Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 27.09.08 01:55
« Re: organizácia dňa v pondelok - výzva pre jmurjr
to aby som vstal a telefonoval ráno pred 8 hod? Ty si sa musel zblázniť 8-s
No dobre, zavolám a zistím. Len aby takto ráno vedeli zodpovedne povedať áno či nie. Marí sa mi, že to má prísť tak okolo 9 hod... 2 hodiny na to by malo byť ML ready. Nakoniec vieš, môžem to ešte o nejakú hodinku posunúť. Keď chlap povie, že prišlo, ty vyrazíš a cesta do NR (a to fakt chodíš podľa predpisov?) plus nejaké mecheche v NR a cesta do BA = 1,3+0,5+0,7=2,5 hod. No tak by sme prišli o polhodinku neskôr ako by sa dalo... -
jpor (RSKa) 27.09.08 01:40
« Re: organizácia dňa v pondelok - výzva pre jmurjr
počítam že na Zlatých byť o 11 hod., takže z NR vypadnúť okolo 10 hod. Ak chceš pofotiť 2 Béčka + AMG vedľa seba...tak nejakých 10-15 minút času + presun 3 áut pomocou 2 šoférov na miesto fotenia...cca 10 minút navyše. Takže 9.30 v NR?
Mohol by si svoje Béčko nechať na našom firemnom parkingu a tam by mohla manželka priniesť svoje Áčko...4 Meďáky pokope >:-[] :-!
Ale úúúplne najprv ráno v Po zavolať, či tá súčiastka fakt prišla, lebo by ma trafilo, keby to zase krachlo...akurát by si si mohol v takom prípade zavystrájať s AMG v okolí NR >:-[] -
jpor (RSKa) 27.09.08 01:25
« organizácia dňa v pondelok - výzva pre jmurjr
V pondelok dopoludnia musím do BA dopraviť náhradné Béčko a zároveň aj AMG (keďže čerstvo prevzaté ML zároveň nechám v BA u inej firmy na týždeň na montáž nezávislého kúrenia a lepšej muziky, na AMG sa potom vrátime do NR).
No a tu by sa otvárala možnosť pre ochotného šoféra-dobrovoľníka dopraviť AMG (alebo Béčko) z NR do BA a tam v BA so mnou pobehať pár vecí, vidieť/skúsiť nové ML a potom sa vrátiť do NR poobede.
Spomínam si že tu niekto písal "pick me, pick me!!!".. jmurjr - máš šancu celý deň jazdiť na AMG, vrátane cesty do BA bez mojej pr*de*le na sedadle spolujazdca ;-)
Čo ty na to? -
jpor (RSKa) 26.09.08 22:36
« Re: súťaž !!!!
Ty Pouštníku hele neser, ano? >:D >:D >:D
No vieš, ja som si toho vedomý, že sa treba držať reality, ale nejak som presvedčený, resp. to mám aj overené, že už tam o tom mojom prípade všetci vedia, tak to bude hneď ako ten diel dorazí. Jedine že by napriek potvrdeniu nedorazil...
No samozrejme v takom prípade by sa výsledok upravil...ale v princípe to povozenie/šoférovanie je možné v každom prípade... ;-)
Holky by si mohl priniesť so sebou, akurát v tom prípade na AMG by tá jazda asi nemohla mať tie grády >:-[]
V pondelok samozrejme sem dám update. -
"-- skrytý --" 26.09.08 20:10
Mi niečo vrav!!! >:D Ani ja nič nevyhrám! Dokonca ani intrák >:D O lotte, Mito, euromiliónoch a pod. ani nesnívam (ale musím sa priznať, že dnes som stavil lotto - to vieš - výška = náklady a nielen na alkohol, tak treba niekde hľadať zdroje >:D ) -
Poustnik 26.09.08 09:53
jpor! Nechval dne před večerem a neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil! Nechci malovat čerta na zeď, ale ještě není pondělí a potvrzení neznamená, že to tak bude! Těší mě, že jsem se trefil nejblíž, ale kdo ví, co ti řeknou v pondělí...takže tak. Do Bratislavy bych se asi podívat mohl, i když je to vždycky složitá rošáda, zajistt hlídání holek. Ale uvidíme, řekl slepý...... :-) -
jmurjr (H22A7) 26.09.08 09:16
« Re: vyherca tomboly o ciapocky na ventilky je znamy
pohodicka. petic vyhru prevezme osobne, takze ostali financie na postovne a tym padom som pekne nabehol do predajne autoprislusenstva (do tej, kde robi ta pekna predavacka), kupil dalsiu sadu, ktoru v pondelok prevezme posta a tato poputuje k nahradnikovi poustnikovi.
obom gratulujem.
Nebudem ďalej zdržiavať, dohodli sme sa, v pondelok ráno ti volám. Dobrú noc... ;-)