Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 27.09.08 01:25
« organizácia dňa v pondelok - výzva pre jmurjr
V pondelok dopoludnia musím do BA dopraviť náhradné Béčko a zároveň aj AMG (keďže čerstvo prevzaté ML zároveň nechám v BA u inej firmy na týždeň na montáž nezávislého kúrenia a lepšej muziky, na AMG sa potom vrátime do NR).
No a tu by sa otvárala možnosť pre ochotného šoféra-dobrovoľníka dopraviť AMG (alebo Béčko) z NR do BA a tam v BA so mnou pobehať pár vecí, vidieť/skúsiť nové ML a potom sa vrátiť do NR poobede.
Spomínam si že tu niekto písal "pick me, pick me!!!".. jmurjr - máš šancu celý deň jazdiť na AMG, vrátane cesty do BA bez mojej pr*de*le na sedadle spolujazdca ;-)
Čo ty na to? -
jpor (RSKa) 26.09.08 22:36
« Re: súťaž !!!!
Ty Pouštníku hele neser, ano? >:D >:D >:D
No vieš, ja som si toho vedomý, že sa treba držať reality, ale nejak som presvedčený, resp. to mám aj overené, že už tam o tom mojom prípade všetci vedia, tak to bude hneď ako ten diel dorazí. Jedine že by napriek potvrdeniu nedorazil...
No samozrejme v takom prípade by sa výsledok upravil...ale v princípe to povozenie/šoférovanie je možné v každom prípade... ;-)
Holky by si mohl priniesť so sebou, akurát v tom prípade na AMG by tá jazda asi nemohla mať tie grády >:-[]
V pondelok samozrejme sem dám update. -
"-- skrytý --" 26.09.08 20:10
Mi niečo vrav!!! >:D Ani ja nič nevyhrám! Dokonca ani intrák >:D O lotte, Mito, euromiliónoch a pod. ani nesnívam (ale musím sa priznať, že dnes som stavil lotto - to vieš - výška = náklady a nielen na alkohol, tak treba niekde hľadať zdroje >:D ) -
Poustnik 26.09.08 09:53
jpor! Nechval dne před večerem a neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil! Nechci malovat čerta na zeď, ale ještě není pondělí a potvrzení neznamená, že to tak bude! Těší mě, že jsem se trefil nejblíž, ale kdo ví, co ti řeknou v pondělí...takže tak. Do Bratislavy bych se asi podívat mohl, i když je to vždycky složitá rošáda, zajistt hlídání holek. Ale uvidíme, řekl slepý...... :-) -
jmurjr (H22A7) 26.09.08 09:16
« Re: vyherca tomboly o ciapocky na ventilky je znamy
pohodicka. petic vyhru prevezme osobne, takze ostali financie na postovne a tym padom som pekne nabehol do predajne autoprislusenstva (do tej, kde robi ta pekna predavacka), kupil dalsiu sadu, ktoru v pondelok prevezme posta a tato poputuje k nahradnikovi poustnikovi.
obom gratulujem. -
jpor (RSKa) 26.09.08 02:33
Takže uzávierka je za nami.
Vážení, súčiastka bola potvrdená na pondelok 29.9. ráno, takže predpokladaný čas odovzdania opraveného auta je okolo 11 hod dopoludnia. Keď si pozriete príspevok č. 1139, tak Pouštník to uhádol úplne, ale úplne presne :yes: To je nenormálne...
A tak máme výhercu, nakoľko pondelok pokiaľ viem nikto iný netipoval.
Takže - Pouštník - vyhral si jazdu na ML alebo AMG. Vyber si sám, na čo máš chuť a odvahu. Ale ako som spomenul, miesto odovzdania výhry je Bratislava/Nitra, alebo iné miesto v SR podľa dohody, ale v takom prípade musíme zladiť náš program.
Ak by si si výhru nevyzdvihol do konca roku 2008, tak...no neviem. Že by si ju niekomu daroval? Tuto z MACZ si môžeš vybrať niekoho, prípadne aj z mimo...to už budeš vedieť sám. Ozvi sa, dohodneme.
No a teraz už dobrú noc... -
jpor (RSKa) 25.09.08 13:31
« Re: deň D
tak musím korigovať svoj názor aj príspevok:
ukázalo sa, že PO FACELIFTE sa skutočno onen diel programuje a kóduje na konkrétne VIN auta - a to u výrobcu, nie v miestnom servise.
Síce si myslím že to aj tak mohlo byť o 2-3 dni skôr, ale už to nevyzerá tak debilne, ako sa zdalo zo začiatku. Teda myslím prácu servisu. To, že sa auto pokazilo po 1,5 hodine jazdy, je naďalej dosť blbé... -
Poustnik 25.09.08 09:29
« Re: vyherca tomboly o ciapocky na ventilky je znamy
>:D >:D >:D >:D Ivanuško....všichni jsme tajně doufali, že vyhrajeme!!!Ale pěkné vyznání pět minut po čtvrté hodině to bylo.... >:D Musím se zamyslet...že bych taky vyhlásil nějakou soutěž a hlavní výhra by byla sada čepiček na ventilky???? Taková putovní sada..... >:D Musím se vám přiznat, že Petic si hlavní výhru rozmyslel a čepičky poputují do Vídně. Tak až dorazí, tak vyhlásím novou soutěž já, protože mě ještě nikdo čepičky ani čepici neukrad,.....jen jsem na ně zvědavý, jak vypadají...a tak vůbec....být výherce...to zahřeje! Hoj!
Mohol by si svoje Béčko nechať na našom firemnom parkingu a tam by mohla manželka priniesť svoje Áčko...4 Meďáky pokope >:-[] :-!
Ale úúúplne najprv ráno v Po zavolať, či tá súčiastka fakt prišla, lebo by ma trafilo, keby to zase krachlo...akurát by si si mohol v takom prípade zavystrájať s AMG v okolí NR >:-[]