad s agentom použijem. On sa z toho snažil vyvliecť tým že "sa na nich mám poriadne posťažovať", ale to mi je naprd keď ten ich prístup bude trvať naďalej. Od začiatku si myslím, že on vie moc dobre komu zavolať a zmeniť ich prístup...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.07.08  10:47

kolegovi to praveze vybavil makler. Ze ked nebude plnenie poriadne, ze odide z poistovne aj od neho k inemu maklerovi. A hned tam niekde zavolal a neviem co a zrazu sa dalo. Oni mali asi 15 aut, take mnamky ako AMG zrovna nie, ale kazde auto slusna cena

Ty to tam mas ako flotilu (subor)? Asi nie, 4 auta je este malo. Vacsinou flotily si uz velmi neradi nechavaju odist.
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 08.07.08  22:47

« Re: Pezinska Baba

pocul som, ale neviem ci to stihnem. Mam toho na rano dost, ale pokusim sa. Rad by som Vas stretol.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…