Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 24.09.08 21:20
« Re: vyherca tomboly o ciapocky na ventilky je znamy
O.K.! Teď už definitivně holky chrní a já si to mohl prohlédnout v klidu. Tak být náhradník je také pěkné, to víte, doba je divoká, kdo ví, co se všechno může stát.....I když tím nechci říct, že si přeju, aby Petica zítra přejelo auto, to ne..... 8-s >:D >:D >:D >:D Prostě se mi to líbilo! Hezká práce jmurjr!!!!! Bylo to napínavé a myslím, že jsi to zvládnul skvěle i bez hostesky! -
jmurjr (H22A7) 24.09.08 19:23
« Re: vyherca tomboly o ciapocky na ventilky je znamy
je to najobjektivnejsie ako sa dalo, telefon nikde inde ako na polici s modelmi nedrzal, takze ziadne zmanilpulovanie nebolo mozne. len skoda, ze som ziadnu zenu neprehovoril, aby ukazovala a vytahovala listocky >:D -
borovička pivo ako je tu živo 24.09.08 12:41
« no ani tá TLC
už nie je to čo bola, ale stále na TLC vieš urobiť väčšinu vecí okrem elektroniky na parkovisku s hiliftom a troma kľúčami, je to konštrukčne jednoduché auto, ba priam až blbuvzdorné. Všetko si to však vyžaduje trochu zručnosti a znalostí, ale každý kto mal rozobratú 105/120 tak po dvoch pohľadoch na TLC nebude vidieť diametrálny rozdiel.
Ak však bude TLC jazdiť iba po ceste nemá sa čo pokaziť (okrem vecí o ktorých toyota vie a snaží sa (u nás sa iba snaží) preventívne odstraňovať (vonku to menia pri prvej príležitosti alebo sú zvolávačky, mimochodom na moju starú boli tri a ani jednu som nedostal))
A aj tak všetko ide do sračiek, už ani tá nostalgia nie je to čo bola >:D
K tomu MLku tipol by som si, že zatiaľ nevedia kedy príde diel alebo je to taká šialená doba ako napr. 3 týždne lebo je to na sklade v hornej * :)
Kolega (riso73) ešte ponúkol pomoc že v takýchto prípadoch volá / chodí do Viedne, kde majú podstatne lepšie zásoby aj prístup a už opakovane urobil také, že zistil vo Viedni že to majú skladom a potom zavolal do MB na Zlatých nech si to tam idú zobrať. A bolo to hneď, ale musel tú robotu urobiť za nich.
A ešte po nich žiadal náhradné auto rovnakej kategórie ako má sám, nie Smart alebo Áčko, to vraj tiež zaberalo. Keď som sa rozčuloval na servisáka do telefónu, že komu mám vynadať aby pohli *, dal mi číslo na vedúceho servisu. No ten pre istotu nezdvíhal, však keď mu kolega rýchlo išiel oznámiť že bude mať telefón od nejakého chuya...servis jak bejk 8-s
Uff, aspoň že som sa dnes na AMG prebehol nočnými cestami z MT do NR, málo áut, slušná priemerná rýchlosť aj spotreba, trochu radosti dobre padne...