Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.09.08  02:20

« Re: organizácia dňa v pondelok - výzva pre jmurjr

ahááá, takže teraz tam bolo prázdno...no dobre že sme to už natočili >:D >:D >:D
    Nebudem ďalej zdržiavať, dohodli sme sa, v pondelok ráno ti volám. Dobrú noc... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 27.09.08  02:15

vtedy tam bolo spolocne so mnou 1900kg, cize celkova hmotnost vtedy bola 3800kg, teraz som mal celkovu 1990kg...
    no to si pis, ze teraz by si sa s AMG zapotil, ked som bol prazdny >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.09.08  02:02

Kuuur*va...čo máš v tom Jumperi? Však ešte keď sme točili video, tak som ťa trhol...
    Teraz už by som si netrúfol >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 27.09.08  02:00

ok, moze byt. no musim napisat, ze chodim predpisovo >:D aby som nevyzeral ako cestny pirat. za vsetko hovori to, ze som dnes spravil 170km z BA do PU na jumperi za 1 hod 15 minut...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.09.08  01:55

to aby som vstal a telefonoval ráno pred 8 hod? Ty si sa musel zblázniť 8-s
    No dobre, zavolám a zistím. Len aby takto ráno vedeli zodpovedne povedať áno či nie. Marí sa mi, že to má prísť tak okolo 9 hod... 2 hodiny na to by malo byť ML ready. Nakoniec vieš, môžem to ešte o nejakú hodinku posunúť. Keď chlap povie, že prišlo, ty vyrazíš a cesta do NR (a to fakt chodíš podľa predpisov?) plus nejaké mecheche v NR a cesta do BA = 1,3+0,5+0,7=2,5 hod. No tak by sme prišli o polhodinku neskôr ako by sa dalo...
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 27.09.08  01:47

PU-NR je cca hodina dvadsat (podla predpisov). servis otvaraju o siedmej, takze rano mozes zavolat do servisu a dat mi vediet, ci to nebude treba presunut. staci mi vyrazit 8.00...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.09.08  01:40

počítam že na Zlatých byť o 11 hod., takže z NR vypadnúť okolo 10 hod. Ak chceš pofotiť 2 Béčka + AMG vedľa seba...tak nejakých 10-15 minút času + presun 3 áut pomocou 2 šoférov na miesto fotenia...cca 10 minút navyše. Takže 9.30 v NR?
    Mohol by si svoje Béčko nechať na našom firemnom parkingu a tam by mohla manželka priniesť svoje Áčko...4 Meďáky pokope >:-[] :-!
    Ale úúúplne najprv ráno v Po zavolať, či tá súčiastka fakt prišla, lebo by ma trafilo, keby to zase krachlo...akurát by si si mohol v takom prípade zavystrájať s AMG v okolí NR >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 27.09.08  01:32

uuu, to je vyzva riadna, musim sa zajtra spytat sefa, ze ci ma uvolni... zajtra budem vediet.
    zatial v tom nevidim problem. na kolku mam byt u teba?
    ale, co. robota ten den vydrzi. idem.
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.09.08  01:25

« organizácia dňa v pondelok - výzva pre jmurjr

V pondelok dopoludnia musím do BA dopraviť náhradné Béčko a zároveň aj AMG (keďže čerstvo prevzaté ML zároveň nechám v BA u inej firmy na týždeň na montáž nezávislého kúrenia a lepšej muziky, na AMG sa potom vrátime do NR).
    No a tu by sa otvárala možnosť pre ochotného šoféra-dobrovoľníka dopraviť AMG (alebo Béčko) z NR do BA a tam v BA so mnou pobehať pár vecí, vidieť/skúsiť nové ML a potom sa vrátiť do NR poobede.
    Spomínam si že tu niekto písal "pick me, pick me!!!".. jmurjr - máš šancu celý deň jazdiť na AMG, vrátane cesty do BA bez mojej pr*de*le na sedadle spolujazdca ;-)
    Čo ty na to?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.09.08  01:18

« Re: súťaž !!!!

bohužiaľ musím potvrdiť tvoje skúsenosti...je to tak aj v lepších kruhoch... 8-s >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.09.08  23:45

Já neseru, ze mě hovoří zkušenost! >:D >:D Vždycky, když jsem nějakým řemeslníkům začal zcela důvěřovat, tak mi něco hrozně zkonili! 8-s :-)Jinak ti samozžejmě přeju, abys to v pondělí dopoledne měl hotové..... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 26.09.08  23:19

« pre všetkých smutných

ak ste nevyhrali nezúfajte, práve som objavil 10 flašiek devínu 2005 od tibora melečkyho zo strekova, ktoré sa budú podávať včil do zajtra toť tu v hornom smokovci.
    Kto prv príde ten prv... onéé, však vy viete...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 26.09.08  22:36

Ty Pouštníku hele neser, ano? >:D >:D >:D
    No vieš, ja som si toho vedomý, že sa treba držať reality, ale nejak som presvedčený, resp. to mám aj overené, že už tam o tom mojom prípade všetci vedia, tak to bude hneď ako ten diel dorazí. Jedine že by napriek potvrdeniu nedorazil...
    No samozrejme v takom prípade by sa výsledok upravil...ale v princípe to povozenie/šoférovanie je možné v každom prípade... ;-)
    Holky by si mohl priniesť so sebou, akurát v tom prípade na AMG by tá jazda asi nemohla mať tie grády >:-[]
    V pondelok samozrejme sem dám update.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.08  20:10

Mi niečo vrav!!! >:D Ani ja nič nevyhrám! Dokonca ani intrák >:D O lotte, Mito, euromiliónoch a pod. ani nesnívam (ale musím sa priznať, že dnes som stavil lotto - to vieš - výška = náklady a nielen na alkohol, tak treba niekde hľadať zdroje >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 26.09.08  10:19

« Re: deň D

JA TIPUJU STREDU 1.10.08!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 26.09.08  10:09

Ach nikdy nic nevyhrajem :'-(
    Ani tu, ani Lotto, ani Alfu MiTo u T-mobilu :-(
    fnuk

>:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.09.08  09:53

jpor! Nechval dne před večerem a neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil! Nechci malovat čerta na zeď, ale ještě není pondělí a potvrzení neznamená, že to tak bude! Těší mě, že jsem se trefil nejblíž, ale kdo ví, co ti řeknou v pondělí...takže tak. Do Bratislavy bych se asi podívat mohl, i když je to vždycky složitá rošáda, zajistt hlídání holek. Ale uvidíme, řekl slepý...... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 26.09.08  09:16

« Re: vyherca tomboly o ciapocky na ventilky je znamy

pohodicka. petic vyhru prevezme osobne, takze ostali financie na postovne a tym padom som pekne nabehol do predajne autoprislusenstva (do tej, kde robi ta pekna predavacka), kupil dalsiu sadu, ktoru v pondelok prevezme posta a tato poputuje k nahradnikovi poustnikovi.
    obom gratulujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.08  09:16

« Re: deň D

Tak ja tipujem Utorok 7.10.´08 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.08  09:11

« Re: vyherca tomboly o ciapocky na ventilky je znamy

Žiadna zmanipulovanosť!!! Keďže som vyhral ja tak určite nie ;-) >:D Keď mi to včera Jozef zavolal, tak som sa musel dostať na server a poďakovať osobne ;-)
    Inak páni, ako sa máme?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…