Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
FRPE 13.06.10 00:23
« Re: Benjamín
Beru + Math + Tom - nenechte se rušit chlapci, jen zde popřeji k narození synka Jporovi a hned zase jdu ... :-)
Jpore - co napsat, aby to měla patřičnou vážnost, grády, vtip a osvětu těm co ještě děti nemají? Nic!. Napíši ti kamaráde, užij si dítě, hraj si s ním, věnuj mu né veškerý možný ale všechen čas, protože dítě počít, pak na něm pracovat ( myslím dodělávat nehtíčky, ouška, vlásky atd. ) poté se těšit se ženou, chodit na ultrazvuk, pozorovat ozvičky, kopání v dalším stádiu, pak porod a jeho účast u něj je pro chlapa velmi abnormálně hezká
( nebo alespoň mě se to moc líbilo, být u zrození své krve a zároveň být manželce oporou ), pak šestinedělí, kojení, první krůčky, žvatlání, první slova ...
Pak tomu dáš "dvakrát najíst" a už to chodí do školy ... :-) No a pak si udělá řidičák a bude tě brát MB a jezdit s ním za holkama ... chi.
No prostě nádhera, přeji ti po mých zkušenostech jediné : spokojený RODINNÝ ŽIVOT a zdravíčko Benjamína. ;-)
A protože jsme na webu o autech a kolech vůbec, přeji Ti plno štastně ujetých kilometrů s kočárkem v ruce bez nehod. >:D :yes: -
Matheas Ropak 13.06.10 00:03
Beru -
mluvil jsem přímo s tou paní co zajišťuje dovoz do Evropy s USA a říkala , že si na 90% myslí , že to byl tah konkurence jelikož právě Easy walker je stejný akorát stojí v Naší výbyvě 32tis zato Bumleri...stál 18tis ???
No když jsem všude četl dodání 6-8týdnů tak mě omývali jelikož to vypadá , že budem rodit daleko dřív tak to nebylo lehké strávit , ale už je to objednané dodání za týden takže jsu :yes:
Akorát Ifku pořád nemám doma :-( :-(
MHD pojedu s Tebou akorát nevím jak se do toho MHD nastupuje a co to vlastně je MHD.
Malý Hbitý Diesel >:D
Thomasino-
tak si to pořádně užíj a hlavnbě nezapomeň fotit uličníku :-! -
Matheas Ropak 12.06.10 23:53
Beru -
ne nebude akorát ten Buml...atd měl nějaký problém nějaká ženská si stežovala , že to dítěti někde skříplo ruku či co a tak ho stáhli...měli Nám ho dodat teď v červnu :-( .
Tak jsem začal hledat dle parametrů Ifky
- lehký
- dobře a rychle složitelný
- variabilní
- velké kolečka vpředu
nakonec jsem skončil u Easywalkeru sice je o dost dražší , ale ostatní maj váhu kolem 22Kg bez dětí , maj malé kola atd....
btw: Jak tam pojedeš ??? (žebra)