Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 31.07.08 22:41
« Re: E55 vs S8
Čím viac na tie fotky pozerám, tým viac sa mi páčia ;-) Dobrá práca Jmurjr!!! Ešte sa isto uvidíme ;-) :yes:
Video - zajtra bude wmv vo vyššom rozlíšení, dúfam že tam Youtube potom ponúkne aj sledovanie v HQ. Lubosh - zajtra poobede Ti brnknem a pošlem link na stiahnutie a následný upload, OK?
Sú tam pekné zábery, niektoré treba vidieť viackrát, aby dojem priblížil skutočnosť, ale tie šprinty a zrýchlenie v paralelnej jazde sú jasné na prvý raz :-!
A aj ten burn-out je vcelku jasný >:D
Pekné civilné nekontroverzné >:-[] video, som s ním naozaj spokojný.
Aká je to skratka HDR?
Dostaneš províziu za predaj nafotených jazdeniek? Môj kamarát fotograf hovorí, že ak žena (= v princípe ale akýkoľvek objekt) na fotke nevyzerá dobre, je to chyba fotografa. Takže tvoje dobré foto predá vlastne auto, resp. pritiahne pozornosť a následne môže konať predajca... -
LuboshGT (RS Kaa) 31.07.08 00:23
Tiez ta vitam jpor :-) Takze vravis ze video hotovo? Super! Strasne som zvedavy ako to tentoraz vypali, najma ked si spomeniem na smrt v ociach pri natacani niektorych zaberov a naslednu husiu kozu pri ich sledovani... Pani, bude na co pozerat ;-)
Jmurj taktiez este raz aj tu v diskusii, tie zabery su fantasticke. Nielen ze dostali novu prichut HDR efektmi, ale aj pred upravou vyzeraju velmi dobre. Vidno, ze keby bolo este viac casu na fotenie, tak... :yes: Uz som tiez niektore pouzil do svojej galerie, dufam ze za to nepytas honorar. :-O -
jpor (RSKa) 30.07.08 22:24
Nazdar jmurjr! Dík za fotky, už idem aktualizovať galériu, možno aj nejaké slabšie vyhodím...
Aký je to filter, čo si tam použil? Vyzerá to ako prispôsobenie denzity obmedzenému rozsahu ľudského oka, teda zúženie okna a zvýraznenie rozdielov denzity v okrajových oblastiach. Trochu som sa tomu venoval služobne pred časom...
Včera som okrem 2 interakcií s policajtmi mal interakciu s jedným Audi S8 a jedným S500 s AMG paketom. Od NR po BA. Audina bola statočná, ale kompresor a nižšia hmotnosť robili svoje, hlavne vo vyšších rýchlostiach bol rozdiel dosť jasný. Nenapadlo ma točiť to mobilom, ale boli by to fajn zábery z vysokých rýchlostí, také porovnanie sa podarí málokedy.
S500 bol jasný, aj keď pekné auto...
Videl som prvú verziu toho nového videa, je to super! Ešte som navrhol 2 úpravy, ktoré už asi sú hotové, ešte konverzia na wmv a Lubosh upne na Youtube...a enjoy! Snáď do konca týždňa... -
jpor (RSKa) 27.07.08 23:15
« Re: E55 vs E63
výsledok vychádza z charakteristiky motorov a prevodoviek bude nasledovný:
- preplňovaná E55 so 700 Nm 2650 - 4500 ot., ale 5-stupňovou prevodovkou a 476 k
- atmosféra E63 so 630 Nm v 5000 ot. a 7-stupňova prevodovka a 514 k
0-100 vyhrá E63, 4,5 vs. 4,7s, ale pri neoficiálnych testoch dala E55 aj 4,5s bez ESP, čiže s dobrým vodičom sa E55 môže vyrovnať E63 vďaka toč. momentu pri štarte z miesta; 0-160 a 0-200 vyhrá výkon E63
pri vyšších rýchlostiach prevládne výkon E63 - odpor vzduchu...
pružné zrýchlenie vyhrá E55 v nižších rýchlostiach, potom vyhráva výkon a viacstupňová prevodovka E63
umelecký dojem vyhrá E55 na celej čiare lebo je to BRUTÁL sila a charakter beštie >:D >:-[] :-! -
dakujem za pochvalu, urcite sa este stretneme. to si uz aj ja zoberiem nieco civilnejsie, aj ked musis uznat, ze ten sprint bol sranda >:D
s fotkami mercedesov som velmi spokojny z 38 mi ich vyslo 36 tak ako som si predstavoval. potom hodim link. nie su ale tak velmi upravene ako tie co su z meetingu. a provizia? toto bola len skusobna seria, potom sa uvidi, co dalej. ale myslim si, ze je to vyrazny krok oproti tomu, co tam dali oni.
vette, nafotim ti ho bez problemu. len neviem akym efektom zariadim, aby malo mondeo realne o par tisic menej >:D