Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jmurjr (H22A7) 24.09.08 19:23
« Re: vyherca tomboly o ciapocky na ventilky je znamy
je to najobjektivnejsie ako sa dalo, telefon nikde inde ako na polici s modelmi nedrzal, takze ziadne zmanilpulovanie nebolo mozne. len skoda, ze som ziadnu zenu neprehovoril, aby ukazovala a vytahovala listocky >:D -
borovička pivo ako je tu živo 24.09.08 12:41
« no ani tá TLC
už nie je to čo bola, ale stále na TLC vieš urobiť väčšinu vecí okrem elektroniky na parkovisku s hiliftom a troma kľúčami, je to konštrukčne jednoduché auto, ba priam až blbuvzdorné. Všetko si to však vyžaduje trochu zručnosti a znalostí, ale každý kto mal rozobratú 105/120 tak po dvoch pohľadoch na TLC nebude vidieť diametrálny rozdiel.
Ak však bude TLC jazdiť iba po ceste nemá sa čo pokaziť (okrem vecí o ktorých toyota vie a snaží sa (u nás sa iba snaží) preventívne odstraňovať (vonku to menia pri prvej príležitosti alebo sú zvolávačky, mimochodom na moju starú boli tri a ani jednu som nedostal))
A aj tak všetko ide do sračiek, už ani tá nostalgia nie je to čo bola >:D
K tomu MLku tipol by som si, že zatiaľ nevedia kedy príde diel alebo je to taká šialená doba ako napr. 3 týždne lebo je to na sklade v hornej * :) -
jmurjr (H22A7) 24.09.08 07:30
« Re: zase nič
vlastne, ked lovim v pamati, tak servis v BA ma u mna zly bod. ked mi prvykrat narajbali dozadu mercedesu, tak som s tym siel do BA, kde mi povedali termin, a ze o siedmej tam mam byt. takze ja som o pol piatej vstaval, aby som sa do BA dotrepal aj s autom (vymena mala trvat 4 hodiny), prisiel som a oznamili mi, ze im nedorazil spojovaci diel na vyfuk (naraznik aj koncova cast vyfuku tam boli). opravu odlozili o mesiac (takze dalsi mesiac som jazdil s rozbitym autom. ale potom som prisiel a netrvalo to 4 ale 3 hodiny... -
jmurjr (H22A7) 24.09.08 07:24
« Re: dáme súťaž ???
ahoj jpor, ja za seba dufam, ze to bude v piatok, aby som ML videl nazivo ;-) drzim palce. ak nebude tak im povedz, ze si sam zaobstaras kuriera zo stuttgartu do BA (samozrejme, ze naklady hradia oni). a v tom pripade sa na tuto ulohu hlasim.