Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jmurjr (H22A7) 29.09.08 08:29
« Re: organizácia dňa v pondelok - výzva pre jmurjr
no, ja som tak do jednej v noci hore, na siedmu do roboty, pretoze musim pomoct s organizaciou zamestancov, zadelit robotu (a ti chodia kvoli spojom rano, lebo inac by sa nedostali). to znamena, ze denne 3 hodiny spankovy deficit (ale sak v drevenom spacaku ho dozenem). -
jpor (RSKa) 29.09.08 01:15
« GT-R
Videl som práve test Nissanu GT-R v Top Geare.
Zdá sa, že je to nenormálne dobré auto. Chvíľu som uvažoval, či neobjednať...za tú cenu.
Aj keď, vlastne za akú? Neviem či vôbec je oficiálna cena známa pre ČR/SR. Šedý import za 2,2 mil CZK, resp. 2,8 mil SKK a individuálny za...neviem.
Jediné 2 veci čo mi na tom vadili je výzor prednej masky - je tak ukrutne japonský...ale časom si začínam zvykať. No a potom ten blbý obmedzovač na 180, ten by som dal odstrániť ako prvú vec ešte počas prvého týždňa hneď po prevzatí auta.
No a fakt že mi Japonce moc doteraz nerezali, ani nerežú, ale ten Nissan... No nemohlo by za ten peniaz niečo také vyparatiť Porsche alebo Ferrari alebo iná európska firma? Ja viem, nemohlo...okrem Lotusu.
No a to by stoplo (asi) plány na kabrio (= Boxster S, možno v od RUF s kompresorom - 400k za 90000 EUR = 2,7 mil SKK). -
jpor (RSKa) 29.09.08 01:06
Mohol to byť super deň, ale bude iný, neboj ;-)
A to fakt ráno vstávaš a do práce na 7 ???
Vraj je dokázané, že to je len pozostatok socializmu a je to neprirodzené a škodí to zdraviu.
Dojiť kravy nemusíš, kŕmiť tiež nie, čo ťa ženie?
To by mňa zabilo. Ja radšej vydržím dlho do noci hore bez problémov ;-) -
jmurjr (H22A7) 28.09.08 23:28
mna to strasne mrzi, a hlavne ma to stve... :-( mal som to tak krasne naplanovane cely zajtrajsok a vsetko sa to pokazilo... takze zajtra klasika, pridem do roboty rano na 7 a mozno sa medzi 18 a 19 dostanem domov (a to mohol byt tak super den :-( ). -
jpor (RSKa) 28.09.08 22:22
tak som sa dnešným telefonátom dozvedel, že jmurjr zajtra nemôže... a tak som chcel niekomu urobiť radosť, že 250 km za volantom AMG ;-\
Tak si to odkrúti náš obchodník, alebo pôjde na svojom Focuse a ja na Béčku...bééééé
Jedine že by tá vec zajtra neprišla 8-s -
jmurjr (H22A7) 27.09.08 16:42
moj rekord je cestou na zraz do brna. podla GPS som mal prist po normalnej ceste 15:20, a s KaaFr sme to zvladli aj s obchadzkou ktora normalne prida minimalne 30 minut na 15:10. vzdialenost bola asi 100km... -
Vette 27.09.08 16:09
Tak dnes som trochu zabehol Mondeo. Uz ma nudilo pozerat na priemernu spotrebu pocas cesty a tak som hodil palubny pocitac na priemernu ryhlost. Podbrezova - BA za 1h50min. Priemer podla palubneho PC 123kmh. V obci a pocas prac na ceste podla predpisov. Urcite to ide aj lepsie, ale na sobotu pocas obeda to uslo. -
jpor (RSKa) 27.09.08 01:55
to aby som vstal a telefonoval ráno pred 8 hod? Ty si sa musel zblázniť 8-s
No dobre, zavolám a zistím. Len aby takto ráno vedeli zodpovedne povedať áno či nie. Marí sa mi, že to má prísť tak okolo 9 hod... 2 hodiny na to by malo byť ML ready. Nakoniec vieš, môžem to ešte o nejakú hodinku posunúť. Keď chlap povie, že prišlo, ty vyrazíš a cesta do NR (a to fakt chodíš podľa predpisov?) plus nejaké mecheche v NR a cesta do BA = 1,3+0,5+0,7=2,5 hod. No tak by sme prišli o polhodinku neskôr ako by sa dalo...
Citam nejake transfery AMG, ML, B a Zlate piesky, nieco som tusim zmeskal... :'-(