Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
EricCartman 25.11.08 15:18
« Re: Nové Céčko
Tak ta červená je fakt nějaká divná, ale určitě existuje víc odstínů. Taky bych řekl, že tomu moc nepřidají ty kola. Navíc i kombík není tak hezký jak sedan. Tady [odkaz] bych řekl, že to rozhodně nevypadá zle v té červené. Ještě kdyby to byl sedan, tak je to krása :yes: -
LuboshGT (RS Kaa) 25.11.08 00:30
Jpor, krasny novy prirastok :-) Clovek sem po dlhsej dobe pride pozriet a hned toto najde... Ako to jazdi? Ci zatial v zabehu, takze asi nie je velmi moznost zistit. Aky je komfort v porovnani so Sarkanom v pohodlnom mode?
Ale chcel som sa spytat, co dalsie videa z Tripu? Ist na YouTube ci nie? 8-s -
jpor (RSKa) 24.11.08 23:58
no, je fakt že som najprv chcel kombíka kvôli odpočtu DPH, ale vraj ho naši nechcú, tvrdí mama. Tak nič, 270 tis Sk ušlo komínom, ale beriem to ako top super dar bez kompromisov, tak nech je tak.
C220 CDI som skúšal a vcelku OK, nemám výhrady, až na zvuk. Nie je to celkom tá kultivovanosť, akú som si predstavoval... C250 CDI má prvé recenzie vynikajúce, sila, priebeh výkonu/momentu aj kultivovanosť a ticho - nové vstreky a tuším aj dalsia generácia common-railu... Len nebude do Vianoc. A ten zvuk V6 je fakt bomba + preverený motor. -
jpor (RSKa) 24.11.08 23:48
navi som nedal, pre otca zbytočne a aj prilis zlozite. Potom mi doslo, ze pri dalsom predaji to bude znizovat cenu, ale toto sa nebude predavat skor ako za cca 10 rokov, ak vobec, tak v poho. okrem toho sa zrejme da domontovat aj dodatocne...
čierna s AMG diskami mi moc nejde dokopy a červenú som videl na fotkách a je príšerná...pozri si test na autowebe - C200 CDI kombi v červenej... -
EricCartman 24.11.08 23:35
Krásné auto i motor bude vynikající, navíc 4 Matic se bude v zimě hodit. Interiér vypadá perfektně sladěný, jenom středový panel je takový trošku strohý, ale elegantní. Předpokládám, že tam máš místo přihrádky displej s navi atd. :-) Taky barva vypadá luxusně, já bych ale radši volil černou a ještě radši červenou. Ta se podle mě k tomuto autu fakt hodí :yes: -
jpor (RSKa) 24.11.08 16:47
« Nové Céčko
už prišlo a bol som ho dnes pozrieť a pofotiť v showroome :-!
Je to krásavec, len čo je pravda. Tie 18" AMG disky s bielou sú fakt symfónia >:D ; dvojfarebný interiér béžová/čierna je podarený, drevo, čierny strop, sedačky, volant, tichý zvuk V6 (diesel, ale je to príjemné)...
Bol som sa aj previezť a našťastie komfort je na 18" rovnaký ako na 17", bolo to vážne vynikajúce zvezenie, hlavne ked som bol pripravený na tvrdú jazdu...nič také, pekne sa to nieslo a ešte bola aj pekná spätná väzba s vozovkou a kolesami, normálne som bol z toho na vetvi. Asi to občas otcovi zoberiem na nejakú trasu...
Fotky budú večer okolo 22 hod... -
dk.... 23.11.08 09:49
« Re: kam smeruje automobilovy priemysel?
ahoj, to ano ceny klesaji, ale vzdyt sam z obchodu vis kam az muzou jit a kam ne...
me ted docela zajima co bude s Opelem v Nemecku, GM USA mu dluzi asi 2,5miliardy EUR a Opel nema financni hotovost takze velke problemy, GM USA ho pry prodat nechce ale jak vyresit tuto situaci take nevi, Nemecka vlada jim pujcky asi tak lehce neposkytne, protoze maji strach ze by cast te pujcky skoncila v USA u GM... uz jsou dve nabidky na odkup Opelu, ale GM zatim nereaguje, tak jsem zvedav... -
dk.... 23.11.08 09:37
« Re: kam smeruje automobilovy priemysel?
jo jo, ale jsou tam podminky ze to musi byt auto z prodejcova skladu a za listovou cenu a za tu v USA nikdo nikde nenakupuje, mozna absolutni novinky, ale to jenom mozna... ale nabidka dobra, prilaka lidi do obchodu a to je to co se pocita... :-)
Myslím, že na tebou uvedeném obrázku je metalíza, ta základní vypadá fakt levně..