Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 12.06.10 00:00
« Re: tak ako?
xganga: to sa pekne číta, ako nám to praješ, moc díky :yes:
Smerácki voliči (socálne vrstvy) teraz ešte majú starosti so škodami z povodní, tak snáď ostanú sedieť doma a voliť nepôjdu... :-!
Veľké mestá práve boli povodní ušetrené, Bratislava Fica nemusí, tá je pravicová a normálne odjakživa... -
jpor (RSKa) 11.06.10 23:57
No tak pravicovo a Fico do histórie >:D >:D >:D
Tie kombinácie čo z toho vyjdú môžu byť všelijaké, SaS nevylúčil na začiatku vládu so Smerom, ale možno nakoniec predsa len odmietne, páč má aj iné reálne možnosti. Za ním vraj stojí Penta a tí sa s Ficom moc neľúbia.
Dohodnúť sa spolu 5 strán bude možno zložité, ale Fico všetkých zjednotí dúfam ako spoločný nepriateľ. Ten tú našu republiku doje.bal ako skoro nikto pred ním, jedina tak vrah a mafián Mečiar -
jpor (RSKa) 11.06.10 23:51
« jaj aha! SLS!
V novinkách som pridal dojmy z SLS :-!
INak looserskú časť som naivne absolvoval v utorok. Príchod 10 hod, vystál som radu ako sa ukázalo tak zbytočne, lebo jazda na E kabrio bola voľná až o 16 hod. Smola. Tak čo okruh? Na 14.30 najskôr voľno, ale musíte ísť na školenie najprv, potom vás zapíšeme a dovtedy to bude zase obsadené až do...polnoci? Ďakujem odchádzam. Dal som si...dal som si niečo? Džús? Volal som kolegovi riso73, nech ani nejde, lebo sa otočí na opätku. Prišiel napriek tomu páč už bol vtedy na ceste. Na druhý deň mi potvrdil že to mal otočiť rovno ako som mu volal. Doje.bali to, ale však každý sa učíme. O rok to urobia tak ako pre VIP: všetkých pozvaných obvolá baba, na ktoré autá chcete termíny, a bude všetko pekne zorganizované a na každého sa dostane...ale až o rok. -
jmurjr (H22A7) 11.06.10 22:03
« Re: jaj aha!
ypsilon: jpor jazdil na so sls (on bol VIP). ja som bol v looser sekcii.
bororo: samozrejme, ze ma nepresvedci. moje dalsie auto ani neviem ake bude. je ale asi jasne, ze od mb sa presunem niekam inam. chcelo by to nieco menej dedkovske a trochu zaujimavejsie s cim nebude nuda. dnes som chcel skusit 370Z ale nevydalo... -
Ondřej Šámal 11.06.10 16:26
Hádám, že na Slovensku to dopadne podobně jako u nás, tj. zvítězí levice (Smer-SD), ale vládu budou pravděpodobně sestavovat pravicové strany. Ovšem hrozí tady případný rozkol ohledně koaliční smlouvy, přece jen 5 stran, každá s trošku jinými programovými prioritami, to nemusí dopadnout dobře. A rozhodne taky volební účast a výsledky ve velkých městech (Bratislava, Košice, Bánská Bytrica ...).
Uvidíme, přeju Slovákům, aby se konečně zbavili vlády plné laciného populismu a nacionalismu :yes:
Ahoj , myslíže jo na 98% jo ,
normálně jsem musel narychlo shánět NEW kočár