Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 21.11.08 00:09
« Re: Spyphoto: Nová třída E spatřena v Praze - dnes cca 11:00
konečne diesel hybrid :yes: to je skutočne zmysluplný hybrid, nie neefektívny benzín s efektívnym elektromotorom, to je krok vpred a 2 kroky vzad 8-s
Nové Éčko sa mi dosť pozdáva, len čakám kedy tam dajú AMG motor 5.0 biturbo čo sľubovali...v silnejšej verzii vraj 700k/900Nm, v slabšej 550k/700Nm >:-[] :yes: :-! -
jpor (RSKa) 21.11.08 00:05
« Re: Subaru
kríkmi už som prešiel, škrabance som zatiaľ nekontroloval. Ale ten pocit že som mimo cesty a hľadanie stopy a trakcia a húpanie, to je taký iný pocit, stojí to za to. Keď chodievame so synom (2,5r) povoziť sa (miluje ML, podchvíľou sa v ňom hráva a chodí tam pozrať rozprávky), tak v poslednej dobe spolu offroadujeme >:-[]
Budem sa musieť niekde naučiť aspoň základy správneho offroadingu -
"-- skrytý --" 20.11.08 18:59
« Spyphoto: Nová třída E spatřena v Praze - dnes cca 11:00
Tak dneska se mi povedl docela úlovek, škoda,že se mi nepovedlo telefon vytáhnout dřív, sthinul jsem to až zezadu. Určitě to je nová třída E, předek odpovídal jiným testovacím fotkám. Vypadá to, že tam budou čtyři hranaté světlomety. Celek působí docela subtilně, až mě to překvapilo, ale ve srovnání s ostatními auty je poznat skutečná velikost. Vnitřek byl překrytej nějakým kobercem, ale byl vidět volant z S/CL (na levé straně!!) a celkově palubka vychází hodně z S/CL vč. toho displeje místo tachometru, což mi moc nevyhovovalo v esku. Ale co je nejzajímavější... Na 90% to byl hybrid, protože jestli nejsem hluchej, tak se při rozjezdu nic neozvalo (stál jsem cca 1m od něj), jen takové Lexuso-tramvajové rozjetí a pak tam blafl diesel.
tady je jedno foto: [odkaz] -
jpor (RSKa) 19.11.08 23:14
no ja som narážal na to, že Éčko už image taxi má, min. podľa jedného staršieho ing. tuto... >:D 8-s a ML sa k nemu zatiaľ nedopracoval.
Chvíľu som rozmýšľal, či som k ML nemal predsa len objednať aj Offroad Technik paket (redukcia, uzávierky diferákov, zvýšenie max. svetlej výšky, manuálny mód prevodovky), ale je fakt, že do terénu moc nepôjde. Na druhú stranu keby som to tam dal, tak si tú robotu dám a nejakým tým terénom to občas pre srandu pretiahnem.
Leštenka...nie je to Patrol ani TLC a tak je to dobre, máme čo sme chceli - luxus, útulno, pohodlie. hardcore neprosíme...
No a Imprezu jedine sólo, žena+deti zákaz vstupu >:-[] -
"-- skrytý --" 19.11.08 11:36
dnes uz ziadne SUV skor nema redukciu a casto ani uzavierku diferencialu... No a? Stejne s tymi autami nikto do terenu nejazdi.
ML vyzera vnutri ako fakt paradna limuzina a je nouslusne zvezenie. 320CDI a ides ako v bavlnke, nemas s nicim problem >:D -
borovička pivo ako je tu živo 18.11.08 22:53
neurážam, však to je pre ML ocenenie, keď to nazvem taxíkom :-) však to nemá ani redukciu ako inak by sa to dalo nazvať :-) ale budem milostivý, volajme to leštenka.
Heh, len choď a požičaj si imprezu na weekend, deťom kinedril, manželku nechať radšej doma.