Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.10.08  19:17

« Re: Mobilny radar na BMW M5

Aha, tak to už vím proč [odkaz] patří k tomu [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 17.10.08  19:03

JJ a Sarkane jeden :-! ma odmontovany Obmedzovac na nemeckej dialnici isiel 312 sila ne >:D kks a prezident Policajneho zboru a chvali sa ze chodi 200 a k RS6 ved hej kupit si faro za nase peniazky to hej proste NC ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 17.10.08  18:52

Vozili pana prezidenta policie
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.10.08  16:55

A co doteďka vykonávali eM5ky za kšefty?
  • 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 17.10.08  16:43

« Mobilny radar na BMW M5

Dnes som cital za policajny prezident Packa si objednal novu Audi RS6. Doterajsie BMW M5 vraj presunu na monitorovanie prietupkov cestnych piratov v okoli Bratislavy. Mame sa na co tesit :-(
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 15.10.08  12:30

« Hoj! Můžete hlasovat o miss Macz, říjen 2008!

U Kubyyyka v diskuzi....[odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 14.10.08  22:12

« Re: Re: Šarkan je dnes sladký

náš syn zatiaľ nehovorí zrozumiteľne, ale zato komentuje všeličo takou hatlaninou. Keď viac pridám plyn, hneď mi nadáva a rozčuľuje sa >:D 8-s
    DVD máme teraz už v ML a tam motor skoro nepočuť, tak sťažnosti neočakávam...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 14.10.08  22:08

tak to tá moja ma varuje, aby som v jej prítomnosti neskúšal dať plný plyn a už vôbec nie rýchlosti nad 140 mimo diaľnicu, ona tie rýchle veci nemusí. Však ani v tom Zetku by sa nechcela voziť pre jeho vlastnosti, jej sa len zvonku páči ako estetické auto. Inak ju na ňom nič iné nezaujíma, pokiaľ viem :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 14.10.08  10:09

« Re: Šarkan je dnes sladký

Tak to je pěkný příspěvek - nemyslím tu Pepsi v autě...já musel před týdnem vymýt také celý vnitřek auta, ale kvůli psímu *, co jsem našlápnul při zaklapávání dcery do sedačky.....to byla hrůza!!! >:D Ale ten nadšený pár v Hondě, co dělá sprintíky s bejbátkem v sedačce, to je hezké....však na letišti je to bezpečnější, než ve městě....já taky když jedu s dcerama za nějakým loudou, tak starší, /co už mluví.... :-)/ Taky vždycky povzbuzuje...tedy pokud nekouká na DVD, to pak říká, když to vytočím, že neslyší film!!!! Katastrofa! Ať jezdí! Hoj! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.10.08  07:48

Tak to je super. Aj mna na Vette prehovorila manzelka. Ja som bol dost nerozhodny. Som rad se vzdy ked idem niekam prevetrat Vette, prida sa ku mne >:D Je super ked ideme spolu.
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.10.08  07:48

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 14.10.08  00:34

jasné že ma dala, to bola motorka ;-)
    Potom ten Civik nemal šancu, ale to bolo iné kafe

Teraz pozerám, že som v pôvodnom príspevku jaksi zabudol napísať, že to bola motorka... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 14.10.08  00:22

to mi chces rict ze te ta honda dala jo???jako 1100ky a 153kobyl jo?? :-|
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 13.10.08  23:45

tá moja má zmysel kedy stačí, ale zase ked jej navrhnem nákupný výlet tak neváha...zase aj ona má po čom túži a dopraje aj mne.
    Kabeliek sa síce doma vyskytuje podstatne viac ako áut, ale zase aby minula na módu toľko ako ja na vozy (resp. ten rozdiel AMG vs E320 CDI 4Matic, alebo ML420 CDI vs 320 CDI), to sa ešte bude musieť hooodne snažiť.
    Ale inak mi dopraje, keby som chcel zajtra GT-R, tak z jej strany problém nebude. Včera sme šli okolo 350Z a hneď sa pýtala, čo je to za auto, že sa jej páči a mám ho kúpiť >:D tak fajn, je vážne pekné, ale ako auto ma moc neoslovuje, možno ako kabrio pre tú strechu...a hlavne s kompresorovým kitom >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 13.10.08  23:02

« Re: Šarkan je dnes sladký

..to s tym Vuittonom a pod poznam :-( Keby som mal tolko aut ako ma manzelka kabeliek, to by bol zivot :-) Nastastie to zase z ich cenami neprehana.
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 13.10.08  22:27

« Šarkan je dnes sladký

ale bohužiaľ doslova a to zvnútra, vďaka fľaške PepsiColy. Tá mrcha sa mi večer v zákrute prederavila o niečo pod sedadlom a začala striekať cez asi 9 dierok ako sprcha po interiéri... Strašne dobrú náladu som z toho mal, bude sa čistiť celý interiér vo štvrtok 8-s
    A okrem toho sa mi dnes na malom letisku pri Martine podarilo zase popraskať brzdové kotúče, lebo sme dali pár šprintov s Hondou 1100 / 153 koní. Vypráskala nás, ale boli chalani fajn. Potom sme sa bavili a ja som si nevšimol, že prehriate brzdy. Po 5 minútach som sa zbadal a začal chladiť, ale bolo neskoro. Tak už sú nové kotúče objednané ;-\ :-!
    A máme ten šprint na videu aj kontakt na chalanov. Tak možno niečo dohodneme. A video bude v dohľadnej dobe. OKrem toho tam bola taká vytunená Honda Civic sedan. Znížená, spojlery, výfuk, ale aj vačky a atd. Z 1.6-ky dostali tak do 200 koní. Solídne, fakt boli nadšenci. No ato bol prosím pekne mladý pár. Prvú jazdu sme merali a za volantom blondínka! Tak fajn, ukáž čo vieš... Ked sme dupli, tak zaostala. POotm na otočke vystúpila, nasadol manžel. Potom ale blondínka vybrala zozadu DECKO z auta, tak ešte s ním závodila >:D >:D >:D
    Potom predviedol pekný štart s hrabaním predných kolies, ale nestačilo to...tak sme chvíľu pohovorili. Páčilo sa mi, ako boli obaja v tom doma. Aj s manželkou. To by som občas bral. Ale asi už by bol doma GT-R alebo Porsche alebo Ferrari. Namiesto toho zatiaľ delíme budget medzi autá a Vuittona, Gucciho, Pradu a spol ;-\ >:D 8-s :-!
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 13.10.08  22:19

« Šarkan je dnes sladký

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 13.10.08  21:59

« Re: zimné kolesá na ML

aha, tak mne to šlo... Ale teraz to hodí len základné menu. Tam treba vybrať M-Klasse, potom model od 10/2008 a potom vpravo záložku "Veredelung" a tam potom "Incenio-Designrader" a tam potom zvoliť kolesá druhé sprava.
    No a práve tie letné gumy...
    Brabusa som pozeral ale neoslovili ma tie disky. Trochu nápadné na môj vkus. Tie Klemola disky mi prídu také ticho elegantné čo sa neokukujú. A zatiaľ mi stačia 19-ky. Pozeral som na auto, či nie sú tie 19-ky malé, ale zdajú sa byť OK, pohodlie výborné. Aj ked úprimne, 20-tok sa nebojím...keby boli tie Klemola aj v 20", tak by som ich asi pořídil...aj ked gumy...ale asi aj tak.
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 13.10.08  13:48

« Re: zimné kolesá na ML

ahoj jpor, ten odkaz mi nejde, ale odporucil by som ti pozriet sa mozno na nieco od brabusa. tie co mas teraz daj ako zimne a na leto brabus s 20 palcami (len potom neviem co s letnymi pneu ;-\ )
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.10.08  23:38

« zimné kolesá na ML

hľadám nejaké pekné zimné disky na ML 19". Na nemeckom Mercedesáckom konfigurátore príslušenstva som našiel pár pekných. Mrknite na
    [odkaz]
    Toto sú Incenio dizajnové kolesá Klemola. Čo na ne poviete? Má niekto nejaké nápady/návrhy na iné typy?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…