Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 26.09.08  22:36

« Re: súťaž !!!!

Ty Pouštníku hele neser, ano? >:D >:D >:D
    No vieš, ja som si toho vedomý, že sa treba držať reality, ale nejak som presvedčený, resp. to mám aj overené, že už tam o tom mojom prípade všetci vedia, tak to bude hneď ako ten diel dorazí. Jedine že by napriek potvrdeniu nedorazil...
    No samozrejme v takom prípade by sa výsledok upravil...ale v princípe to povozenie/šoférovanie je možné v každom prípade... ;-)
    Holky by si mohl priniesť so sebou, akurát v tom prípade na AMG by tá jazda asi nemohla mať tie grády >:-[]
    V pondelok samozrejme sem dám update.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.08  20:10

Mi niečo vrav!!! >:D Ani ja nič nevyhrám! Dokonca ani intrák >:D O lotte, Mito, euromiliónoch a pod. ani nesnívam (ale musím sa priznať, že dnes som stavil lotto - to vieš - výška = náklady a nielen na alkohol, tak treba niekde hľadať zdroje >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 26.09.08  10:19

« Re: deň D

JA TIPUJU STREDU 1.10.08!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 26.09.08  10:09

Ach nikdy nic nevyhrajem :'-(
    Ani tu, ani Lotto, ani Alfu MiTo u T-mobilu :-(
    fnuk

>:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.09.08  09:53

jpor! Nechval dne před večerem a neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil! Nechci malovat čerta na zeď, ale ještě není pondělí a potvrzení neznamená, že to tak bude! Těší mě, že jsem se trefil nejblíž, ale kdo ví, co ti řeknou v pondělí...takže tak. Do Bratislavy bych se asi podívat mohl, i když je to vždycky složitá rošáda, zajistt hlídání holek. Ale uvidíme, řekl slepý...... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 26.09.08  09:16

« Re: vyherca tomboly o ciapocky na ventilky je znamy

pohodicka. petic vyhru prevezme osobne, takze ostali financie na postovne a tym padom som pekne nabehol do predajne autoprislusenstva (do tej, kde robi ta pekna predavacka), kupil dalsiu sadu, ktoru v pondelok prevezme posta a tato poputuje k nahradnikovi poustnikovi.
    obom gratulujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.08  09:16

Tak ja tipujem Utorok 7.10.´08 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.08  09:11

Žiadna zmanipulovanosť!!! Keďže som vyhral ja tak určite nie ;-) >:D Keď mi to včera Jozef zavolal, tak som sa musel dostať na server a poďakovať osobne ;-)
    Inak páni, ako sa máme?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 26.09.08  02:33

Takže uzávierka je za nami.
    Vážení, súčiastka bola potvrdená na pondelok 29.9. ráno, takže predpokladaný čas odovzdania opraveného auta je okolo 11 hod dopoludnia. Keď si pozriete príspevok č. 1139, tak Pouštník to uhádol úplne, ale úplne presne :yes: To je nenormálne...
    A tak máme výhercu, nakoľko pondelok pokiaľ viem nikto iný netipoval.
    Takže - Pouštník - vyhral si jazdu na ML alebo AMG. Vyber si sám, na čo máš chuť a odvahu. Ale ako som spomenul, miesto odovzdania výhry je Bratislava/Nitra, alebo iné miesto v SR podľa dohody, ale v takom prípade musíme zladiť náš program.
    Ak by si si výhru nevyzdvihol do konca roku 2008, tak...no neviem. Že by si ju niekomu daroval? Tuto z MACZ si môžeš vybrať niekoho, prípadne aj z mimo...to už budeš vedieť sám. Ozvi sa, dohodneme.
    No a teraz už dobrú noc...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 25.09.08  13:31

tak musím korigovať svoj názor aj príspevok:
    ukázalo sa, že PO FACELIFTE sa skutočno onen diel programuje a kóduje na konkrétne VIN auta - a to u výrobcu, nie v miestnom servise.
    Síce si myslím že to aj tak mohlo byť o 2-3 dni skôr, ale už to nevyzerá tak debilne, ako sa zdalo zo začiatku. Teda myslím prácu servisu. To, že sa auto pokazilo po 1,5 hodine jazdy, je naďalej dosť blbé...
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 25.09.08  11:36

juuuu a hned ma clovek opat dovod sa usmievat :-) ( aspon do doby kym mi zacne byt kruto zle)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.09.08  09:29

>:D >:D >:D >:D Ivanuško....všichni jsme tajně doufali, že vyhrajeme!!!Ale pěkné vyznání pět minut po čtvrté hodině to bylo.... >:D Musím se zamyslet...že bych taky vyhlásil nějakou soutěž a hlavní výhra by byla sada čepiček na ventilky???? Taková putovní sada..... >:D Musím se vám přiznat, že Petic si hlavní výhru rozmyslel a čepičky poputují do Vídně. Tak až dorazí, tak vyhlásím novou soutěž já, protože mě ještě nikdo čepičky ani čepici neukrad,.....jen jsem na ně zvědavý, jak vypadají...a tak vůbec....být výherce...to zahřeje! Hoj!
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 25.09.08  08:44

Matej, ze ty si pil? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 25.09.08  04:05

cooosju mvam na to as poviendium .... kasmenmm na ventulkyyyy
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 25.09.08  01:49

« deň D

dnes mi servisák zavolal a povedal, že ten oný modul sa doyebe v...no povedal že kedy príde (deň D neprezradím kým súťaž neuzavrieme, napr. zajtra večer o polnoci). A hneď nato ho namontujú. A že to sa musí vyrobiť na dané auto / VIN / číslo podvozku. Kokod konský, normálne ma klamal. Som to diskutoval s jedným kolegom tu z MACZ čo sa v MB vyzná a potvrdil moju domnienku že len SOFTVÉR v tom moduile je na daný motor a možno výbavu a VIN. Ale hlavne keď to MAILOM vydupával z importéra...
    Kolega (riso73) ešte ponúkol pomoc že v takýchto prípadoch volá / chodí do Viedne, kde majú podstatne lepšie zásoby aj prístup a už opakovane urobil také, že zistil vo Viedni že to majú skladom a potom zavolal do MB na Zlatých nech si to tam idú zobrať. A bolo to hneď, ale musel tú robotu urobiť za nich.
    A ešte po nich žiadal náhradné auto rovnakej kategórie ako má sám, nie Smart alebo Áčko, to vraj tiež zaberalo. Keď som sa rozčuloval na servisáka do telefónu, že komu mám vynadať aby pohli *, dal mi číslo na vedúceho servisu. No ten pre istotu nezdvíhal, však keď mu kolega rýchlo išiel oznámiť že bude mať telefón od nejakého chuya...servis jak bejk 8-s

Uff, aspoň že som sa dnes na AMG prebehol nočnými cestami z MT do NR, málo áut, slušná priemerná rýchlosť aj spotreba, trochu radosti dobre padne...
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 25.09.08  00:37

Tak gratulujem Peticovi ze vyhral a tiez Poustnikovi za to, ze ho vobec vylosovali ;-) :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.09.08  21:20

O.K.! Teď už definitivně holky chrní a já si to mohl prohlédnout v klidu. Tak být náhradník je také pěkné, to víte, doba je divoká, kdo ví, co se všechno může stát.....I když tím nechci říct, že si přeju, aby Petica zítra přejelo auto, to ne..... 8-s >:D >:D >:D >:D Prostě se mi to líbilo! Hezká práce jmurjr!!!!! Bylo to napínavé a myslím, že jsi to zvládnul skvěle i bez hostesky!
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 24.09.08  21:01

nic si nevyhral >:D vyhral Petic pokud petic nebude vyhru chtit nebo tak tak si vyhral ty ;-) >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 24.09.08  20:22

Huráááááá!!!!! Něco jsem vyhrál, nevím co, musím jít koupat holky!!! >:D >:D >:D Juchuchůůůůů!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 24.09.08  19:38

skdd: mal som dat tu od jacka... ale tato bola prva, co som nasiel.
    vette: B nie je take pritazlive ako E ;-) a presne po tej ceste sa jazdi rally. ak by si chcel, tak je z puchova na lednicke rovne.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…