Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jmurjr (H22A7) 15.08.08 08:36
« koniec
tak s konecnou platnostou sa k johnovi cooperovi a matovi nepridavam. vzhladom na doterajsiu bezpriestupokovu cinnost mi bola udelena iba pokuta v najnizsej moznej sadzbe 4000SK. dakujem vsetkym za psychicku podporu.
a este raz varujem vsetkych, slovenski policajti maju undercover MERCEDES C-class, poslednej generacie W204 striebornej farby prevedenie AVANTGARDE. bol k videniu na D1 z BA do TT vcera (14.8.08) o cca 19:50 ako mal zastaveny kamion a blikal presne ako S4. -
jpor (RSKa) 15.08.08 00:28
« Re: vodicsky preukaz :'-( odkaz pre Ivanuska_Matej a John Cooper jr.
vieš čo? nerozmýšľaj a kúp ho. Firma si odpočíta DPH, je to nákladová položka (na faktúre je "elektronické zabezpečovacie zariadenie"), a "kúpiš" si ho za pár pokút plus náklady a starosti s odobratým vodičákom.
Teraz už samozrejme jedine zabudovaný.
Nájdený snímač - čo ja viem? Toto je Mercedes, to má elektroniky... -
jmurjr (H22A7) 14.08.08 23:56
dakujem za podporu. dufam, ze mi ho nechaju, ved to je moj prvy priestupok za cely cas co mam vodicak. pre ilustraciu cez 400 tisic za 5 rokov.
a k teme antiradary. aj ja nad nim vazne rozmyslam, ale zabudovanym. uz vidim policajta, ktory otvori kapotu a hlada... a ak najde snimac, tak co to je? no predsa parkovaci senzor alebo radarovy tempomat.
p.s.: uz iba 8 hodin 8-s -
PeT-a (RSKa) 14.08.08 23:33
Jmurjr: Cože??? To si děláš srandu,že za 88 km/h v obci se bere řidičák >:D >:D - tak to v tom případě jezdím každý den v práci o papíry ;-\ :no:
Jinak Jmurjr přeju hodně štestí, ať ti ho neseberou... ;-) -
jpor (RSKa) 14.08.08 22:13
to otočenie na pumpe by ti neprešlo. Pokiaľ viem, evidujú EČV už pri meraní. Akurát by ťa museli lapať, a to by boli nas*raní ešte viac.
Tak pred 7 policajtmi sa blondína musela predviesť, to Ťa proste nemohla pustiť...blbá karma, no. Pozri, prinajhoršom budeš pár týždňov bez vodičáku, to je celé. Niektorým veciam sa proste nevyhneš. Chce to riadnu výbavu. Ja sa chystám do ML-ka hneď po prevzatí namontovať oba anti-devices a pár iných vecí. Už mi to párkrát pomohlo: zapípalo, na brzdy - a pohoda, úsmev, sunieš sa ďalej... -
jmurjr (H22A7) 14.08.08 07:22
to je velmi mozne. bolo tam viac faktorov. prvy bol som na mercedese. keby som bol na berlingu, bolo by to jednoduchsie - chudobny student a take kecy...
druhy vyrazny bol, ze tam bolo celkovo 7 policajtov, to nie je preklep napisem to radsej SEDEM. pripadal som si ako ekvivalent mikulasa Č. ked po mne islo tolko pliagy. takze ak by som ukecal jedneho, tak druhy by mal namietky a ukecavat siedmych by bolo asi na maslu.
musim ale uznat, ze so spravil jednu veeelku kravinu (teda okrem toho, ze som siel rychlo). mal som sa na drzovku otocit na pumpe, ktora bola medzi miestom merania a chytania. bol by to neznamy pachatel a neviem, ci by na mna prisli. ak ano, tak by som mohol argumentovat tym, ze som si toho neni vedomy, lebo kto ma ratat s tym, ze kazda chu*jovo postavena fabia bude mat radar.
po vojne je ale kazdy general, tak ja budem general zajtra okolo deviatej 8-s
p.s.: a nehnevajte sa na mna za trichu arogantny styl tohoto prispevku, ale som ciastocne nervozny a tesne po prebudeni -
jpor (RSKa) 14.08.08 00:49
posudzovanie celkového stavu by vyžadovalo premýšľanie a to nemajú v popise práce, a niektorí ani toho nie sú schopní. Navyše by to vnášalo prvok neistoty a individuality, absenciu presných postupov a to polícia nemôže, lebo tak by poriadok nikdy nebol - teda aspoň taký podľa policajných predstáv >:D
Blondíne bolo treba ponúknuť náušnice od Swarovského, prípadne topánky alebo kabelku od Gucciho, keby bolo treba pritvrdiť... Pre takéto prípady si treba pýtať rady od nejakej ženskej.
Ale aj tak mám pocit, že blondína si dokazovala, že ju (ako ženu) nikto nebude považovať za slabšiu a tým pádom veškeré diskutovanie skončilo vopred neúspešne. Stavím sa, že s chlapom by so pochodil... -
jmurjr (H22A7) 14.08.08 00:33
idiot bola blondina, ktora sa nedala ani nijako inac presvedcit a to som vtedy mal 20 000 cash...
a o moznosti znameho viem, a asi to nepomohlo. on bol prave kontakt na velitela... no ved uvidime, ci z nas robil flojd volov a zasmeje sa nam, alebo ma odvezu...
osobne si ale myslim, ze brat vodicak za rychlost je pekna vtakovina. mal by byt posudzovany celkovy stav. cize aka bola cesta, potencionalne hrozby, stav auta a podla toho by sa mala urcovat optimalna rychlost. spokojne ale mozem povedat, ze v 88 som na danom useku bol mensia hrozba ako vacsina skodovic, ktore by sli 55 8-s -
jpor (RSKa) 14.08.08 00:25
nechcem podnecovať k nekalým praktikám, ale v týchto menších mestách ako Púchov, Nitra, Bratislava apod. sú také pomery, že sa každý pozná s každým, neviem si predstaviť že by sa nenašlo kamarátske spojenie, vďaka ktorému to bude priemerná pokuta s veľkým pohrozením prstom, že nabudúce...a VP máš veselo vo vrecku aj naďalej. Nehovoriac o tom, že to si musel pri tom čine samotnom naraziť na riadneho idi*o*ta, že si to s ním neukecal na mieste na nejaké tie 2-3 tisícky blokovej a finito. -
jmurjr (H22A7) 14.08.08 00:25
taky je plan. aj tak ale okrem toho planujem rozluckovu akciu s vodicakom, ak by nahodou... takze zajtra trip PU-GA-DS-BA-SC-PU (celkovo asi 500km) a potom vecer zaverecnu rally skusku sviznejsim tempom v ramci stanovenych limitov (chcel by som vidiet kto by ich prekrocil)...
este raz dakujem za podporu a idem sa pred tym tripom vyspat. prosim vsetkych, ktori nebudu mat v piatok o osmej co robit, nech drzia palce, aby mi zostal vodicak >:D
:yes: dobre...