Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
EricCartman 24.11.08 23:35
« Re: Nové Céčko
Krásné auto i motor bude vynikající, navíc 4 Matic se bude v zimě hodit. Interiér vypadá perfektně sladěný, jenom středový panel je takový trošku strohý, ale elegantní. Předpokládám, že tam máš místo přihrádky displej s navi atd. :-) Taky barva vypadá luxusně, já bych ale radši volil černou a ještě radši červenou. Ta se podle mě k tomuto autu fakt hodí :yes: -
jpor (RSKa) 24.11.08 16:47
« Nové Céčko
už prišlo a bol som ho dnes pozrieť a pofotiť v showroome :-!
Je to krásavec, len čo je pravda. Tie 18" AMG disky s bielou sú fakt symfónia >:D ; dvojfarebný interiér béžová/čierna je podarený, drevo, čierny strop, sedačky, volant, tichý zvuk V6 (diesel, ale je to príjemné)...
Bol som sa aj previezť a našťastie komfort je na 18" rovnaký ako na 17", bolo to vážne vynikajúce zvezenie, hlavne ked som bol pripravený na tvrdú jazdu...nič také, pekne sa to nieslo a ešte bola aj pekná spätná väzba s vozovkou a kolesami, normálne som bol z toho na vetvi. Asi to občas otcovi zoberiem na nejakú trasu...
Fotky budú večer okolo 22 hod... -
dk.... 23.11.08 09:49
« Re: kam smeruje automobilovy priemysel?
ahoj, to ano ceny klesaji, ale vzdyt sam z obchodu vis kam az muzou jit a kam ne...
me ted docela zajima co bude s Opelem v Nemecku, GM USA mu dluzi asi 2,5miliardy EUR a Opel nema financni hotovost takze velke problemy, GM USA ho pry prodat nechce ale jak vyresit tuto situaci take nevi, Nemecka vlada jim pujcky asi tak lehce neposkytne, protoze maji strach ze by cast te pujcky skoncila v USA u GM... uz jsou dve nabidky na odkup Opelu, ale GM zatim nereaguje, tak jsem zvedav... -
dk.... 23.11.08 09:37
« Re: kam smeruje automobilovy priemysel?
jo jo, ale jsou tam podminky ze to musi byt auto z prodejcova skladu a za listovou cenu a za tu v USA nikdo nikde nenakupuje, mozna absolutni novinky, ale to jenom mozna... ale nabidka dobra, prilaka lidi do obchodu a to je to co se pocita... :-) -
jmurjr (H22A7) 23.11.08 09:11
« kam smeruje automobilovy priemysel?
tak teda, ak si pozrieme U,S and A, tak to nie je prilis ruzove. auta sa dostavaju do uplne inych cenovych hladin ako boli pred zaciatkom krizy. dodge ma napriklad akciu ,,60% off" alebo v pripade pickupu dodge ram ,,Buy 1, get 2!" to fakt znamena, ze ked si niekto kupi 4 dverovy RAM 1500 (za cennikovu cenu), dostane dvojdverovy zakladny zadarmo. tu je letak: [odkaz] -
Novic (Porsche team/GT-R team) 21.11.08 11:25
« Re: Spyphoto: Nová třída E spatřena v Praze - dnes cca 11:00
no vono i chvili po zacatku prodavani C byla l videni v praze jakasi mula Céčka.....ale vypadalo to spise jako cinska kopie a maskovani tam myslim ze moc nebylo....to foto je na galerie.autorevue.cz ale hledat se mi to tam nechce to by bylo na hodne dlouho...