Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ivanuska_Matej ( RSka) 29.10.08 16:26
« Re: Predvianocne predvadzacie jazdy
jpor: tak to ma mimoriadne prekvapuje ze maju taky pristup... ked su to majetkovo previazane spolocnosti ... vyrazny vpliv na Mercedes SK (firmu) to nema...
skor si myslim ze je to len problem daneho predavajuceho( cloveka) nakolko on prisiel o svoju premiu ako zamestanec... -
jmurjr (H22A7) 29.10.08 16:23
vlastne mi menili ziarovku, za ktoru vypytali dve kila. aj tak lepsie ako ked som to menil prvykrat sam a mal som dorezane ruky. co som bol ale viac prekvapeny, od C som dostal kluce a nikto so mnou nesiel. mohol som ist kamkolvek... -
"-- skrytý --" 29.10.08 15:15
mercedes - premiova znacka... ked uz si si jpor kupil dve take "malickosti" ako E55 AMG a ML 420 CDI, tak by asi mohol sa k Tebe spravat inak, aj ked auto nekupis u neho. Proste premiova znacka, premiove spravanie... zial to skor byva cim drahsia znacka, tym horsie spravanie. -
jmurjr (H22A7) 29.10.08 12:35
podla mna by ti mal cely mercedes-benz poslat dakovny dopis, pretoze v ramci financnej krizy ludia nekupuju vela aut. priklad je len kia, ktora na slovensku mala podla planu v novembri vyrobit 6000 aut namiesto 5000 co bolo v septembri a znizuju produkciu na 3000. a mercedes ako luxusna znacka je na tom este o nieco horsie. svojim sposobom im pomahas prekonat tazke obdobie. a naviac cena nafty sla dole na pumpe, kde tankujem o 17 percent, takze nakladov s predvadzaciou jazdou tiez vela mat nebudu.
ja som bol u predajcu MB v trencine a tam som skusal C220CDI, nebral som od nich nic, asi ani nic nebudem v najblizsej dobe (najma ked volvo celkom pekne znizilo ceny) a chodim tam auto len reklamovat. napriek tomu bol pristup na velmi vysokej urovni. -
jpor (RSKa) 29.10.08 12:21
no oni predpokladajú, že aj tú 320 CDI 4matic nekúpim v BA ale v NR a to je aj pravda. Ja som ich len chcel využiť, aby som vyskúšal auto ktoré idem kúpiť. A že nech si ho Nitra požičia a dovezie sama... Napriek tomu mám pocit, že by to pre značku mali urobiť, nie len pre seba. Ale chápem predajcu, že on osobne má pocit že ho využívam a odmenu vyžere niekto iný. -
"-- skrytý --" 29.10.08 10:09
« Re: 200 CDI
riso73 - presne, ja celkovo zmenu software moc neuznavam. Asi si si zle precital moj prispevok, ja pisem vlastne to iste. Kamos sice strasne chcel kupit 200CDI a chip, ale uz som ho prehovoril, ze je to hlupost... Ze v samotnom mercedese tvrdia, ze su motory rovnake a lisia sa len v softwaer je pekny ametrizmus :no:
Ta nova verzia znie zaujimavo, ale proste do takej novej trchnologie ist prvy rok je proste nebezpecne, treba pockat, kym to este odladia. -
jpor (RSKa) 29.10.08 01:13
« Sex v meste
práve som s manželkou dopozeral film Sex v meste 8-s
Cítim sa ako ženská, normálne si musím ísť rýchlo pozrieť niečo chlapské, drag race na YouTube a prečítať Speed :-(
Jediný svetlý bod filmu bolo čierny Mercedes S500 s krásnymi AMG diskami a predpremiérové (v čase uvedenia filmu) biele GLK 350.
Ma celý čas sr*ali také 2 ženské z toho filmu a pred očami mám dovolenkové nákupné turné Vuitton-Gucci-Prada-a-tak-stále-dokola..… si rozmyslím, čo budem pozerať. A to som chcel že budeme mať po dllllhom čase spoločný večer :-( 8-s ;-\ ale však niečo vydržím >:D
ale nie ze si tam nieco objednaas :)
ale myslim ze ked dojdes aj bez poznamky nic sa nestane