Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
jmurjr (H22A7) 30.10.08 22:42
« meeting? super!
dnes bol. myslim, ze bol paradny, bolo nas celkovo 6 ludi, 5 aut. E55, ML420, Primera GT, Mondeo a moj Jumper 2.8. Vsetky auta krasne ciste a v uplnom poriadku okrem mojho... Cestou zo SC do BA som po niecom presiel, nahnevany som skonstatoval, ze ked niekto zhodi brvno na cestu, tak by sa mal on aj postarat, aby ostati po nom nepresli. Lenze chyba lavky, nebolo to brvno, naporom vetra mi odpadla kompletna lava predna smerovka a este som si po nej aj presiel... LOL. Takze mi zostal z karoserie trcat iba kablik...
jpor: Dakujem za moznost vyskusat urcite vozidla ;-) jednoducho, vozovy park mas uplne genialny.
vette: Dal som ti dost penazi za obed?
Dík za ten vozový park, vyberal som dlho kým som sa rozhodol, tak chvalabohu že to dobre dopadlo ;-)
Rysguf: boli sme do 14:45 vnútri a potom polhodinku na vozenie. Z konca Rače do Jura na prvej križovatke otočka a naspäť
Všimol som si koľko percent času za volantom sa Luboš tak pochechtával (nič v zlom, to je v princípe miera ocenenia auta ;-) ) a bolo to skoro furt >:D
Keď som išiel za ním v ML tak som konečne videl jednak reakcie ľudí a jednak ako to zvonku vyzerá, keď tak vyrazí na plný plyn napr. pri predbiehaní kamióna. No je to ako z praku, fakt sa pred očami vzdaľuje a zrýchľuje. A zozadu je ten sound nádherne nasr*aný...je to koncert. Škoda že zvnútra je to také civilizované, občas by som prepol na ten brutus mód >:-[] Kvôli nemu sa otáčajú hlavy na ulici...počas státia na červenú stačí hrabnúť na plyn a hlavy idú ako slnečnice za Slnkom >:D :-!