Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 16.09.08 23:55
« ML day
Ako ste si všimli v galérii tak dnes, v deň prvého kontaktu s novým ML-kom u nás som natrafil v showroome v BA na Zlatých Pieskoch na ML63 AMG, tak som mohol porovnávať... Proste ML Day ako vyšitý.
A vraj ani AMG nie je nejako nepríjemne tvrdé.
Čo sa týka dojmov apod. tak tie budem dávať len sem do diskusie. Recenziu ako takú urobím až po nejakých skúsenostiach, lebo takto by som ešte nemal dosť "materiálu" a nedostala by dobré hodnotenie - tým pádom by bola odsúdená na zabudnutie. Takže bude až po pár mesiacoch. -
jpor (RSKa) 16.09.08 23:49
« Re: ML je za dverami
Shreka poznám naspamäť vďaka potomkovi :-) ale len druhý a tretí diel, ten prvý tuším nie je na DVD...
Ale nebránim sa Tvojmu návrhu ;-)
Ono to ale má ešte čas, kým nabehnem 5000 km, trochu to potrvá. Počítam že medzi 2 a 4 mesiacmi, to už bude zima... -
jpor (RSKa) 16.09.08 22:09
« Re: ML je za dverami
však toto...jedine že by sa našiel dobrovolnik čo by pomohol s odvozom ;-)
Ešte pouvažujem či sa nájde vhodný kus cesty niekde za rohom. Navyše ešte treba zabehnúť motor, a to tak že 5000 km - na šprinty dostane zabrať. A keď raz bude chip (ak vôbec bude)... -
jpor (RSKa) 15.09.08 23:29
« ML je za dverami
tak vraj v piatok 12.9. prišlo nové ML-ko k dealerovi, zajtra ho idem zaplatiť, prevziať a vybaviť formality a tradá !!!
No a potom jeden Beltronics, anti...parkovacie senzory som chcel napísať ;-) , nezávislé kúrenie (vodné, lebo origo MB je len vzduchové a motor to neohreje) a MUZIKU lepšiu doňho namontovať. Bude ešte radosti >:D :-!