Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
ypsilon 14.06.10 12:21
« Re: gratulacia
fefe-jelikoz mam ted runflaty,tak rezervu nemam,tudiz to s ni brat nemuzu 8-s ;-\ >:D
robertoo-myslim,ze jsou tu i taci,kteri to pochopil i kdyz je pravdou,ze tam chybi tenhle smajlik ;-) ,aby bylo vsem jasny,ze jde o nadsazku,jasny ;-) ..a netreba to resit dal,tim jsem snad odpovedel za "bmw syndicat macz" >:D ;-)..a jestli to myslel jpor vazne,tak at si nas nepreje >:-[] >:D ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 14.06.10 11:20
« Re: gratulacia
A to je právě to,co se ti snažím vysvětlit...Proč se nas.írat kvůli takové prkotině?Myslíš,že všichni obdivují mé Zetko?To víš,že ne a že se najdou i tací,kteří o něm nemluví pěkně.Rozhodně to není nic,co by mě vytočilo.Každýmu se líbí něco jinýho.Takže buď nad věcí.A věřím tomu,že majitelé BMW to berou s rezervou. :-) -
FRPE 14.06.10 00:33
« Re: gratulacia
Matheas - počkej až se naštvu a po "letech" se zase do oplodnování a "dělání" dětí pustím já v Plzni. Tak to tady zaFrpuju a děti našich dětí už si ani nevzpomenou na RSKu ... >:D >:D >:-[]
PS : Abych náhodou někoho neurazil, tak to bylo myšleno v legraci a není nutno volat ihned "zlé" muže na vyvolání další zbytečné hádky ( takže se prosím tě Ronaulte uklidni, jdi do vědárny, půjč si tam knihu od Olbrachta a recituj tvé přítelkyni a mne prosím vynech ... >:D >:D ;-) ). -
jpor (RSKa) 13.06.10 22:30
« Re: gratulacia
ďakujem opäť za milé gratulácie :-) :yes: :-!
Mám teraz celodenné služby pri manželke v pôrodnici, ale baví ma to ;-)
Dúfam že majú nejaké detské veci v MB Collection, najlepšie s AMG logom >:D alebo aj bez ;-)
A pozháňam plienky s logom BMW, aby sr.al na tú správnu značku >:-[] >:D >:D >:D :-! -
jpor (RSKa) 13.06.10 09:21
« Re: Benjamín
Dobré ráno všetkým a ďakujeme za gratulácie !!! :yes: :yes: :yes:
Pre istotu ešte miery: 3,76 kg a 51 cm a všetci sme zdraví >:D
Bol som pri všetkom od začiatku do konca, videl som zrodenie nového života a celý ten zázrak naživo, bolo to úžasné, ako aj pri prvom synovi.
Volebné výsledky sú úžasné, Mečiar mi dal krásny dar svojím odchodom do histórie, resp. vidno ako vymieranie jednej generácie (jeho obdivovateľov) prospieva krajine >:-[]
Fico môže teraz 2 dni liezť do zadku pravici ktorú aj tak neuvarí a potom adios muchachos do opozície, silnej a papuľnatej ale bezzubej >:-[]
Aký to deň... :yes: :yes: :yes: -
s-mike (RSKa) 13.06.10 06:29
« Re: Benjamín
co mas z toho WL, ja jdu zase brzo.. >:D
pripojuji se k dlouhe rade gratulantu. A ted po ranu koukam, ze Jporjr dostal hned par vterin po narozeni prvni dva darky, ktery udelaji radost nejen jemu, ale i tatinkovi a rade dalsich.. od uja Fica a Mečiáára ;-)