Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 27.10.08  22:13

« Re: Jumper

ulavi sa az bude auto jazdit
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.10.08  21:58

« Re: Jumper

no tú prevodovku bude viezť z Francie nový Jumper a ked sa ten cestou pose*re tak to bude pár týždňov >:D 8-s
    Ale ak nie tak snáď do 7 dní, tieto automobilky mávajú vlastný systém dopravy, ktorý preváža spústy kadejakých dielov tak by to mohli stihnúť v normálnom čase.
    Každopádne gratulujem k uznaniu záruky na Jumper :yes:
    Myslím, že sa ti uľavilo ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 27.10.08  21:37

« Jumper

tak dnes mi volali ze reklamaciu uznavaju a dostanem novu prevodovku. auto uz nejazdi 3 tyzdne, som zvedavy kolko bude trvat az som pride ta nova prevodovcka z Francuzska.
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 27.10.08  19:02

« Re: Bratislava Meeting

principiálne ak sa chete po/pred obedom voziť a rýchlo tak nie je veľa možností, môžete si vystrihnúť petržalku až smerom na rusovce tam sa moc áut nevyskytuje ani cez deň, pokiaľ človek prejde cez mosty. Ten mlyn je dobre dopravne dostupný a dá sa tam parkovať. Dokonca sa tam dá aj jesť. Pomer cena/výkon je slušný.
    Ak by bolo plno na skok odtiaľ sú ďalšie obedové "vyžírky" - myslím tým smerom do ružinova (u deda, štrngáč, štrkáč), kde však bude rovnaký problém a to že tam bude plno ľudí = čas obeda s samozrejme nie je sa kde voziť. Smerom do vrakune nemôžem slúžiť, smerom do petržky je veľmi slušná (ale nie rýchla) liviano v technopole (parking v cene), slovami fanúšika vyššia stredná trieda ([odkaz] ).
    Samozrejme našlo by sa toho viac ale všetko bude mať svoje ale, z tohto dôvodu sa pridávam k tomu mlynu, na vozenie kúsok, parking je, klasická SK kuchyňa. Ak sa zvolí vhodný čas tak tam nebude plno.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.10.08  09:43

nazdar jmurjr, no ked si začal menovať tie reštaurácie, zistil som zrazu, koľko ich vlastne poznám v BA (teda tých s normálnymi cenami, tých drahých poznám tiež dosť, ale ma to tam nebaví, smrdí to tam prácou 8-s )
    Ešte ma napadla pizzeria Batida na konci Račianskej v objekte Drevony, tam je už za rohom výjazd na Pezinok a 4-prúdová cesta na povozenie >:-[]
    Mlyn je ak sa nemýlim na parkovisku Výstavníctva...? Tam je tiež dosť miesta pre autá, jedol som tam len raz.
    Čína na Račianskom bude asi problém s parkingom, nie? V tej rešt. smer Vrakuňa je to OK, ale je trochu mimo centra a na povozenie moc priestoru nie je...asi ten Mlyn pokiaľ netreba priestor na blbnutie, tak je fajn v centre. Ak trochu priestoru tak tá Batida/Drevona/Račianska...
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 27.10.08  07:50

ahoj jpor, tu vec som mal v puchove a v povazskej bystrici.

k restauracii v BA: na krizovatke prievozskej a bajkalskej je restauracia Mlyn, kde sa vzdy da dobre najest (je za doplerom).
    dalsia moznost, ktoru by som bral do uvahy je restauracia, ktorej meno neviem, ale je smerom po slovnaftskej do vrakune hned za svetelnou krizovatkou (krizovatka na samorin) po pravej strane.
    celkom slusna je aj cinska na racianskom myte, ale ta bude asi plna pocas obeda.

takze celkovo by som navrhoval Mlyn, pretoze tam varia uplne super a myslim si, ze ani nebude tak plny ako ikea a ta cinska. aj ked, ak dame meeting na jednu, tak uz by to mohlo byt v pohode, pretoze vacsina podnikov ma obednu prestavku medzi 11.30 a 12.30, maximalne do jednej. ak by vsak mal niekto iny navrh, tak rad vyskusam.
  • « 00 Reagovat !

foto kaaRS

kaaRS 27.10.08  06:43

Zdravim vsechny skoda ze neni meetig jak psal Vette vecer to bych dorazil ale na obed to nemuzu. ;-\

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.10.08  01:03

jmurjr:
    tak ty si asi hladný ked to takto detailne vyberáš...a kde by sme takúto vec dostali? Máš konkrétny tip? Lebo to tak vyzerá že vieš na čo myslíš, ked to píšeš...

Rysguf:
    IKEA má fajn parkovisko, to je pravda. Aj pár šprintov by sa dalo >:D >:D >:D >:-[]
    Akurát že IKEA reštaurácia je od 12 do min. 13:30 plná ľudí a stáť rad ma moc nebaví. Okrem toho si predstavujem ideálne miesto na pokec také, kde je nejaké tichšie a menej otvorené prostredie, lebo v IKEA sa asi budeme prekrikovať s okolím...ale ako začiatok by sa aj to dalo. A ked píšeš test o 12, tak o 13.30 ho dokončíš a o 14 si pri nás, to ešte budeme pokope počítam...

Nejaké iné gastronomické/reštauračné návrhy ???
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.10.08  00:57

« Re: C200 a C220 cdi

Ja som sa dobre bavil, ale nebol to vysmech samozrejme, tolko ma poznáš ;-)
    SKôr sa dobre pozeralo na to nadšenie a také uspokojenie šoférskej vášne :-!

Tá vec s kolónami ma tiež nenapadla až doteraz...
    A dík za linky na videá :yes:

Som rozmýšľal, na nahratie toho ZOZERIEM TA zvuku nad 4500 otáčok, to by asi chcelo ešte iný mikrofón, ale možno bude stačiť ten externý čo mám, my sme totiž nenatáčali v takej rýchlosti, aby to bolo dobre počuť, lebo na šprintoch to je len na chvíľu, hneď ti končí dráha >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 26.10.08  23:40

« Re: 6 cilinder

Zdravim Vas, k tomu miestu - pred zhruba 2 tyzdnami som mal meeting s Jmurjr-om v AVIONe. Teda padol tam aj napad zalozit konkurenta MoDo teamu a to IKEA team :-) (tymto si ho oficialne registrujem ako ochrannu znamku) a to preto lebo pod tym velkym napisom IKEA nikto nikdy neparkuje.

No ale co som chcel, je to tiez zhruba na Zlatych pieskoch ako pise Jpor, ale tu je vela vela miesta na parkovanie, je tam aj McDonald, aj ine fast restauracie a samozrejme skvela Ikea restauracia ;-) A dobra dotupnost z dialnice.

A k casu, vo stvrtok od 12stej pisem test z podnikoveho hospodarstva 8-s 8-s cize zatial nech vam to vyjde :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 26.10.08  23:33

pani, moj navrh je bravcova panenka s nejakou dobrou omackou (nedavno som mal k tomu nivovu, ale aj wasabi omacku mozem) s vyprazanymi zemiakovymi platkami. ale zjem hocico.
    a pridem na sprintovom aute. sice nebude mat tolko nakladu ako minule, ale prazdne nebude tiez >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 26.10.08  23:30

« Re: 6 cilinder

Tiež ma napadol McDonald ako prvá možnosť (ak to bolo myslené k tomu štvrtkovému obedu), ale ono to ako obed používam len v núdzových prípadoch ked mám málo času na teplé jedlo 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 26.10.08  23:26

štvrtok o 13:00 vyhovuje, zariadim si program. Miesto asi podľa cenových a jedlových predstáv. Ja si predstavujem niečo ako reštaurácia s obedovým menu, kde sa dá zaparkovať aj posedieť a debatovať. V jednej takej sme sedeli s Luboshom, a to pri pumpe Slovnaft na Zlatých Pieskoch pri NAY elektrodome. Je tam dosť miesta na parking, ale je to aj na kraji BA a interiér nie je z najkrajších. Možno niekto poznáte niečo intímnejšie. Dávajte návrhy...
    Aha, AMG je teraz na montáži audia tak chodím na ML, ale ak treba viem ho dočasne vymeniť, ak zrovna ešte nie je rozbombardované. Ale bohužiaľ sme natrafili na istý problém, tak možno bude pojazdné...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.10.08  22:51

« 6 cilinder

jpor tak konecne sedim uz vo svojej E320CDI ,220 CDI som dal vodicovi 170 PS v E po facelifte je sice fajn ,ale stele som sa necitil vo svojej kozi teda nieco tomu autu chybalo aj ked je nove .Parametricke servo a 6valec v spojeni s airmatikom robia s 320 cdi uplne ine auto .Babo tebe jednu radu parametricke servo je standard u 6 a viac valcov skus si taketo auto do 200 cdi ,alebo220cdi si ho priplat v spojeni s automatom ziskas super komfort z jazdy u E to je myslim 232 eur. Kedy ideme na to menu McDonalde >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.10.08  22:42

« 200 CDI

nazdar vsetci babo ak chces C 200 cdi chipnut na 220cdi pri kupe usetrit pri E to bolo cca 80000 Skk ja osobne Ti to neodporucam .Moje skusenosti mi hovoria uz viac ziadny software menit nebudem.Na jednom E 200CDI som prehral riadenie motora z E 220 CDI teda ziadny lacny Chip ,ale origos software z MB.Ak si myslis ze C200CDI a C220CDI su uplne rovanke auta a je len rozdiel v riadeni motora tak sa mylis .Spojka pri manualnej prevodovke E220 CDI ma silnejsiu konstrukciu mekano ma uplne ine obj.cislo.Motor ma2143cm ale u 220CDI je ine vrtanie valcov a ina kluka aj ked objem motora je ten isty.Moj problem je ale ze moje auta najazdia vela km . Mozno by som toto nepisal keby so za 4 roky najazdil 200000km a tesil by som sa z auta .A max by som ti to odporucil.Mynuly tyzden som kupil novy motor do E 200 cdi
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 26.10.08  19:02

Tak ten obed vo stvrtok hadam casovo zvladnem. Vecer by to bolo istejsie, ale ak ten obed vyhovuje viac, tak sa pridam.
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 26.10.08  17:47

a vieme už kde, v ten štvrtok o 13.00?
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 26.10.08  17:13

Jpor, tak teraz si ma dobre rozosmial >:D Verim, musel som za volantom Sarkana vyzerat ako sialenec, ale tak odolaj mu... Ten pocit ze auto, v ktorom sedis, dokaze rozdrvit tamtoho, tamtoho ale aj tamtoho je neuveritelny... A jeho ZOZERIEM TA zvuk pri plnom predbiehani na dvojku a trojku je silne silne navykovy.

Na AMG je este jedna vec uzasna - kolony neexistuju. Ked sa ma niekto po tej ceste spytal ze vsak tam su plne cesty, ako ste to stihli tak rychlo tak som musel vazne rozmyslat, ci sme mali nejaky problem s kolonami... A praveze nie, tomu autu staci na predbehnutie zlomok normalnej vzdialenosti. Kde ide z 99,8 % aut vyskocit motor, tam si AMG len zlovestne mrmle. UHNI, VYPADNI. A potom ZOZERIEM TAA >:-[]

Velmi navykove auto... A pretlacanie som vzdy prehral ;-\ Sarkan vydrzal zrychlovat dlhsie nez ja tlacit na plyn. Hovado jedno ;-)

BTW konecne sa mi podarilo uploadnut videa vs. CBR a vs. Civic, su na:
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 26.10.08  17:03

bratislava meeting tento tyzden... to znie dobre :-) Snad sa bude dat vybehnut, na ktory den to vidite?

edit: ten stvrtok o jednej podla jmurjovho navrhu znie dobre ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.10.08  15:23

no..aj ja by som to chcel stihnúť ešte tento rok, lebo mi teraz končí lízing na auto a autá si dávam do nákladov(odpisu)..ako asi aj väčšina z vás..ale nemôžem si to dať s odpočtom DPH, lebo my(lekári)ešte chvalabohu niesme platcami :-) a do MOTORCARu PO sa chystám až niekedy na začiatku decembra tak mám ešte kúsok času aj s výberom motora..zatiaľ mám takúto víziu - strieborná paladium silber, línia avantgarde + nejaká doplnková výbava..v decembri vás budem informovať, všetkým vám zatiaľ ďakujem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…