Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Rysguf. 23.09.08 21:27
« Re: zase nič
No tak to by som od MB necakal ;-\
Jednoznacne najlepsi servis ma Citroen v BA. Boli sme tam s (uz byvalou) C5 Break.
1. Nenavijal sa pas na vodicovm sedadle. Odpoved servisu - "No tak to musite rukou natiahnut, treba sa tomu venovat" (usmev).
2. Niekedy sa nezavrelo panaromaticke stresne okno. Odpoved servisu - "Hmm tak ho neotvarajte, neoplati sa to vymenit."
3. Vynechavali tiez elektricke okna. Odpoved servisu - "To je drahe vymenit, tak ich otvarajte len ked treba" (usmev).
4. Vypadavala hadica do turba. Odpoved servisu - "To treba kontrolovat pred jazdou, s tym byvaju problemy..."
5. Vrzgali predne sedadla. Odpoved servisu - "Sedadla sa neoplatia vymenit, je to zbytocne drahe a uz to nemusi pasovat..."
Nakoniec sme sa vsetci spolu zasmiali a servis-man este nezabudol dodat, kolko nam usetril penazi! >:D >:D A isli sme domov tak ako sme prisli >:D
Kde sa to hrabe na MB. U Citroena Vas vybavia za 15 minut, nic nezaplatite a odidete s usmevom ;-) -
Vette 23.09.08 20:34
Toto mi poslal kamarat, stalo sa to jeho zene ktora odviezla do MB na Tuhovskej Smarta z defektom:
Rýchlosť nadovšetko!!!
Treba si kúpiť produkty od spoločnosti Mercedes!
A potom ich dať do 24:00 hodinového autoservisu na Tuhovskej v Bratislave!
Sklad majú otvorený iba od pondelka do piatku od 7:00-17:00!
Skúsenosti so servisom Mercedes 24:00 hodinový servis!
> > - tak krpatu sme im odovdzali v piatok vecer, s tym ze treba iba
> > novu pneumatiku - praca na pol hodiny.
> > - v pondelok okolo obeda mi volal p. Bugar, ze ci mi maju zhanat
> > rovnaku pneumatiku, ktoru vedia zohnat do konca tyzdna, alebo mi
> > mozu dat Michellin, ktory maju na sklade. Oznamila som mu, ze nech
> > daju ten Michellin. Ked som sa ho spytala, ci to bude urobene este
> > dnes, tak ze dnes to uz nebude, lebo pracuje len do 15.30.
> > Tak ze OK, nevadi - bude to v utorok. V utorok o 10.50 mi volal, ze
> > teda ci tam maju dat ten Michellin - ja ze ano, ved som mu to
> > povedala uz vcera. A mal mi zavolat, ked to bude hotove - cakala som
> > do cca 14.00 - nevolal. Potom sa mi ozval - po dvoch mojich
> > telefonatoch s jeho kolegynou - okolo 15.15 - ze pneumatiku mu este
> > nedodali zo skladu - tusim ho maju hned vedla parkoviska ... Tak
> > cakam do stredy - a
uvidim...
> >
> > A ak mi budu uctovat stojne za parkovisko - tak sa s nimi pohadam aj
> > ja
> > - hoci sa normalne hadat neviem
Takze asi tak :-)
-
Čujo 23.09.08 20:11
ahoj j-por...to by nasralo aj mna...preboha ved je to MB...vsak by mali robit vsetko pre zakaznikov lebo pride jeden ten im urobi zle meno a caw >:D ..ono by sa mohli viacej snazit lebo ako pises mas plan ze ti to pride vtedy a vtedy a zrazu ti splechnu do oci ze to neni tak by ma slahlo... -
jpor (RSKa) 23.09.08 18:14
« zase nič
ani dnes ten poyebaný modul nedorazil a to ma dorazilo. Už som začal byť mierne zlostný a zajtra budem už vulgárny a čojaviemešteaký ak to nebude. Dnes v dobe DHL keď to môže byť na druhý deň na opačnom konci sveta majú v Mercedese problém tú vec doviezť 4. deň...a to majú na krku hanbu jak Brno, ktorú by mali veeeľmi rýchlo zmazať.
Asi sa niekomu nexce pohnúť zadkom a urobiť pár mailov navyše...smradi 8-s Už som toľkokrát kvôli tomu menil program a prehadzoval dohodnuté veci že až ;-\ zajtra začnem strieľať bez výstrahy do radu. -
jpor (RSKa) 22.09.08 16:42
« Re: vyhodnotenie ankety B-class. jpor je vitaz
v servise som sa dozvedel, že súčiastka bude až zajtra, najneskôr v stredu ráno. Toto sú indiánske mučiace metódy :-( ...neviem ako to vydržím, ale iné mi neostáva. Ešte tak niekomu ukrutne vynadať. Občas to spôsobí, že to čo sa dovtedy nedalo, bolo potom možné behom 5 minút...
Inak budem v BA s ML-kou v piatok a budem mať aj trochu času, takže jmurjr/Vette/LuboshGT...ak chcete máte možnosť. -
jpor (RSKa) 22.09.08 00:46
« Re: vyhodnotenie ankety B-class. jpor je vitaz
do servisu ho pôjdem vrátiť zajtra poobede/podvečer(dúfam), alebo prinajhoršom v utorok.
Tak neviem, chystaj sa...
A to Béčko nemá čiapočky, ani jednu. Včera som meral tlaky, PZ koleso asi pomaličky púšťa, malo 1 atm iba, keď začal varovný systém ožívať... -
jmurjr (H22A7) 22.09.08 00:13
« vyhodnotenie ankety B-class. jpor je vitaz
takze stav sa nezmenil. najkrajsie B je to co ma jpor (ked ho pojdes odovzdavat, tak sa ozvi, lebo tiez budem musiet zbehnut do servisu), druhy som ja a treti je blackburn (ktoremu to vobec nemusi byt luto, lebo uz ma asi nahradu).
do zrebovania su zaradeni vsetci, co poslali hlas. do stredy bude znamy vyherca a takisto bude video zo zrebovania na youtube.
tito clenovia MACZ su v zrebovani: jpor, cujo, petic, poustnik, svihak lazensky, kaafr, rysguf., pet-a, novic, mikos,
skdd, ivanuska_matej, flip, talio2, vette93, flammer, chari
najlepsi servis citroen: Nove Mesto nad Vahom
najlepsi servis renault: Bratislava Panonska
najlepsi servis mercedes: Trencin
najlepsi servis peugeot: Zlin (aj ked to nie je SK)