Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.08  20:28

« Re: C200 a C220 cdi

hmm..som zvedavy na tu cenu riadiacej jednotky..ale rozdiel medzi 200 cdi a 220 cdi sa mi zda prehnany...cini vyse 160 tis SK..myslim ze riadiaca jednotka vyjde urcite lacnejsie
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 24.10.08  20:23

ja som zvazoval dat upravu monota dat do profituningu. Nakolko jazdim hlavne v meste tak som to zitial prestal riesit. Vraj robia okolo 100 aut mesacne, maju vlastnu brzdu tak to hadam vedia robit. Osobnu skusenost nemam. Na mondeo mi vraveli ze vedia od 200 do 210HP.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.08  20:15

Dik Vette za odpoveď..mne hovoril predajca že sa to dá v pohode upraviť z 200 na 220 cdi..asi s tým už majú skúsenosti..ale stojí to ajtak za zváženie..839000 SK je cena výbavi classis s motorom 200 cdi..plus línia avantgarde činí ďalšich 1999 eur navyše a ešte nezabúdajme na "prerobenie na 220-tku" koľko si za to zacvakajú..čiže sa dostávame na cenu okolo 900 - 950 tis SK..za 995000 SK(cenníkovo)by sa dala kúpiť 220 cdi a línia avantgarde/elegance je ako bonus teraz do konca roka zadarmo..je to riadna dilema..
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 24.10.08  19:47

Ja som sa na to informoval ked som hladal nove auto. Predajca mi vravel ze rozdiel medzi 200 a 220CDI je len v riadiacej jednotke. Motor je vraj uplne rovnaky. 200CDI sa mi zdalo moc slabe.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.08  19:40

Moja reč ;-) Priplatil by som si za verziu Avantgarde a ďalej už len podľa fin. možností, ale myslím si, že za tú cenu je to nadpriemerné auto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.08  18:29

ja by som siel do 180 Kompressor ;-) (799tis)
  • « 00 Reagovat !

foto MadLi

MadLi 24.10.08  16:46

Inak od noveho roka by sa do C-cka mali davat inovovane motory 220CDI s vykonmi 185 a 204 koni s oznaceniami 220CDI a 250CDI. Suvisi to s uvedenim noveho E-cka ktore sa zacne predavat od marca a bude mat taktiez tieto motory v ponuke. Ale kedy presne sa zacnu predavat nieje este iste. Ale ta 250CDI by sa mala dat uz objednat. Motor 200CDI bude mat aj nadalej vykon 136 koni ale mal by pouzivat novu techniku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.08  15:05

no..stojí za zváženie 839000 za 200 cdi oproti 995000 za 220 cdi
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 24.10.08  14:56

v kazdom pripade drzim palce. mozno by stalo za uvahu, ci 100kW nebude dost. viem, ze to nie je raketa, ale ist sa s tym da celkom slusne...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.08  14:54

No v Prešove mi tvrdili že sa to dá v pohode..no len sa musím s nimi dohodnúť ohľadom záruky, nič o prídavnej jednotke nespomínal..neviem, uvidím, budem vás informovať. Ďakujem
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 24.10.08  14:51

zase nie je chip ako chip. myslim si, ze ak za chip povazuju pridavnu riadiacu jednotku od brabusa alebo carlssona, tak by s tym nemali byt problemy, pretoze tito vyrobcovia poskytuju este vlastnu zaruku. a naviac, ak sa nieco pokazi, tak ju len vyberies, napojis normalny kabel a mas to v povodnom stave. aj ked je pekne, ze to hovorim, ked som sa k brabus pridavnej RJ do B200CDI sam este nedokopal. pre informaciu, takato uprava od spomenutych znaciek vychadza okolo 1200 az 1500 eur.
  • « 00 Reagovat !

foto MadLi

MadLi 24.10.08  14:44

Ja by som teda chipovanie moc neodporucal. Oni su tam tiez taky experti ze ti teraz budu tvrdit jedno a potom ked dojdes s autom nieco uplne ine. Nas od chipovania na nasej ML 320CDI odhovarali, ze vraj s tym su problemy, zaruka atd. Mozno to je u C-cka inak, ja by som osobne do toho nesiel. Vcera sme boli inak s MLou v BA pri Zlatych lebo sa nam rozpadavala lava predna pneumatika, normalne zacala tak divne praskat na bocnici pricom sme kupovali nove na Zlatych len pred pol rokom. Zatial sa tvaria ze to nieje ich vina ale maju sa vyjadrit do pondelka tak uvidime a to sme zistili ze nam preali rok stare gumy... Ale inak mame doma 2 Mercedesy a mozem len odporucit, inak ziadne problemy :-)
  • 00 Reagovat !

foto MadLi

MadLi 24.10.08  14:41

« Meda

Ja by som teda chipovanie moc neodporucal. Oni su tam tiez taky experti ze ti teraz budu tvrdit jedno a potom ked dojdes s autom nieco uplne ine. Nas od chipovania na nasej ML 320CDI odhovarali, ze vraj s tym su problemy, zaruka atd. Mozno to je u C-cka inak, ja by som osobne do toho nesiel. Vcera sme boli inak s MLou v BA pri Zlatych lebo sa nam rozpadavala lava predna pneumatika, normalne zacala tak divne praskat na bocnici pricom sme kupovali nove na Zlatych len pred pol rokom. Zatial sa tvaria ze to nieje ich vina ale maju sa vyjadrit do pondelka tak uvidime a to sme zistili ze nam preali rok stare gumy... Ale inak mame doma 2 Mercedesy a mozem len odporucit, inak ziadne problemy :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.08  11:26

« C200 a C220 cdi

Dobrý deň,

Už dlhšie sledujem dianie na tomto webe a myslím že niekto z vás mi zodpovie na moje otázky..
    Ako ste si iste všimli, Mercedes vypustil akciu "Hviezdy máte na dosah". Kedže uvažujeme o kúpe nového auta do rodiny, trieda C nás zaujala. Avšak v tejto ponuke je len s najslabším dieselovým motorom 200 cdi a so silnejšou 220-tkou táto akcia neplatí. Prosím vás, neviete mi niekto povedať či je medzi motormi 200 CDI a 220 CDI nejaký konštrukčný rozdiel? Bol som sa informovať v Mercedese a tam mi ho ževraj "vedia chipnúť na 220-tku"..Je toto dobré riešenie? Prosím o vaše názory.
    Vopred ďakujem.
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 23.10.08  17:44

« Re: golf

Oki v pohode ja vas nechcem buzerovat ani otravovat :-) dobry cas mi SK-BA za 4 hodky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 21.10.08  19:41

No veru, to bol zazitok :-) Sarkanom cez cele Slovensko, cesta NR-KE cca 3 hodiny a 20 min, zatial co Viamichelin vyhadzuje predpokladany cas 04:19 :-)

A jpor - nezabudol som na zavesenie videi AMG vs. CBR na Youtube, len som nemal absolutne cas. Ale co najskor to napravim a hodim sem link...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.10.08  22:12

mali sme na minúty vypočítaný program. V KE sme stáli od 11:55 do 13:00 a potom smer Prešov. Keby som šiel na východ na 2-3 dni ako som chodil kedysi, to by bolo iné kafe, ale takto na otočku je to natesno. Niekedy inokedy, počas krátkej zastávky v KE je to o ničom...
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 20.10.08  13:41

Si mohol povedat ze ides na vychod Slovenska :'-( rad by som videl E55 AMG :-) a inac bol som s kamaratmi vonku na bikoch a sme videli svadbo car E55AMG cierna farba a ZVUK SUPEEEER >:-[] :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.10.08  00:09

tak to máme podobný zážitok od nás >:D
    Minulý týždeň v stredu sme išli s Luboshom trasu NR-Košice-Prešov-NR (celú trasu šoféroval - preto išiel, až na cca 25 km úsek za Prešovom). A na diaľnici zo Svitu do Ružomberka sme našli bielu firemnú Fabiu kombi. Tá valila celý čas asi plný kotol, lebo sa hýbal od 180 do 210. Odhadli sme to na čipnutú 1.9 TDI, lebo RS by asi nedostal firemný. Ale stále na to dupal, nedal sa zahanbiť. My sme si ho párkrát užili, trochu ho sledovali, koľko mu to dá, potom párkrát plný plyn vedľa neho. Škoda preškoda že sme nemali kameru. Pri takom pomocnom objekte ktorý ide 200 by nádherne ukázala Šarkanova schopnosť zrýchlenia aj v tejto rýchlosti. Na prázdnej ceste to nie je vidieť, lebo nie je s čím porovnávať. A pri tejto Fabke sme mohli natočiť dobrých 10 minút materiálu. To by som sem tresol aj za cenu blbých rečí od niektorých jedincov (bezpečnosť atd)
    Ale s Luboshom sme predbežne dohodli ďalšiu takúto cestu a to už berieme aj tú kameru. Mimochodom, nemáte niekto cestu na Východ koncom novembra/začiatkom decembra? Mohli by sme to využiť a niečo natočiť, lebo takú Fabku asi už nestretneme... >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.08  21:11

« golf

V piatok som sa vratil z Nemecka ako spominal Jpor isel som pre novy motor do E 200CDI Jeden z mojich vodicov mi ho zabil. Novy motor bez komponentov 3500 eur super cena.Ale o inom som chcel bol som na E 320 CDI T teda kombi cesta do frankfurtu super rychlost cca medzi neobmedzenymi usekami 160 az 190 bezne okolo 180 .Pri 190 ma obehol golf jednicka v peknej uprave chalani neviem ci mali aj po 18 s kamosom sme sa narehotali jazda prdbiehanie cca na 50 km v kopcoch im to nestacilo ale dolu kopcom asi aj cez 210 no sranda.Nakoniec sme sa pozdravili taky spravny sialenci. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…