Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.11.08  21:13

« Re: jpor řídil Mazdu5 a tvářil se, jako že to jede!

Oběd byl průměr, ale já jsem zmlsaná huba, na druhou stranu vždycky všechno dojím. Já jsem takový lux. Vette měl halušky či co a musel rychle uhánět, protože místo, aby si s námi povídal, nahánělo ho několik neodbytných jedinců telefonem, tak podlehl pracovnímu nasazení a šel....Šarkan je opravdu vlk v rouše beránčím, až si říkám, že je to hrůza mít takové auto,..... něco ještě zábavnějšího už stojí tak nehorázné sumy peněz, že my smrtelníci můžeme jen přihlížet.... :-)Hezky jsem se pohoupal tam a zpět. Teď ještě nějaké serpentýnky by to chtělo..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 11.11.08  20:15

poustnik, dobre si to vystihol :-) Ten stroj bojuje s tebou, chce sa vytrhnut z ruk, ty z neho nemusis nic dolovat... Inak aky bol obed, chcel som prist, ale nevyslo ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.11.08  19:57

No...nemrk! Až mi to přijde hrozně snadné, tolik výkonu k dispozici.....Už s tím strojem nebojuješ, abys z něj víc vymáčknul, ale dáváš si pozor, abys ho moc nepopoháněl.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.11.08  19:48

:yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 11.11.08  19:42

Výborné >:D :yes:

180 a ani si nemrkl ;-) >:D
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.11.08  19:24

« jpor řídil Mazdu5 a tvářil se, jako že to jede!

[odkaz] ....a Pouštník řídil Šarkana a poskakoval si pěkně taky... [odkaz] óóóóóóó´!!!!Á brzdíme!!!! >:D >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 11.11.08  19:06

« Sarkan 0-210 km/h

zatial len toto video... Este dohodneme s jporom co dalej ;-)
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 11.11.08  13:28

« profesionalna vymena skla autobusu (video)

[odkaz] najskor to chceli dat dole prisavkami, ale...
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 10.11.08  22:52

« Re: Tož bude zítra sraz jpor, Vette, Pouštník???

V vramci Bratislavy urice platena nieje. Na tvojom mieste by som isiel cez Hainburg a prechod Berg a vyhnes sa na sloveskej strane platenej dialnici. Mozno je ta trasa este rychlejsia ako dialnica lebo si tolko nebudes nadchadzat. Ja tadial jazdim na Swechat aby som nemusel kupovat rakusku dialnicnu znamku.
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 10.11.08  22:18

tak uz je to iste. smer bratislava sa v mojom pripade zajtra nekona :'-(
    avsak, ako sa hovori: nikdy nehovor nikdy a mozno sa zajtra rano veci vyvinu lepsie...

a pre poustnika: tu je adresa a mapa, ak to je rovnake miesto: [odkaz] konkretne b3.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.11.08  21:13

Já dovedu zabloudit leckde. Ale má to tu výhodu, že při tom vždy poznám nová místa, která bych jindy nenavštívil. >:D je pravda, že si říkáme už několik měsíců, že musíme sehnat na internetu kartu do našeho tomtomu pro Evropu. Ale podle papírové mapy je to větší intelektuální dobrodružství. Vette, je ten kousek dálnice k Bratislavě bez poplatku, nebo mi napálí policie SR pokutu, kdyby mě náhodou zastavila????
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 10.11.08  21:03

Tak hadam taky cestovatel ako Poustnik hadam nezabludi v Bratislave :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.11.08  21:01

O.K. Já tam dobloudím. Když se náhodou ztratím, zavolám o pomoc! ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.11.08  20:17

no tak ja práve veľa času nemám... diaľnica čo je čiarkovane už reálne existuje.
    Keď prejdeš hranicu pri Kittsee po diaľnici, budeš sledovať smer Žilina a to ťa dovedie na diaľničný obchvat. Po ňom pôjdeš až kým neuvidíš smerovku na Vajnory / Zlaté Piesky. Pôjdeš smerom na Vajnory, potom na kruhovom objazde lae zmeníš cieľ z Vajnory na smer Pezinok / Rača. A to by sme ťa už potom navigovali, resp. môžes si do navi vložiť cieľ Výhonská ulica 1, tam je tá Batida...uff.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.11.08  18:07

No jestli máš až tolik času, jpore, že bys mě chtěl donavigovat až do Bratislavy, tak bych se vůbec nezlobil. Chtěl jsem sice večer strávit studiem map, ale kdybych to mohl ošulit a spolehnout se na tvoji navigaci, tak se já lench klidně spolehnu. Na Rakouské straně je to ňáké Kitsee, pak se jede po E65ce nahoru do Bratislavy, je to tak? Koukám do papírové mapy, kde je dálnice teprve čárkovaná....nemusím u vás platit za ten kousek dálnice známku, nebo ano??? Před měsícem jsem měl na čelním skle tři známky - českou, slovenskou, i rakouskou...teď už slovenská neplatí a sloupnul jsem ji. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 10.11.08  17:38

uz sa tesim. V praci mam dost fofry a le hadam to stihnem.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.11.08  17:00

vyzerá to tak, že bude a ešte na chvíľu tam asi príde LuboshGT. Jmurjr má vraj cestu na Bystricu a Zvolen, takže BA vyzerá nepravdepodobne na zajtra.
    Keby bol problém s navigáciou, daj vedieť, stretneme sa niekde bližšie k hranici a dovedieme na miesto činu (alebo miesto činu preložíme...)
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.11.08  11:49

« Tož bude zítra sraz jpor, Vette, Pouštník???

Od 12.OO zase tam co jste byli posledně? Reštaurácia / pizzeria Batida na konci Račianskej v objekte Drevony. Blízko k 4-prúdovke na Sv. Jur = skúšobnej dráhe....?? Ještě jsem to nehledal na internetu a mapu Bratislavy nemám, ale odpoledne už snad bdu mít čas, tak to všechno dohledám. Kdyby se někdo přidal, bude to fajn, kdybysme se potkali ve třech, tak si aspoň popovídáme. Ve víc jak čtyřech se stejně už musí dělat diskuzní skupinky.... :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.11.08  00:32

« máme nové videá !§!

tak videá už sú stiahnuté a rozdelené tak ako boli točené. Sú tam aj 2 samostatné šprinty 0-210. Podľa dosiahnutých časov sa AMG drží špecifikácie výrobcu:
    0-100 za 4.7s (ťažko sa odhaduje + treba vedieť odštartovať)
    0-160 za 9.7s (cca 10s)
    0-200 za 16.7s (podľa videa cca 16s)

Ešte to musí Lubosh uploadnúť na YouTube...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.11.08  00:10

« Re: Tak co, Bratislaváci a spol??? Mám se stavit v úterý na oběd?

ja sa pokúsim prísť s Hovadom >:D
    Ak ho teda nemajú komplet rozobraté ešte...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…