Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 14.10.08 22:08
« Re: Re: Šarkan je dnes sladký
tak to tá moja ma varuje, aby som v jej prítomnosti neskúšal dať plný plyn a už vôbec nie rýchlosti nad 140 mimo diaľnicu, ona tie rýchle veci nemusí. Však ani v tom Zetku by sa nechcela voziť pre jeho vlastnosti, jej sa len zvonku páči ako estetické auto. Inak ju na ňom nič iné nezaujíma, pokiaľ viem :-| -
Poustnik 14.10.08 10:09
« Re: Šarkan je dnes sladký
Tak to je pěkný příspěvek - nemyslím tu Pepsi v autě...já musel před týdnem vymýt také celý vnitřek auta, ale kvůli psímu *, co jsem našlápnul při zaklapávání dcery do sedačky.....to byla hrůza!!! >:D Ale ten nadšený pár v Hondě, co dělá sprintíky s bejbátkem v sedačce, to je hezké....však na letišti je to bezpečnější, než ve městě....já taky když jedu s dcerama za nějakým loudou, tak starší, /co už mluví.... :-)/ Taky vždycky povzbuzuje...tedy pokud nekouká na DVD, to pak říká, když to vytočím, že neslyší film!!!! Katastrofa! Ať jezdí! Hoj! :-) -
jpor (RSKa) 13.10.08 23:45
« Re: Re: Šarkan je dnes sladký
tá moja má zmysel kedy stačí, ale zase ked jej navrhnem nákupný výlet tak neváha...zase aj ona má po čom túži a dopraje aj mne.
Kabeliek sa síce doma vyskytuje podstatne viac ako áut, ale zase aby minula na módu toľko ako ja na vozy (resp. ten rozdiel AMG vs E320 CDI 4Matic, alebo ML420 CDI vs 320 CDI), to sa ešte bude musieť hooodne snažiť.
Ale inak mi dopraje, keby som chcel zajtra GT-R, tak z jej strany problém nebude. Včera sme šli okolo 350Z a hneď sa pýtala, čo je to za auto, že sa jej páči a mám ho kúpiť >:D tak fajn, je vážne pekné, ale ako auto ma moc neoslovuje, možno ako kabrio pre tú strechu...a hlavne s kompresorovým kitom >:-[] :-! -
jpor (RSKa) 13.10.08 22:27
« Šarkan je dnes sladký
ale bohužiaľ doslova a to zvnútra, vďaka fľaške PepsiColy. Tá mrcha sa mi večer v zákrute prederavila o niečo pod sedadlom a začala striekať cez asi 9 dierok ako sprcha po interiéri... Strašne dobrú náladu som z toho mal, bude sa čistiť celý interiér vo štvrtok 8-s
A okrem toho sa mi dnes na malom letisku pri Martine podarilo zase popraskať brzdové kotúče, lebo sme dali pár šprintov s Hondou 1100 / 153 koní. Vypráskala nás, ale boli chalani fajn. Potom sme sa bavili a ja som si nevšimol, že prehriate brzdy. Po 5 minútach som sa zbadal a začal chladiť, ale bolo neskoro. Tak už sú nové kotúče objednané ;-\ :-!
A máme ten šprint na videu aj kontakt na chalanov. Tak možno niečo dohodneme. A video bude v dohľadnej dobe. OKrem toho tam bola taká vytunená Honda Civic sedan. Znížená, spojlery, výfuk, ale aj vačky a atd. Z 1.6-ky dostali tak do 200 koní. Solídne, fakt boli nadšenci. No ato bol prosím pekne mladý pár. Prvú jazdu sme merali a za volantom blondínka! Tak fajn, ukáž čo vieš... Ked sme dupli, tak zaostala. POotm na otočke vystúpila, nasadol manžel. Potom ale blondínka vybrala zozadu DECKO z auta, tak ešte s ním závodila >:D >:D >:D
Potom predviedol pekný štart s hrabaním predných kolies, ale nestačilo to...tak sme chvíľu pohovorili. Páčilo sa mi, ako boli obaja v tom doma. Aj s manželkou. To by som občas bral. Ale asi už by bol doma GT-R alebo Porsche alebo Ferrari. Namiesto toho zatiaľ delíme budget medzi autá a Vuittona, Gucciho, Pradu a spol ;-\ >:D 8-s :-! -
jpor (RSKa) 13.10.08 21:59
« Re: zimné kolesá na ML
aha, tak mne to šlo... Ale teraz to hodí len základné menu. Tam treba vybrať M-Klasse, potom model od 10/2008 a potom vpravo záložku "Veredelung" a tam potom "Incenio-Designrader" a tam potom zvoliť kolesá druhé sprava.
No a práve tie letné gumy...
Brabusa som pozeral ale neoslovili ma tie disky. Trochu nápadné na môj vkus. Tie Klemola disky mi prídu také ticho elegantné čo sa neokukujú. A zatiaľ mi stačia 19-ky. Pozeral som na auto, či nie sú tie 19-ky malé, ale zdajú sa byť OK, pohodlie výborné. Aj ked úprimne, 20-tok sa nebojím...keby boli tie Klemola aj v 20", tak by som ich asi pořídil...aj ked gumy...ale asi aj tak. -
jpor (RSKa) 10.10.08 23:38
« zimné kolesá na ML
hľadám nejaké pekné zimné disky na ML 19". Na nemeckom Mercedesáckom konfigurátore príslušenstva som našiel pár pekných. Mrknite na
[odkaz]
Toto sú Incenio dizajnové kolesá Klemola. Čo na ne poviete? Má niekto nejaké nápady/návrhy na iné typy?