Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Poustnik 10.11.08 18:07
« Re: Tož bude zítra sraz jpor, Vette, Pouštník???
No jestli máš až tolik času, jpore, že bys mě chtěl donavigovat až do Bratislavy, tak bych se vůbec nezlobil. Chtěl jsem sice večer strávit studiem map, ale kdybych to mohl ošulit a spolehnout se na tvoji navigaci, tak se já lench klidně spolehnu. Na Rakouské straně je to ňáké Kitsee, pak se jede po E65ce nahoru do Bratislavy, je to tak? Koukám do papírové mapy, kde je dálnice teprve čárkovaná....nemusím u vás platit za ten kousek dálnice známku, nebo ano??? Před měsícem jsem měl na čelním skle tři známky - českou, slovenskou, i rakouskou...teď už slovenská neplatí a sloupnul jsem ji. :-) -
jpor (RSKa) 10.11.08 17:00
« Re: Tož bude zítra sraz jpor, Vette, Pouštník???
vyzerá to tak, že bude a ešte na chvíľu tam asi príde LuboshGT. Jmurjr má vraj cestu na Bystricu a Zvolen, takže BA vyzerá nepravdepodobne na zajtra.
Keby bol problém s navigáciou, daj vedieť, stretneme sa niekde bližšie k hranici a dovedieme na miesto činu (alebo miesto činu preložíme...) -
Poustnik 10.11.08 11:49
« Tož bude zítra sraz jpor, Vette, Pouštník???
Od 12.OO zase tam co jste byli posledně? Reštaurácia / pizzeria Batida na konci Račianskej v objekte Drevony. Blízko k 4-prúdovke na Sv. Jur = skúšobnej dráhe....?? Ještě jsem to nehledal na internetu a mapu Bratislavy nemám, ale odpoledne už snad bdu mít čas, tak to všechno dohledám. Kdyby se někdo přidal, bude to fajn, kdybysme se potkali ve třech, tak si aspoň popovídáme. Ve víc jak čtyřech se stejně už musí dělat diskuzní skupinky.... :-) ;-) -
jpor (RSKa) 10.11.08 00:32
« máme nové videá !§!
tak videá už sú stiahnuté a rozdelené tak ako boli točené. Sú tam aj 2 samostatné šprinty 0-210. Podľa dosiahnutých časov sa AMG drží špecifikácie výrobcu:
0-100 za 4.7s (ťažko sa odhaduje + treba vedieť odštartovať)
0-160 za 9.7s (cca 10s)
0-200 za 16.7s (podľa videa cca 16s)
Ešte to musí Lubosh uploadnúť na YouTube... -
jpor (RSKa) 08.11.08 22:49
« Re: meranie výkonu
skdd: no tak merali to včera večer ale bez mojej prítomnosti, takže neviem, čo všetko po tom ešte pobehalo >:D >:D >:D ale dnes v telefóne sa chalan z fast forwardu tváril, že auto je v poriadku :-!
jmurjr: ja by som to videl na Kleemann K4 = 640k/900Nm. Normálne sa mi to rozležalo v hlave, že po uplynutí záruky o rok sa s tým pohrám. A ešte LSD a kompozitové brzdy od AMG, nech nežerem >:D >:-[] :-! -
jpor (RSKa) 08.11.08 10:19
« meranie výkonu
včera večer sa meral výkon AMG na brzde. Bohužiaľ automatická prevodovka znemožnila presné meranie.
Na 4. im to preklzovalo (veľký točivý moment?) a na 5. to nešlo vytočiť naplno. Už na 4. to bolo tesné, lebo na plné otáčky to šlo 240... údajne to auto pokiaľ cíti, že jeho pohyb nie je reálny, tak nasadí obmedzovač alebo tak nejak, že je možné cez diagnostiku aktivovať mód merania výkonu a potom sa to dá urobiť. Ale inak automatické prevodovky vrátane SMG od BMW to komplikujú. Má niekto k tomu nejaké informácie alebo rady?
Odhad výkonu z toho čo sa podarilo namerať je 490 koní a 740 Nm, čiže o niečo viac ako oficiálne čísla. -
jpor (RSKa) 07.11.08 21:50
« Re: zase budú nové videá
aspoň by pol republiky videlo, na čo je dobrých 476 koní >:-[]
No dobre, to ešte zvážim, ale práve preto som písal že zverejníme na pár dní a potom skryjeme...
Objednal som si zmeranie výkon na brzde, neviem kedy bude, ale počítam tak o týždeň. Som zvedavý koľko koní sa dostane na kolesá... -
Poustnik 07.11.08 13:40
« Re: zase budú nové videá
Taky mám už pár rychlejších videí. Ale všechno v počestnosti, protože je to takový kopec, že víc, než těch povolených 70km/hod tam stejně nejedu. [odkaz] Kromě toho mám pokaždé na zadní sedačce svoji ještě ne dvouletou spolujezdkyni, tak nejedu na hraně. Ale na zábavu je to až až! Mimochodem, pohrávám si s myšlenkou, že bych se mohl příští úterý podívat konečně do té Bratislavy. Co vy na to chalani? Ale oběd by musel být trochu dřív, hned po dvanácté, nejpozději v půl třetí, radši ještě dřív bych se musel vracet. Abych nebyl pak na infarkt v nějaké zácpě. Hoj! :-) -
jpor (RSKa) 06.11.08 22:33
« zase budú nové videá
natočené na včerajšej ceste Nitra-Košice a späť. A budú tam samé ilegálne rýchlosti >:-[] ale na prehľadných úsekoch a tiež šprint 0-214 km/h
Už sa teším na múdre komentáre niektorých jedincov ;-\
Ale to ma neodradí, chcem tým ktorí o to stoja, ukázať ako vyzerajú schopnosti uber-sedanu v praxi. Zatiaľ plánujem nechať to na webe tak 10 dní a potom sa uvidí... Termín uverejnenia je budúci týždeň, podľa toho či sa k tomu cez weekend dostanem. A poťažmo ak ešte bude auto v TopTen, lebo ešte pár výstižných známok a budeme anonymní 8-s