Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Vette 28.10.08 17:32
« Re: Bratislava Meeting
Super, uz sa tesim. Hadam mi to nic neskomlikuje. Pre istotu som dal uz dnes umyt auto aby som sa na zraze nemusel hambit. Dufam ze nebude prsat. Dnes sa krasne ligoce. Sranda je ze ked je v pracovnej uniforme (od blata) nikto si ho nevsima, ale ked je ceste zrazu puta pozornost. V kufri mam stale bordel ale ten uz ukazovat nemusim
Jmurjr: nezda sa ti ze moc vymyslas? >:D Bud rad ze ti jazdi.Co by som dal za to keby mi na Jumpri nenavijal zadny pas, uvolnoval sa aux, a riesil farbu gumenych tesneti >:-[] >:-[] >:-[] ;-) -
jmurjr (H22A7) 28.10.08 15:14
« Re: pozvanka
hmm, takze mercedes meeting 4.12?
ja budem ten s B a mechanikom za chrbatom. budem mu ukazovat, ze mi nenavija pravy zadny pas, aux vstup je nejaky volny, predna naprava vie zavrzgat, drnci vodicov pas (uchyt) a nejako sa mi meni farba na gume okolo okien zvonka ;-\ -
MadLi 28.10.08 15:10
« pozvanka
Pozvanku na 4.12.2008 do Mercedesu som dostal aj ja :-) Taktiez mi dosla pozvanka na jazdy onroad a offroad s ML facelift a GLK v Rakuskom Pachfurthe v dnoch 6.-8.11.2008 kde sa tiez chystam. Inak co sa tyka tej vymeni masky to znie zaujimavo aj ked avantgard ma ine aj hmlovky a take prkotinky tak neviem ako to cele menia. Inak mne sa strasne paci ked soferujes a vidis hviezdu na kapote, vyzera to ako taka lod. Na S-ku sa mi to velmi paci ;-) Ale je pravda ze C-cko s elegance vyzera tak nudne, Avantgarde ma vacsi smrnc. -
"-- skrytý --" 28.10.08 15:03
« Re: Bratislava Meeting
Zdravim docela rad by som sa na meeting ku Vam pridal mate uz nejake miesto a cas? Cital som nieco o Batide okolo 13stej....
Chcete ist odtial aj niekde jazdit? alebo iba tak posediet? aby som vedel na akom aute by som eventualne mal prist. -
jpor (RSKa) 28.10.08 09:29
« Re: Bratislava Meeting
No úprimne ja radšej Batida, lebo presne viem kde je a ten priestor na jazdy sa mi pozdáva.
Žena sa mi pokúsila jemne sa natlačiť na štvrtok do BA, ale to by som musel končiť v BA o 14 hod a to je dosť krátko, predsa len... Tak som musel jemne poznamenať že asi budem mať dlhší program...ale je taká trochu chorá tak snáď sa bude doma liečiť ;-) -
jpor (RSKa) 28.10.08 09:25
« Re: Predvianocne predvadzacie jazdy
Dostal som to aj ja na stôl. Nuž idem, ked inak nedáš... >:D
A dúfam, že to s nejakými reklamáciami nebudem musieť spájať...a to sa budem musieť predvádzať na aute? >:-[] >:D :-!
Včera som chcel nejaké skúšobné jazdy na Zlatých (c320 CDI 4Matic) a normálne tam vraj majú nával kvôli tej akcii Hviezdy na dosah. A predajca bol otrávený, že mi utobil skúšobnú jazdu na GL 500 a potom som kúpil ML 420 CDI ale v Nitre a nie u nich. A že nech sa Nitra snaží, ked som ich dobrý klient a že oni majú možnosť doniesť akékoľvek takmer auto na skúšobnú jazdu... Normálne ma poslal nas*ratý tam kde som kupoval. A ja som chcel jeho, lebo sa mi vidí, že lepšie ovláda kombinácie paketov a výbav atd atd... Tak Nitra prisľúbila že bez problémov zoženie.
Navyše som chcel vzhľad Avantgarde ale čo najkomfortnejší podvozok. Tak hovorí predajca, že rozdiel je len v prednej maske a tú mi za cca 5000 Sk prehodí. Tak objednať Elegance a potom u dealera prehodia masku Avantgarde a mám komfort a športový vzhľad. Počuli ste už niekto o tom? Dnes si idem pozrieť ako vyzerá takýto Classic s prehodenou Avantgarde maskou. SOm prudko zvedavý. -
jmurjr (H22A7) 28.10.08 08:51
« Predvianocne predvadzacie jazdy
Rano som prisiel do kancelarie a na stole som mal dopis od M-B BA, s pozvankou na predvadzacie jazdy a nejake jedlo. Konkretne to je 4.12.2008 od 10:00 do 17:00. Jpor, mas to aj ty? Ak hej, tak ides? Ja to spojim s reklamaciou nejakych somarin na aute. -
jmurjr (H22A7) 28.10.08 08:44
Rysguf, drzim palce.
Ja idem na mojom pretekarskom aute s najvacsim moznym obsahom co mam. 2.8...
Konecna verzia bude teda stvrtok 30.10, cas 13:00 (kvoli obednym prestavkam v podnikoch, ktore byvaju co 12:30 az do jednej, cize potom by malo byt prazdnejsie). Jedine co ostava otazne je restauracia. Takze Mlyn alebo Batida? -
Rysguf. 28.10.08 07:46
« Re: Bratislava Meeting
Batida, to je dobra idea :yes: A odtial pojdete smerom na Sv. Jur zavody? >:D Ak si budete chciet porobit dake pekne fotky, skuste vybehnut hore nad racu - na amfiteater, alebo byvale otocisko autobusov. Tam nikoho nie je a su tam velke plochy s vyhladom na mesto ;-)
No nic, idem sa ucit... ;-\ :'-( -
"-- skrytý --" 28.10.08 03:09
borovička pivo ako je tu živo 27.10.08 23:21
« Re: letisko martin
dúfam, že C6 myslíš ako vette C6 :-)
Ja som sa minulý týždeň vrátil z floridy a myslím, že electric blue so Z51 by mi mohla hovoriť pane v máji ak dolár pôjde presne opačným smerom ako ide teraz.
Ideálne auto do mesta :-)
Nie ZR1 je na mňa moc, aj cenovo aj výkonovo. Z06 je príjemné auto ale otázka znie načo. Klasická C6 so Z51 je tak akurát, odskúšané, overené, vybraté. Ale keby bol USD za 15 tak myslím, že aj Z06 začína dávať zmysel. :-)
edit: to fakt mám umývať auto?