Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 19.10.08 01:24
« Re: Sprosty policajt :-)
>:D >:D Petic, nepodceňuj!!! Já se učil na Škodě 105 a když šlapeš na plyn a postupně přeřazuješ, tak to normálně zrychluje!!!! >:D >:D Je pravda, že později jsem u jiných aut zjistil, že plyn nemusí být vždy doražen až na podlaze, aby to jelo....i taková překvapení život přináší..... :-) -
Rysguf. 18.10.08 23:18
« Sprosty policajt :-)
Toto som pocul len nedavno, je to genialna vec.
Policajti v Bratislave zastavili chalana na Skode 120. Predtym ho zazreli ako ide rychlo (aj isiel rychlo). Nez sa policajti rozbehli za nim, on uz stal v nejakej bocnej ulici. Policajti si neboli isti, ci to je on koho videli, tak jeden vystupil a prisiel k nemu a pyta sa ci nesiel rychlo? Chalan samozrejme ze nie. A policajt mu neveril, preto sa rukou chytil prednej!!! kapoty a ked "necakane" zistil ze je studena, len sucho skonstatoval ze "mate stastie" a odisiel s kolegom prec...
HAHAHAHAHAHA
ten policaj si myslel ze MBcka ma motor vpredu >:D >:D >:D >:D >:D -
jpor (RSKa) 18.10.08 21:40
« Re: Mobilny radar na BMW M5
však som písal: všetku dostupnú !!!
a to znamená:
- senzory na parkovanie - navedú auto presne na miesto kde stojí policajt a na ňom zaparkuje; presne na ňom >:-[]
- paralyzéry
- rotačné kanóny samonavádzacie s vypočítavanou a radarom overovanou korekciou streľby na pohyblivé ciele (dokáže zostreliť raketu za letu, napr. protilodnú); nakoľko má 6 hlavní, kaliber 30 mm, kadenciu cca 5000 rán za minútu a projektily s wolfrámom, jednu M5 by premenilo na prach za cca 0,1 sekundy; drobná nevýhoda - montuje sa na bojové lode, kde je v podpalubí zásoba munície...nakoľko má elektronickú časť, považujem to za elektroniku pre tento prípad
- rádiofrekvenčný vysielač na rušenie mozgových vĺn a duševných procesov (ak sa u policajta nájdu); vyskúšané vo vojne v Perzskom zálive, montuje sa na vrtuľníky, takže by to šlo aj do AMG
- pulzné laserové rušičky, ktoré zrušia aj družicu na x kilometrov - vysoký výkon; montáž do predku Jumba - príves za AMG nutný
- ešte niečo ale neviem si spomenúť čo...nejaké nápady??? -
jmurjr (H22A7) 18.10.08 17:44
antipolicajna elektronika? chapem, elektricke paralyzery policajtov.
a dalsou moznostou je nainstalovat system automatickeho zostrelovania policajnych aut z cesty (ja ich fakt nemam rad, vzdy ked nejakeho policajta pri ceste vidim, nahodim vrazedny pohlad a zacnem na neho vrcat)... -
jpor (RSKa) 18.10.08 12:15
no Kleeman urobil rekord na 338 so starou E55 bez kompresora, kde dal svoj kompresor a 600 koní. Tak možno toto urobí 342 >:D
A úprimne - neverím, že M5 urobí 330, nemá na to výkon. E55 bez obmedzovača ide 314 (údaj výrobcu) a E63 cca 317 pokiaľ si pamätám...výkon M5 je o pár koní menej ako E63.
Ale makoniec sú aj iné alternatívy: Nissan GT-R V-spec prípadne s tuningom, kde určite prídu firmy s výkonmi 1000+ koní ako bolo u minulých generácií.
ALebo jazdiť podľa predpisov...
Alebo inštalovať všetku dostupnú anti-policajnú elektroniku...