Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
"-- skrytý --" 03.12.08 17:42
« Re: NOVE VIDEO
jo presne tak.. ale to neni jen tim autem :)) mimochodem ja mam taky velmi silne auto a hrozne rad jezdim rychle.. ale sou nejake meze a hlavne bych si to nikdy nelajsnul na male silnici nebo ve meste. To me proste prijde naprosto silene a velmi to odsuzuji. Viz ty "reklamy" ministerstva. To plne podporuju.
Ale uznavam, ze na dalnici mi to casto neda a proste jedu 160-180, protoze to moje auto holt neumi jet na dalnici moc pomalu :)) -
jpor (RSKa) 02.12.08 23:29
« Re: Raketa
no tak mne chodí po rozume kadečo >:-[] :-!
Ty Vette, mne asi niečo nedochádza, lebo nie a nie sa zasmiať :'-(
Dvojité čiary na ostrove Man sú len pre neznalých turistov, domáci vedia že ich môžu ignorovať autá nad 400 koní >:D >:D >:D
Inak vďaka za uznanie, starký ;-) -
Bender B. Rodriguez 02.12.08 21:57
« Raketa
Takto má podľa mňa vyzerať automobilová zbraň. Voz vyzerá nenápadne, ale skrýva veľkú silu. Pekne máte spravenú recenziu a takisto aj galériu.
Jedinú výtku mám k videu, ako som si prečítal, natáčali ste to na ostrove Man, ale aj tak tá plná čiara bola dvojitá. Vidno však, že auto má excelentné zrýchlenie.
Mám jedno foto mobilom, ale bola tma, tak to asi nebude bohviečo. Ale EČV má rovnaké, ako je výkon auta v koňoch. A podľa slov servisákov to žere pneumatiky ako divé. Že každých 20000 km...tak to je podľa mňa normálka pri širokých pneu, takže asi to bude trochu častejšie ako 20k, lebo tak dlho to ani nemá, aby to najazdil.
Zaujímavosťou sú príplatkové AMG brzdy, ktoré tam MUSEL dať namontovať za 4000 EUR, lebo mu to bez nich kvôli vysokému výkonu nechceli schváliť na premávku po bežných komunikáciách. Otázkou ale je, KTO mu to nechcel schváliť, lebo slovenské úrady podľa mňa nemajú poňatia o tom, aké brzdy potrebuje 612 koňové a 2-tonové monštrum...
Zvuk V12 bol na môj vkus trochu príliš utlmený, ale pekný. Škoda že sa s majiteľom nepoznám, mali by sme si čo povedať. Celá ich rodina je na Mercedesy zaťažená, od E500-ky, starej CL600-ky a CL55 AMG a teraz CL65 AMG.