Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 24.09.08  00:41

« Re: dáme súťaž ???

za seba tipujem že v piatok 26.9.
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 24.09.08  00:40

« dáme súťaž ???

Kto uhádne, kedy bude to ML opravené?
    Cena pre výhercu (bude sa žrebovať zo správnych odpovedí) bude...bude...čo bude cena? Odvoz a šoférovanie (opatrné - zábeh) na ML alebo na AMG (ako sa kto odváži - je po zábehu)?
    ALebo nejaké čapičky na ventilky zoženiem... >:D
    Výhra sa odovzdáva v BA alebo NR - potreba prísť si po ňu. Prípadné iné miesto len po konzultácii.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.09.08  00:38

« Re: zase nič

Já si tuhle zvrknul nohu a taky jsem měl chvíli veyron! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 24.09.08  00:34

Veyron a Phantom v BA 8-s tak to čumím...
    Ono nie že by to bolo nejak astronomicky drahé, hociktorá stredne veľká firma za rok zarobí dosť na to, aby si obe autá v pohode kúpili, ale v praxi si také vozy kupujú ľudia, ktorí majú X-násobne väčší majetok. A to už je iná sranda... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.09.08  00:29

Tak to je hezké, že....kdo by to ještě před dvaceti lety řekl????? >:D I když mi vždycky přišlo takové divné jezdit v tak hrozně drahém autě. Když si někdo koupí barák za 10 miliónů, prosím, ale u těhle aut si vždycky představím, že zpětné zrcátko stojí jako nějaká solidní ojetina a přijde mi to jako plýtvání..... >:D Ale samozdřejmě....ať si každý koupí co chce. Teď jsem viděl auto sporťák, co je zároveň ponorka! Co ti lidi nevymyslí????!!!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 24.09.08  00:21

menil som žiarovku svetla na Vectre (2003) a doškrabal som si ruky že až. A to som mal šťastie že to bol ľavý svetlomet. Pravý treba vybrať nádrž na ostrekovač...
    Na MB C-klasse (2004) a A-klasse (2005) som vymenil v pohode.
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 24.09.08  00:18

No a keby si povedal ze tu ziarovku nechces radsej vobec, pytali by 26 USD >:D ;-)

BTW. Dnes som videl v BA biely RR Phantom a nedavno cierny Bugatti Veyron... Slovakom sa dari...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.09.08  00:14

Na Hondě Odyssey i Fordu Taurus, co jsme měli v USA vyměnit šla, to jsem si vyzkoušel. Jen tam byla taková zajímavost, že jsem chtěl v servise koupit do Hondy žárovku a oni, že stojí 21 USD i s prací. A já, že ji jenom chci jako náhradní. Tak to bylo taky za 21 USD! >:D A na Mazdě, myslím, vyměnit bez chirurgického zákroku nejde..... :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 24.09.08  00:07

Hahaha jasne, napadlo ma teraz nieco. Okrem faktu, ze pokial sa mi vybije ziarovka vo svetlomete, tak ju aj tak vymenit nemozem, nakolko by bol podla Peugeota problem so zarukou. Jednoducho nicoho sa nechytat.
    Ja nahradne ziarovky v aute mam, boli tam priamo pri kupe. No fakt, ze rovno z vyroby mam xenony a nahradne ziarovecky su halogeny >:D >:D >:D
    To nevymenim ani keby som chcel, neda sa >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.09.08  23:59

Tohle mi vrtá hlavou poslední dobou...Proč teď začali vyrábět auta, kde se kvůli výměně žárovky musí vyndat celé světlo??? To to fakt nejde jednoduše???? Dřív dokonce byla povinná výbava sada náhradních žárovek. Jestli to platí i teď, tak jsou mi na dvě věci. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 23.09.08  23:50

Rysguf:
    tak Citroen asi na školeniach servisákov cvičí v komunikácii s klientmi...ako im vysvetliť že vlastne nemajú nič chcieť a že poruchy sú bežnou súčasťou života a pokiaľ sa auto hýbe vpred a brzdí a zatáča, tak nemajú otravovať.

Najhoršie je, že keď už si človek kúpi auto, stáva sa tak trochu rukojemníkom servisu, hlavne pokiaľ má zložitejšie auto, ktoré len tak Janko z Hornej Dolnej doma neopraví...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 23.09.08  23:46

Vette:
    no tak tento príspevok má taký účinok, že som sa začal pripravovať duševne na iné termíny, nie že ja tu stonám nad pár dňami 8-s
    Oni inak sú tam ukrutní slušáci, ale práve pre ich naoko úroveň som predpokladal, že aj výsledky ich práce, termíny atd. budú tomu zodpovedať. No a ona im tá blbá doska nevie a nevie prísť...a pokiaľ nie som neviem kto tak zdá sa nebudú si kvôli mne robiť žiaden stres... Oni sa tam inak dosť obracajú, hlavne servisáci sa zdá že kmitajú, ale potom im neostáva priestor na nečakané a nie bežné situácie, ktoré vždy prídu, to je isté.

Áááále čo, budem sa ja zatiaľ voziť v AMG a nejako už to ML urobia. Ale nech ich Boh chráni ak to nebude do piatku !!!
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 23.09.08  23:39

Tak Toyota celkovo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 23.09.08  23:36

taká Toyota Landcruiser... Síce sa mi moc nepáči ale chodí sa s ňou len na tie pravidelné prehliadky a to je všetko...
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 23.09.08  23:28

k tým servisom, nie je si jednoduchšie kúpiť auto, s ktorým sa chodí iba na pravidelné servisné prehliadky? >:D >:D
    Alebo niečo čo je prerastená škoda 120 a dá sa to opraviť aj v lese?
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 23.09.08  23:16

« Re: Re: žrebovanie čepiček

zaujimavy navrh, ale v kazdom pripade zrebovanie bude, ci s asistentkou alebo bez nej.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.09.08  23:13

Tak sedneš do vozu, dojedeš na internát s kamerou v ruce a v druhé kytici a je to....ne???? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 23.09.08  23:03

bude, zajtra po robote idem po capicky, a ako pridem domov bude zrebovanie, ale zle je, ze vsetky pekne zrebovacky su na internatoch...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.09.08  22:40

« Re: žrebovanie čepiček

Tak co jmurjr!!!!???
    Už chystáš na You Troubě losování??? Jsem napjatý jako panic před prvním stykem!!!! Už to bude???? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 23.09.08  22:32

na Ford Trnava, aspon zatial.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…