Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.06.10  16:07

« Re: gratulacia

Nechte laskavě té mrkačky..., nezapomeňte, že mám několik čísel na Mojitovy mobily a jednu pevnou... :-O :*) 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.06.10  15:46

fefe- ;-) ;-) ;-) :-! :-! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 14.06.10  12:37

No,my to naše BMW už střelili a to pod cenou...když je to takovej šit... >:-[] >:-[] >:D a pro ypsiho ještě ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.06.10  12:21

fefe-jelikoz mam ted runflaty,tak rezervu nemam,tudiz to s ni brat nemuzu 8-s ;-\ >:D

robertoo-myslim,ze jsou tu i taci,kteri to pochopil i kdyz je pravdou,ze tam chybi tenhle smajlik ;-) ,aby bylo vsem jasny,ze jde o nadsazku,jasny ;-) ..a netreba to resit dal,tim jsem snad odpovedel za "bmw syndicat macz" >:D ;-)..a jestli to myslel jpor vazne,tak at si nas nepreje >:-[] >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.06.10  11:57

fefe
    Třeba já si to přečetl (s rezervou) a hned jsem dal (samo že nad věcí) na naše BMW 530d inzerát: "Na prodej"... :-O 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 14.06.10  11:20

A to je právě to,co se ti snažím vysvětlit...Proč se nas.írat kvůli takové prkotině?Myslíš,že všichni obdivují mé Zetko?To víš,že ne a že se najdou i tací,kteří o něm nemluví pěkně.Rozhodně to není nic,co by mě vytočilo.Každýmu se líbí něco jinýho.Takže buď nad věcí.A věřím tomu,že majitelé BMW to berou s rezervou. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 14.06.10  10:41

feferonka - Ja viem,že to bolo myslené zo srandy,ale keby som mal ja BMW,tak si ho kúpim a toto by ma nas.ralo mierne.Nič v zlom.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 14.06.10  09:46

>:D >:D >:D Tak sem se po ránu zasmála.. :yes:

ROBERTOO - bylo to myšleno ve srandě a s jistou nadsázkou,neber to zas tak vážně,ju?Každej máme oblíbený značky a všichni máme ve "škatulce" i auta,která nemusíme. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 14.06.10  00:33

Matheas - počkej až se naštvu a po "letech" se zase do oplodnování a "dělání" dětí pustím já v Plzni. Tak to tady zaFrpuju a děti našich dětí už si ani nevzpomenou na RSKu ... >:D >:D >:-[]

PS : Abych náhodou někoho neurazil, tak to bylo myšleno v legraci a není nutno volat ihned "zlé" muže na vyvolání další zbytečné hádky ( takže se prosím tě Ronaulte uklidni, jdi do vědárny, půjč si tam knihu od Olbrachta a recituj tvé přítelkyni a mne prosím vynech ... >:D >:D ;-) ).
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 13.06.10  22:45

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 13.06.10  22:44

Jpor
    ještě jednou gratuluji taťko :yes: no já na danou chvíli čekám myslím , že do měsíce a půl mám kluky na světě a jak tak koukám myslím že to bude nová generace RSKa na MACZ >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 13.06.10  22:37

Gratulácia.Nech je zdravý.
    Ale nemyslím,že to s BMW je celkom vhodné.Predsalen si to nezaslúži,je tu mnoho ľudí,ktorí ho vlastnia a pokladajú ho za istú "kapacitu",takže toto by asi nepochopili :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 13.06.10  22:30

ďakujem opäť za milé gratulácie :-) :yes: :-!
    Mám teraz celodenné služby pri manželke v pôrodnici, ale baví ma to ;-)

Dúfam že majú nejaké detské veci v MB Collection, najlepšie s AMG logom >:D alebo aj bez ;-)

A pozháňam plienky s logom BMW, aby sr.al na tú správnu značku >:-[] >:D >:D >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 13.06.10  16:11

jpore, posílám opravdu velké gratilace k Benjamínkovi. Ať je hlavně zdravý a šťastný, ten zbytek se vždycky nějak vyřeší. :-) A moc hezká fotka, taťko :-)
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 13.06.10  13:28

« gratulacia

gratulujem k novemu prirastku!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.06.10  13:08

« Re: Benjamín

jpor - nejkrásnější fotka v tvé galerii!! :-)

Rovněž přeji pevné zdraví všem a rodinnou pohodu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 13.06.10  12:11

White Labele - jdeš pozdě hochu ... >:-[] >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.06.10  10:20

Taky gratuluju... a přeju vše nej!!! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 13.06.10  09:21

Dobré ráno všetkým a ďakujeme za gratulácie !!! :yes: :yes: :yes:
    Pre istotu ešte miery: 3,76 kg a 51 cm a všetci sme zdraví >:D

Bol som pri všetkom od začiatku do konca, videl som zrodenie nového života a celý ten zázrak naživo, bolo to úžasné, ako aj pri prvom synovi.

Volebné výsledky sú úžasné, Mečiar mi dal krásny dar svojím odchodom do histórie, resp. vidno ako vymieranie jednej generácie (jeho obdivovateľov) prospieva krajine >:-[]
    Fico môže teraz 2 dni liezť do zadku pravici ktorú aj tak neuvarí a potom adios muchachos do opozície, silnej a papuľnatej ale bezzubej >:-[]
    Aký to deň... :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 13.06.10  06:29

co mas z toho WL, ja jdu zase brzo.. >:D

pripojuji se k dlouhe rade gratulantu. A ted po ranu koukam, ze Jporjr dostal hned par vterin po narozeni prvni dva darky, ktery udelaji radost nejen jemu, ale i tatinkovi a rade dalsich.. od uja Fica a Mečiáára ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…