Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 24.09.08  19:36

« Re: vyherca tomboly o ciapocky na ventilky je znamy

ja by som len reklamoval použitú žrebovaciu nádobu, akože iná riťolepka nebola? >:D Vidím, že budem musieť načrieť do zásob a darovať Ti nejakú lepšiu žrebovaciu nádobu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 24.09.08  19:35

Jmurjr: Pozrel som si hned tvoje video Rally stage Merc B200CDI, cakam, cakam a akcny koniec ako pri AMG nikde. Este sa musis vela ucit >:-[] je to pekna jazda a cesta na taku jazdu ako stvorena ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 24.09.08  19:28

flammer: aby som sa priznal, aj mne tam nejaka notarka chybala ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Flammer-RSKa-

Flammer (RSKa) 24.09.08  19:27

suhlasim s vette bolo to s inscenovane:D , chybala mi tam notarka:D

• « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 24.09.08  19:26

Mikos: ty si na tom podobne ako ja :-( ČEPICKY si mozes kupit sam v drogerii :-) Neviem ci sa ale budu hodit na auto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.08  19:23

jmurjr: Jsem v robotě a video mi tu nejede. Je možné požádat o zaslání výherce přes SZ? Nevím jestli to do zítřka vydržím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 24.09.08  19:23

je to najobjektivnejsie ako sa dalo, telefon nikde inde ako na polici s modelmi nedrzal, takze ziadne zmanilpulovanie nebolo mozne. len skoda, ze som ziadnu zenu neprehovoril, aby ukazovala a vytahovala listocky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 24.09.08  19:21

to nebolo fer :-( urcite to bolo manipulovane. Kolko krat si to nahraval? Ta kamera bola zle umiestnena .......... ale aspon sme sa dom adobre zasmiali :-)
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 24.09.08  19:10

« vyherca tomboly o ciapocky na ventilky je znamy

nebudem pisat, je vo videu: [odkaz] gratulujem.
    cakam adresu v SZ, kam poslat vyhru ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 24.09.08  18:55

« Re: Tak kdo?

video, natocene, 56 percent na youtube. este max 10 minut. ale meno neprezradim. bude vo videu.
  • 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 24.09.08  18:53

« Tak kdo?

kdo vyhral teda v tombole? >:D tajne doufam ze ja >:D
  • 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 24.09.08  12:41

« no ani tá TLC

už nie je to čo bola, ale stále na TLC vieš urobiť väčšinu vecí okrem elektroniky na parkovisku s hiliftom a troma kľúčami, je to konštrukčne jednoduché auto, ba priam až blbuvzdorné. Všetko si to však vyžaduje trochu zručnosti a znalostí, ale každý kto mal rozobratú 105/120 tak po dvoch pohľadoch na TLC nebude vidieť diametrálny rozdiel.
    Ak však bude TLC jazdiť iba po ceste nemá sa čo pokaziť (okrem vecí o ktorých toyota vie a snaží sa (u nás sa iba snaží) preventívne odstraňovať (vonku to menia pri prvej príležitosti alebo sú zvolávačky, mimochodom na moju starú boli tri a ani jednu som nedostal))
    A aj tak všetko ide do sračiek, už ani tá nostalgia nie je to čo bola >:D
    K tomu MLku tipol by som si, že zatiaľ nevedia kedy príde diel alebo je to taká šialená doba ako napr. 3 týždne lebo je to na sklade v hornej * :)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 24.09.08  08:32

« Re: dáme súťaž ???

to nevadí že daný deň už niekto tipoval. Ak bude viacero úspešných tipovačov, vylosujem z nich výhercu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 24.09.08  08:10

Ja si myslim ze (zial) tuto najblizsiu stredu, cize o tyzden :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 24.09.08  07:30

« Re: zase nič

vlastne, ked lovim v pamati, tak servis v BA ma u mna zly bod. ked mi prvykrat narajbali dozadu mercedesu, tak som s tym siel do BA, kde mi povedali termin, a ze o siedmej tam mam byt. takze ja som o pol piatej vstaval, aby som sa do BA dotrepal aj s autom (vymena mala trvat 4 hodiny), prisiel som a oznamili mi, ze im nedorazil spojovaci diel na vyfuk (naraznik aj koncova cast vyfuku tam boli). opravu odlozili o mesiac (takze dalsi mesiac som jazdil s rozbitym autom. ale potom som prisiel a netrvalo to 4 ale 3 hodiny...
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 24.09.08  07:24

ahoj jpor, ja za seba dufam, ze to bude v piatok, aby som ML videl nazivo ;-) drzim palce. ak nebude tak im povedz, ze si sam zaobstaras kuriera zo stuttgartu do BA (samozrejme, ze naklady hradia oni). a v tom pripade sa na tuto ulohu hlasim.
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 24.09.08  06:01

auto bude dodne 26.9 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jumper-Modo-Team-

jumper (Modo Team) 24.09.08  02:58

Výhra je pro mě lákadlem tak se též zůčastním a z netipovaných dnů mi zbývá čtvrtek 25.9 :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.09.08  00:45

Cha!!! Jsem to musel změnit, když jsi měl taky pátek! >:D Dobrou! Bodrou!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.09.08  00:43

« Re: súťaž !!!!

Pondělí v 11 hod dopoledne. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…