Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 03.11.08  16:59

« smerovka na jumper

tak pani, konecne som ju zohnal. po dvoch pracovnych dnoch... volal som do citroenu PB, TN, NM, nic. Fiat TN, ZA nic, Auto kelly nic, Peugeot PB, TN, NM, nic. Az v Peugeote ZA ju mali, a dokonca za 998 s dph. Je to Magneti Marelli, vraj nie original, ktory stoji 1400. Len pre porovnanie v auto kelly stala 1200.

A viem aj pricinu, preco mi uletela. Drzi na takej strunke, ktoru niekto (konkretne sofer, o ktorom pisem v casti tuning C15D >:D ) stratil a drzala len silou vole. Takze akykolvek nepriaznivy stav ju mohol odfuknut a to bol vietor plus hrbolata cesta z velkeho grobu do senca...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 03.11.08  00:53

« Re: inzerat bmw

Na macz je takovejhle odvaz každý den! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 03.11.08  00:49

>:D >:D >:D tak to sa niekto na nete odviazal >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Sienn

Sienn 02.11.08  12:29

"Dá se s tím žít, ale moc si nezajezdíš..." >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 02.11.08  12:15

Dobré srovnání! :-! Ani nechci přemýšlet nad tím, jak by popsal veterán... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.11.08  10:38

Hej, hej, napísal to priam poeticky >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 02.11.08  10:28

« inzerat bmw

auto priemer, poznamka za 100 bodov: [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 31.10.08  22:37

« Re: meeting? super!

Tak jedina sanca je stocit tachometer :-) Mozes jazdit a otec bude mat na tachometer 0 :-)

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 31.10.08  21:54

vette: dnes som nad tým práve uvažoval že asi aj stačilo kupovanie Mercedesov na nejaký čas >:D
    Ale na to Céčko som fest zvedavý. Bude doma okolo 30.11. a to budem musieť do Vianoc jednak ukrývať pred otcom (to zvládneme ľavou zadnou) ale hlavne odolávať pokušeniu zajazdiť si na ňom (to už bude náročnejšie). Bolo by dosť hlúpe mu dať "nové" auto s 1000 km na tachometri že "sorry otec, neodolal som". Škoda že AMG paket má pritvrdený podvozok, lebo ten styling AMG super nenormálne krásne sedí k bielemu Céčku a tým 18" AMG diskom. Ale to už by asi nebola taká pohodová jazda... skúsime časom vymeniť aspoň predný a zadný nárazník/spojler, ak to náhodou kdesi oškrie. AMG prahy ale asi ťažko, dúfam že až tak to zase neoškrie...to by musel byť strom zboku a to je auto na odpis 8-s

jmurjr: teda ten Jumper má smerovku ako trám >:D
    Trochu škoda že som nebol pri tvojej jazde, ale muselo sa stíhať oboma autami ;-) Je fakt že na plyn reaguje Hovado dosť snaživo >:D ale dúfam že po prvom zaváhaní si predsa len pridal plný, inak by to nebolo ono :-!

Lubosh: no vida toto by sa ešte hodilo natočiť, to predbiehanie z praku...kamera v ML...

Dnes som už na ML párkrát pridal ráznejšie aj otáčky šli tak do 3800, keďže už nabehalo 2400 km a príručka píše že od 1500 do 2500 km postupne zvyšovať otáčky aj plyn. Zaujímavé je, že motor má max výkon v 3600 ot a max otáčky až 4500. No ale on má max rýchlosť 235 cca v 3750 otáčkach. A tak somdnes potrápil na diaľnici motorkára. S novým skoro v zábehu dieselovým ťažkým ML...okolo 200 to vzdal, ale ani to nebol nejaký superbike, skôr nejaká turistická či čo... Ale fantasticky stabilné auto je to aj v 220. Tlmiče prepnúť na Sport a v tej rýchlosti už to nie je tvrdé ale tak akurát a ešte sa dodatočne auto skľudní. Vcelku zážitok aj keď menej adrenalínový, skôr taký jemný údiv, čo s tým obrovským autom Mercedes dokázal urobiť... Fakt som dobre vybral.
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 31.10.08  12:45

Stretko velmi fajn, musime zopakovat :-)

A tradicne dakujem jporovi za doveru... Inak hej, ja som si tiez po Tvojom predoslom prispevku chvilami vsimal ze kolko sa za tym volantom smejem a bolo to az sialene, ako nejaky zmyslov zbaveny >:D Co sa tyka predbiehania ako z praku, to ano, videl som tam minimalnu medzeru, podradil do 2 a bolo. Aky kamion? Kde? Nevsimol som si ;-)

To AMG je fakt Hovado alebo to druhe pomenovanie, ktore mi cely cas chodilo hlavou. A system MACZ by ho vyhviezdickoval...
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 31.10.08  09:12

do *rdele, zohnat smerovku na jumper je vacsi poroblem ako zohnat vyfuk na mercedes. servisy citroen v okoli 70km nic, fiat tiez nic, peugoet tiez nic. nastastie ju uz mam rezervovanu, a idem po nu. proste des...

jpor: vcera, ked som siel do jura s hovadom >:D , tak som mal zo zaciatku riadny strach z vykonu, asi by to lubosh vedel povedat najlepsie. zatlacil som plyn podla toho ako som zvyknuty a pud sebazachovy ma donutil povolit...
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 31.10.08  07:14

Tak akcia bola super.Skoda toho kratkeho casu, ale ked robota nepocka. Ta zbierka aut je naozaj super. Ked este kupis to "C"-cko, tak si mozes doma otvorit showroom Mercedesa. Myslim ze take kusky ma na predajni maloktory predajca.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 31.10.08  01:27

reštaurácia / pizzeria Batida na konci Račianskej v objekte Drevony. Blízko k 4-prúdovke na Sv. Jur = skúšobnej dráhe >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.08  00:09

Tak gratulujem ku peknému stretku páni. Kde ste o nakoniec mali?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 30.10.08  23:53

jmurjr: škoda že nebolo viac času. Možno keby sme aspoň o 15 minút menej diskutovali a o to viac preháňali kone bolo by to ešte lepšie ;-) Nakoniec tuším tvoja priateľka nezažila AMG na plný plyn? Alebo si to riskol? My sme ešte boli otočiť jedno kolo v trojici. A čisté bolo len Hovado (nové meno pre Šarkana >:D ) lebo ho umyli v servise keď menili tie predné kotúče, ML bola zaprášená statočne.
    Dík za ten vozový park, vyberal som dlho kým som sa rozhodol, tak chvalabohu že to dobre dopadlo ;-)

Rysguf: boli sme do 14:45 vnútri a potom polhodinku na vozenie. Z konca Rače do Jura na prvej križovatke otočka a naspäť

Všimol som si koľko percent času za volantom sa Luboš tak pochechtával (nič v zlom, to je v princípe miera ocenenia auta ;-) ) a bolo to skoro furt >:D
    Keď som išiel za ním v ML tak som konečne videl jednak reakcie ľudí a jednak ako to zvonku vyzerá, keď tak vyrazí na plný plyn napr. pri predbiehaní kamióna. No je to ako z praku, fakt sa pred očami vzdaľuje a zrýchľuje. A zozadu je ten sound nádherne nasr*aný...je to koncert. Škoda že zvnútra je to také civilizované, občas by som prepol na ten brutus mód >:-[] Kvôli nemu sa otáčajú hlavy na ulici...počas státia na červenú stačí hrabnúť na plyn a hlavy idú ako slnečnice za Slnkom >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 30.10.08  23:10

Bah ;-\
    aspon ze na test som sa dobre naucil a snad aj dobre napisal. Dokedy ste boli a kde vsade ste boli?
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 30.10.08  23:01

hej ... vetteho nam nevyciciavajte... dost ze chudak musi sponzoravat RS club :-)
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 30.10.08  22:42

« meeting? super!

dnes bol. myslim, ze bol paradny, bolo nas celkovo 6 ludi, 5 aut. E55, ML420, Primera GT, Mondeo a moj Jumper 2.8. Vsetky auta krasne ciste a v uplnom poriadku okrem mojho... Cestou zo SC do BA som po niecom presiel, nahnevany som skonstatoval, ze ked niekto zhodi brvno na cestu, tak by sa mal on aj postarat, aby ostati po nom nepresli. Lenze chyba lavky, nebolo to brvno, naporom vetra mi odpadla kompletna lava predna smerovka a este som si po nej aj presiel... LOL. Takze mi zostal z karoserie trcat iba kablik...

jpor: Dakujem za moznost vyskusat urcite vozidla ;-) jednoducho, vozovy park mas uplne genialny.

vette: Dal som ti dost penazi za obed?
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 30.10.08  20:31

« Re: A je to tady! Já to zakřik!

heh to je jedine co ja na tychto trhoch milujem >:D jedlo a varene vino :-)
    len kvoli tomu tam chodim:)
    aj ked minule som si kupil aj tricko "klub tyranych muzov"
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 30.10.08  20:30

« Re: A je to tady! Já to zakřik!

ja budem rad. MOzno by si mohol prist vyskusat aj nase trhy, mame tu super cigansku pecienku ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…