Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 02.10.08  22:49

« Re: Jazda šarkanom

Jpor, ozvi sa pripadne zajtra co a ako, ak bude treba ten zrychleny posun. Mam tam sice cosi, ale snad sa bude dat zariadit. Aj tak som presne nepochopil co, kedy a ako :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 02.10.08  12:11

« Re: súťaž !!!! výhra!!!!! Juchuchů!!!!!!

jmujr nic proti tebe >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 02.10.08  12:05

Ahojte skoda ze jmujr ale co uz :-) vazne mozes sa mi ozvat ja som sice z KE ale napis na ICQ 389272848
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 01.10.08  22:39

« Re: Jazda šarkanom

hej, riso mi poradil pár ťahov pre E.klasse a pár slabých miest. Ďalšiu pomoc ponúkol pri vybavovaní oného dielu na ML...naozaj oceňujem tvoju ochotu ;-)
    Okrem toho nové Navi DVD je o poznanie lepšie, ale je fakt, že vzhľadom k pokrytiu SR na PDA navi ako TomTom a Garmin a Mio je vážnou hanbou, ako strašne zaostáva Mercedes. A že s tým nič nevedia/nechcú urobiť je zarážajúce...

Čo sa týka Airmatiku a pohodlia, tak opakujem že to bola moja najväčšia dilema pred kúpou, ale po vyskúšaní som hneď zistil, že sa báť netreba. Menší zdvih Airmatiku je poznať, ale stále je to ťažká pohoda a komfort. V tom sa na MB dá spoľahnúť (teda až na A-klasse a trochu aj B-klasse; majú pevnú zadnú nápravu, takže vzadu je to tvrdé až strach)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 01.10.08  22:33

« Re: transfery na obzore

ja vravím, že jeden bude možno už 3.10., potom ďalší cca 8.10. a posledný okolo 15.-16.10.
    Ak by ten 3.10. nebol tak nebude ani ten 8.10. Zajtra sa dozviem čo a ako.
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 01.10.08  22:27

« Re: transfery na obzore

15 az 16.10 vravis? to by slo. idealne 16 okolo tretej >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.08  22:20

« Jazda šarkanom

Nazdar ako spominal jpor skusil som šarkana.E klasu poznam v celku dokonale je to moj nosny model vo firemnom autoparku mam vatsinou 200 CDI 220CDI a ja jazdim E320 CDI T model.Najviac som bol zvedavy ako bude naladeny airmatik v tomto vozidle o vykone a brutalnom zrychlení myslim že to už nemusim ani rozoberat to je jedna basen v kombinacii s podvozkom airmatik si toto vozidlo uplne aj na 18 palcovych diskoch zachovalo max. komfort s pohodlie.V tomto aute sa mozete tvarit nenapadne nezasveteny clovek nerozpozna aka bestia sa skryva pod kapotou v sekunde po prudsom stlaceni plynu auto akceleruje priam uzasnou silou E .Mna najviac zaujalo ze si aj E55AMG zachovalo max komfort z jazdy .Brzdy max učinne s SBC system sice mercedes už vyradil teraz nedavno som kupil E220 CDI 170PS po facelifte a to už tieto brzdy nema čo ma dost mrzi. Este na margo problemu navigacie a zabavnych systemov original od vyrobcu.Comand s navigaciou priplatok cca 2980 Euro u E triedy od roku 2003 ked som dal prvy do vozidla ma pani s MB uistovali že mapa SR je otazka 6 mesiacov je rok 2008 a poslednu mapu co som dal jpor ma SR pokrytie tak cca 35 percent to je na hanbu.S pozdravom riso TT Ak ma niekto chut soferovat asi budem musiet ist pre novy do frankfurtu buduci tyzden . Tak sa majte
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 01.10.08  22:01

« transfery na obzore

Tak šoférovania chtiví dobrovoľníci, možno sa zase podarí niečo...
    Dnes som sa dozvedel že medzi montážou Webasta a audia bude pár dní prestávka, lebo nemajú skladom ten zosilovač, ktorý do ML vojde. Pôvodne sa rátalo s väčším typom, ale ten vojde len do AMG, kdežto do ML musí ísť menší.
    No a z toho plynie, že možno v piatok 3.10. bude treba ísť z NR do BA na AMG a zobrať ML do NR a potom zase v stredu 8.10. opačne - ísť z NR do BA na ML aj AMG a vrátiť sa späť do NR sólo. No a nakoniec keď bude audio hotové, vymením v BA firme AMG za ML a pôjde audio do AMG zase. Tam transfer netreba, ale potom keď dokončia aj AMG audio tak zase s ML do BA a návrat do NR na oboch...jednoduché jak facka 8-s
    Tak a prečo to "možno" - lebo ak zajtra dodávateľ zosilovača potvrdí že to zrýchlene kuriérom predsa len stihne do piatku dodať, tak komplikácie odpadajú a výmena za AMG prebehne cca 9.-10.10. a ten komplikovaný odvoz oboch áut z BA do NR bude už iba jeden okolo 15.-16.10.
    Ale už to bude bez zdržania v BA, lebo všetko je zatiaľ jasné a nebude treba zdlhavo riešiť problémové otázky...

Takže kto sa to len hlásil pôvodne...?
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 01.10.08  19:19

HA HA a ja jdu zitra do skoly pesky!HA HA >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 01.10.08  19:17

podle men to bylo sice pred uazverkou ale mne to je jendo protoze bych si stejnak vyhru nemohl vyzvednout >:D :no: ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.08  00:12

Ha a ja si zajtra do školy zoberiem Porsche [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 30.09.08  23:43

Zajtra do skoly si zoberem Touareg, nech tolko nemyslim na ML >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 30.09.08  23:42

Fnuk, zase nic :'-(

>:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 30.09.08  23:25

Pouštník: tak nechcem ťa do toho nútiť, ale nehoda sa môže stať aj inokedy a okrem toho čo sa má stať sa stane, karme neujdeš. To platí aj opačne - čo sa nemá stať to sa nestane, takže žiadne strachy z cesty ;-)
    Ak máš 6 hodín času, tak to je hodina Wien - BA a hodina naspäť. Takže zvyšné 4 hodiny je času až až vrátane rezervy (aj tak by som ti toľko času venovať asi nemohol).
    Každopádne si to rozmysli sám. Povozím ťa aj inokedy...
    Ak by bol aktuálny náhradník, tak ďalšie tipy boli:
    - piatok 26.9.: Flip a jmurjr
    - streda 1.10.: Rysguf (Novic až po uzávierke...sorry)
    Bližšie k Pondelku je tá streda 1.10. pokiaľ berieme kalendárne dni, pokiaľ berieme pracovné dni tak ten piatok.
    Kritérium as mi vidí správne voliť pracovné dni, lebo sobotu a nedeľu by nikto netipoval, ani ja sám. Takže losovanie prebehne mincou 10 Sk vyhodenou do vzduchu. Predná strana (líc) s číslom 10 znamená Jmurjr a zadná so slovenským znakom je Flip. Idem vyhodiť mincu...

Vrtela sa vo vzduchu ako divá, dopadla na oranžovohnedý chlpatý koberec z výšky cca 235 cm, tam ešte trochu podskočila a....je to JMURJR >:D
    Tak inak on by to dostal aj bez toho ale teraz je oficiálnym náhradníkom, keby si to Pouštník predsa len nevyzdvihol.
    Flip sorry...a to idem budúci týždeň do Prešova ale asi s ML...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 30.09.08  13:32

Já se včera vlastně úplně zapomněl radovat, že jsem vyhrál, byl jsem totiž zklamaný, že jsem přesně netrefil i tu hodinu!!!! >:D >:D Projet se do Bratislavy bych asi teď zvládal, protože jsem na 14 dní slaměný vdovec, jsem s mladší dcerou doma a když dám starší do školy, tak mám vlastně 6 hodin času, to se z Vídně do Bratislavy dá v pohodě dojet....ale přijde mi to trochu nezodpovědné.....kdyby se po cestě stala nějaká nehoda....náhoda je blbec.....jak tady budu na dálku řešit vyzvedávání dcery ze školy...to si nelajsnu.......spíš přenechám svoji výhru, projížďku Šarkanem dašímu zájemci, třeba tomu, koho vylosuješ, ať má radost někdo další! Když se dostanu do Bratislavy časem sám, tak mě stejně svezeš, ne??? Tak losuj, ať má někdo radost! :-) :-)
    P.S. jmurjr - jsem zvědav na ty čepičky! Ještě nepřišly! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 30.09.08  08:21

« Re: LCD

radia a navigacie do novej E triedy budu vyrabat korejci, konkretne hyundai...
    drzim palce s montazou.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 30.09.08  00:38

Neviem, politika zavedených výrobcov bola vždy dosť konzervatívna. Potom to dávalo výhodu moderne orientovaným firmám napr. Kórejcom apod. Neviem či si Mercedes a spol. schválne nepestujú image istej povýšenosti nad výkrikmi techniky a prezentujú vo svojich autách len solídnosť (osvedčené technológie zrozumiteľné aj programátorsky menej zdatným seniorom) až do takej miery že to je na škodu veci...
    Ľudia čo to dostali do rúk sa zdajú byť skúsení profíci, tak snáď to dobre vypáli :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 29.09.08  23:26

Naco si Mercedes robi take zbytocne problemy.
    Tak nech ti to spravia poriadne (myslim to auto ;-) )
    Som zvedavy ako to porobia
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 29.09.08  23:21

no vieš čo že nie je?
    Elektrikár nenavrhoval nič také ako že daj si origo LCD a dáme im inú mechaniku, aj keď znie to logicky...
    Časom dokážu z Commandu (centrála audio/video) snáď vytiahnuť video signál (zatiaľ to nejde, je to nová verzia 2.5) a potom to pôjde elegantne, lebo tam mám 6DVD menič a slot pre SD kartu. Ale zatiaľ nevedia...
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 29.09.08  23:15

Ahhhhaaaaa ;-)
    No mozno by stacilo vymenit originalnu mechaniku pod sedackou...ale to uz je jedno. Moja otazka prisla preto, lebo vidiet ze ani teraz to nie je prechadzka ruzovou zahradou...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…