Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jmurjr (H22A7) 15.08.08 08:36
« koniec
tak s konecnou platnostou sa k johnovi cooperovi a matovi nepridavam. vzhladom na doterajsiu bezpriestupokovu cinnost mi bola udelena iba pokuta v najnizsej moznej sadzbe 4000SK. dakujem vsetkym za psychicku podporu.
a este raz varujem vsetkych, slovenski policajti maju undercover MERCEDES C-class, poslednej generacie W204 striebornej farby prevedenie AVANTGARDE. bol k videniu na D1 z BA do TT vcera (14.8.08) o cca 19:50 ako mal zastaveny kamion a blikal presne ako S4. -
jpor (RSKa) 15.08.08 00:28
« Re: vodicsky preukaz :'-( odkaz pre Ivanuska_Matej a John Cooper jr.
vieš čo? nerozmýšľaj a kúp ho. Firma si odpočíta DPH, je to nákladová položka (na faktúre je "elektronické zabezpečovacie zariadenie"), a "kúpiš" si ho za pár pokút plus náklady a starosti s odobratým vodičákom.
Teraz už samozrejme jedine zabudovaný.
Nájdený snímač - čo ja viem? Toto je Mercedes, to má elektroniky... -
jmurjr (H22A7) 14.08.08 23:56
dakujem za podporu. dufam, ze mi ho nechaju, ved to je moj prvy priestupok za cely cas co mam vodicak. pre ilustraciu cez 400 tisic za 5 rokov.
a k teme antiradary. aj ja nad nim vazne rozmyslam, ale zabudovanym. uz vidim policajta, ktory otvori kapotu a hlada... a ak najde snimac, tak co to je? no predsa parkovaci senzor alebo radarovy tempomat.
p.s.: uz iba 8 hodin 8-s -
PeT-a (RSKa) 14.08.08 23:33
Jmurjr: Cože??? To si děláš srandu,že za 88 km/h v obci se bere řidičák >:D >:D - tak to v tom případě jezdím každý den v práci o papíry ;-\ :no:
Jinak Jmurjr přeju hodně štestí, ať ti ho neseberou... ;-) -
jpor (RSKa) 14.08.08 22:13
to otočenie na pumpe by ti neprešlo. Pokiaľ viem, evidujú EČV už pri meraní. Akurát by ťa museli lapať, a to by boli nas*raní ešte viac.
Tak pred 7 policajtmi sa blondína musela predviesť, to Ťa proste nemohla pustiť...blbá karma, no. Pozri, prinajhoršom budeš pár týždňov bez vodičáku, to je celé. Niektorým veciam sa proste nevyhneš. Chce to riadnu výbavu. Ja sa chystám do ML-ka hneď po prevzatí namontovať oba anti-devices a pár iných vecí. Už mi to párkrát pomohlo: zapípalo, na brzdy - a pohoda, úsmev, sunieš sa ďalej...
No a ten antiradar máš o 4000 Sk lacnejší teraz ;-)