Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 22.09.08 16:42
« Re: vyhodnotenie ankety B-class. jpor je vitaz
v servise som sa dozvedel, že súčiastka bude až zajtra, najneskôr v stredu ráno. Toto sú indiánske mučiace metódy :-( ...neviem ako to vydržím, ale iné mi neostáva. Ešte tak niekomu ukrutne vynadať. Občas to spôsobí, že to čo sa dovtedy nedalo, bolo potom možné behom 5 minút...
Inak budem v BA s ML-kou v piatok a budem mať aj trochu času, takže jmurjr/Vette/LuboshGT...ak chcete máte možnosť. -
jpor (RSKa) 22.09.08 00:46
« Re: vyhodnotenie ankety B-class. jpor je vitaz
do servisu ho pôjdem vrátiť zajtra poobede/podvečer(dúfam), alebo prinajhoršom v utorok.
Tak neviem, chystaj sa...
A to Béčko nemá čiapočky, ani jednu. Včera som meral tlaky, PZ koleso asi pomaličky púšťa, malo 1 atm iba, keď začal varovný systém ožívať... -
jmurjr (H22A7) 22.09.08 00:13
« vyhodnotenie ankety B-class. jpor je vitaz
takze stav sa nezmenil. najkrajsie B je to co ma jpor (ked ho pojdes odovzdavat, tak sa ozvi, lebo tiez budem musiet zbehnut do servisu), druhy som ja a treti je blackburn (ktoremu to vobec nemusi byt luto, lebo uz ma asi nahradu).
do zrebovania su zaradeni vsetci, co poslali hlas. do stredy bude znamy vyherca a takisto bude video zo zrebovania na youtube.
tito clenovia MACZ su v zrebovani: jpor, cujo, petic, poustnik, svihak lazensky, kaafr, rysguf., pet-a, novic, mikos,
skdd, ivanuska_matej, flip, talio2, vette93, flammer, chari -
Ivanuska_Matej ( RSka) 21.09.08 21:38
« Re: kto ma najkrajsi B-class? anketa s tombolou :-!
na zaklade ako fungovalo hlasovanie na Ma.cz som zmazal historiu a davam este jeden hlas Jmurjr .... seda jasny favorit >:D
a hlavne daj na youtube aj to ako listocky pises a vhadzujes dnu nie ze na vsetkych bude len jedno meno :) -
pre flipa: cena v sutazi je sada chromovych ciapociek ventilkov na kolesa aj s postovnym az domov.