Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 09.11.08  23:34

« Re: Tak co, Bratislaváci a spol??? Mám se stavit v úterý na oběd?

ja som sa uz Poustnikovy ohlasil. Posnazim sa upravit svoj program aby som sa stretol.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 09.11.08  22:39

« Re: Tak co, Bratislaváci a spol??? Mám se stavit v úterý na oběd?

tak jo, číslo mám a poslal som aj svoje.
    A teraz páni - hlásime sa - najprv dobrovoľne >:D
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 09.11.08  17:03

« Tak co, Bratislaváci a spol??? Mám se stavit v úterý na oběd?

Nadhodil jsem to v pátek, ale nemám čas teď něco řešit, až zítra přes den. pošlu aspoň jporovi na SZ mobil na mě. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 09.11.08  16:23

« Re: meranie výkonu

neboj sa, oni by asi spáchali hromadnú sebevraždu keby sa niečo nejakému autu u nich stalo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 08.11.08  22:49

skdd: no tak merali to včera večer ale bez mojej prítomnosti, takže neviem, čo všetko po tom ešte pobehalo >:D >:D >:D ale dnes v telefóne sa chalan z fast forwardu tváril, že auto je v poriadku :-!

jmurjr: ja by som to videl na Kleemann K4 = 640k/900Nm. Normálne sa mi to rozležalo v hlave, že po uplynutí záruky o rok sa s tým pohrám. A ešte LSD a kompozitové brzdy od AMG, nech nežerem >:D >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 08.11.08  21:09

to merali na tom striebornom kýbliku, na ktorý som vybehol TLC keď som bol vo fast forwarde? >:-[] >:-[] chvíľu predtým to vyzeralo ako Ečko s nitrianskymi značkami >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 08.11.08  13:10

uau. mozem zodpovedne prehlasit, ze nic vykonnejsie ako sarkan som neriadil. a to ani tahac. tam bolo maximum 460k. nenasadim ti chrobaka do hlavy: [odkaz]%20K8.pdf ?
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 08.11.08  10:19

« meranie výkonu

včera večer sa meral výkon AMG na brzde. Bohužiaľ automatická prevodovka znemožnila presné meranie.
    Na 4. im to preklzovalo (veľký točivý moment?) a na 5. to nešlo vytočiť naplno. Už na 4. to bolo tesné, lebo na plné otáčky to šlo 240... údajne to auto pokiaľ cíti, že jeho pohyb nie je reálny, tak nasadí obmedzovač alebo tak nejak, že je možné cez diagnostiku aktivovať mód merania výkonu a potom sa to dá urobiť. Ale inak automatické prevodovky vrátane SMG od BMW to komplikujú. Má niekto k tomu nejaké informácie alebo rady?
    Odhad výkonu z toho čo sa podarilo namerať je 490 koní a 740 Nm, čiže o niečo viac ako oficiálne čísla.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.11.08  21:52

« Re: zase budú nové videá

budúci utorok by to šlo z mojej strany a skorší obed je vítaný. Ale museli by sme sa pevne dohodnúť v priebehu víkendu, aby som si mohol v pondelok dohodnúť v BA aj pracovný program.
    Páni, očakávam vaše vyjadrenia...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.11.08  21:50

aspoň by pol republiky videlo, na čo je dobrých 476 koní >:-[]
    No dobre, to ešte zvážim, ale práve preto som písal že zverejníme na pár dní a potom skryjeme...
    Objednal som si zmeranie výkon na brzde, neviem kedy bude, ale počítam tak o týždeň. Som zvedavý koľko koní sa dostane na kolesá...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.11.08  13:40

Taky mám už pár rychlejších videí. Ale všechno v počestnosti, protože je to takový kopec, že víc, než těch povolených 70km/hod tam stejně nejedu. [odkaz] Kromě toho mám pokaždé na zadní sedačce svoji ještě ne dvouletou spolujezdkyni, tak nejedu na hraně. Ale na zábavu je to až až! Mimochodem, pohrávám si s myšlenkou, že bych se mohl příští úterý podívat konečně do té Bratislavy. Co vy na to chalani? Ale oběd by musel být trochu dřív, hned po dvanácté, nejpozději v půl třetí, radši ještě dřív bych se musel vracet. Abych nebyl pak na infarkt v nějaké zácpě. Hoj! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 07.11.08  12:51

Len aby si nezvadal svoje video v Krimi novynach na Jojke :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 06.11.08  22:34

« Re: Car Wash

by som rád vedieť cenu za také obnovenie auta >:D
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 06.11.08  22:33

« zase budú nové videá

natočené na včerajšej ceste Nitra-Košice a späť. A budú tam samé ilegálne rýchlosti >:-[] ale na prehľadných úsekoch a tiež šprint 0-214 km/h
    Už sa teším na múdre komentáre niektorých jedincov ;-\
    Ale to ma neodradí, chcem tým ktorí o to stoja, ukázať ako vyzerajú schopnosti uber-sedanu v praxi. Zatiaľ plánujem nechať to na webe tak 10 dní a potom sa uvidí... Termín uverejnenia je budúci týždeň, podľa toho či sa k tomu cez weekend dostanem. A poťažmo ak ešte bude auto v TopTen, lebo ešte pár výstižných známok a budeme anonymní 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 06.11.08  00:06

« Re: Car Wash

njn... to je zřejmě anglie.. pochybuju o tom že u nás něco takhle precizního a zaměřeného na kvalitu a šetrnost existuje... :no: :'-(
  • 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 05.11.08  23:04

« Car Wash

Zaujimava galeria [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 05.11.08  21:16

« Re: inzerat bmw

>:D >:D >:D >:D Maso!!!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 03.11.08  23:24

« Re: smerovka na jumper + prvé odreniny na ML

no hej, ale táto odrenina je pekne zboku, na rane, vidno na prvý pohľad. Ale netrápi ma to :-!

A úprimne - tušil som že príbuzný vo firme...tým sa ťažko niečo vytkne, a ak aj tak to akosi menej vnímajú ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 03.11.08  22:40

sofer je tatkov bratranec. v pohode chalan, ale ma svoje dni. vtedy mu mozem povedat cokolvek, aj tak to spravi inac...

z toho skrabnutia si nic nerob. mal by si si pozriet moj predny naraznik na B zospodu 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 03.11.08  22:03

ten šofér je asi nejaký vydarený, čo?

Ja som dnes oškrel oblúk lemu ĽP kolesa na ML, našťastie je to len plastová časť - koniec predného nárazníka. Tak ho pekne v servise vyhladia a zatrú farbou, nechce sa mi kvôli tomu nechávať striekať nárazník celý. Stalo sa pri výjazde z garáže, mám tam miesto asi 5 cm po oboch stranách zrkadiel a potreboval som zrovnať auto... ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…