Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Vaflička 22.12.08 12:25
« Re: Re: .....co k TOMUHLE napsat?????
ahoj vette, díky moc... :yes: :-) Taky se už těším noo patřičně.. C320 bych to ani moc neviděl, nevím, je to taky pekelnej stroj jako všechno proti fávu, je to velikánský rozhodnutí, ještě je čas... Hele ještě jsem neměl čas na to, ale máš krásnou Corvettu, rád si to přečtu a prohlídnu. Tady je přetěžký říkat, kdo je nej, prostě jste skvělí všichni!! ;-)
akorát to fávo mi to kazí, to bude nadosmrti na MACZ pokulhávat >:D >:D >:D ale nevadí, na únor se těším, vysloveně se nemůžu dočkat, jediný, co mě štve, je blížící se maturita tou dobou, už se vidím, budu s tím novým nadšeně jezdit furt a furt a furt a pak neodmaturuju...... >:D >:D >:D
ahaa tak jsem si spletl Vette s nastycrew, co je celkově třetí, to jsem ale pa*lb, vůbec nekoukám.... snad se nic neděje >:D Nic to nemění, na tom že tu bronzovou Corvettu omrknu...... ;-) -
jpor (RSKa) 21.12.08 23:33
« Re: NEW (Dyn)audio v AMG
AMG s audiom je už doma. Chlapci tam nachňápali solídnu techniku, len čo je pravda. Zosilovače vpredu 2x150W dual mono, vzadu 2x85W a sub ide na 250W. Ale zvuk je naozaj niekde inde.
Chalani z montážnej firmy chválil Mercedesácky starší Command systém, že je po audio stránke poctivo skonštruovaný a vyrobený, diskrétne súčiastky, 3 riadiace jednotky po celom aute, samotné rádio/CD/DVD je od Beckeru a hrá seriózne, neúnavne a je dôstojným partnerom pre elitnú zostavu
Nový Command 2.5 čo je v ML je už všetko integrované v 1 krabici aj s DVD meničom, takže sa očakáva nižšia zvuková kvalita, a je to vraj Alpine a trochu sa viac snaží ako je dobré, tak je to také menej distingvované. No ale aj tak v ML to ide cez zvukový procesor, ktorý to najprv z analógu mení na digitál, ten sa upraví a následne zase konvertuje na analóg. Ten ide do zosíku a síce to upraví frekvencie a priestor, ale zase to uberie charakter zvuku, všetky CD vyzerajú rovnako, ako by boli natočené v rovnakom štúdiu tým istým zvukárom, také sterilné trochu... Manželke je to fuk >:D a ja chodím zase Šarkanom >:D >:-[] :-! -
jpor (RSKa) 21.12.08 23:24
« Re: Re: .....co k TOMUHLE napsat?????
No C320 je ešte u predajcu, beriem ju v utorok domov. Je už vraj na zimných pneu na 17" AMG 6-lúčových diskoch z AMG paketu. Tie 18" dáme k autu do garáže (som zistil že vpredu je očakávaných 225/40 ale vzadu je nečakane 255/35 8-s ).
Odovzdávanie darčeku možno aj natočím na mobil ak to pôjde nejako nenápadne. Inak mám prichystaný scenár, že to celé bude ako krabica, kde otec nájde čiapku Mercedes a malú krabičku Mercedes, kde nakoniec budú aj kľúče. Techničák má blbý rozmer (nemám naň vhodnú škatulku) a tak mu ho dám nakoniec do ruky. Reportáž sem hodím ASAP...
Chcel som pôvodne komplet kolekciu MB:
- nádhernú bielu bundu (nemali XL)
- hodinky (žiadne sa mi ale nepáčili)
- čiapku mali...
Tak necháme na narodeniny a tak, keď niečo objavím. Zatiaľ mám v merku aerodynamický/optický 5-dielny kit (predné lízatká/spojlery v rohoch, zadný difúzor (imitácia), kryty okolo výfukov - také pokračovanie difúzora, strešný a kufrový zadný spojler/krídlo). Tak uvidíme. -
jpor (RSKa) 21.12.08 22:14
« Re: .....co k TOMUHLE napsat?????
Nazdar borec, toľko nadšenia som už dávno nevidel :yes: >:D vrelá vďaka, toto vždy poteší ;-)
S tým dvojakým charakterom máš pravdu, záleží na tom, v akej polohe je plynový pedál a otáčkomer :-! Presne o takom som sníval...v AMG sa trafili presne do mojej potreby.
S tou jazdou po českých cestách...považujem sa za normálneho, ale mám občas sklony k rýchlejšej jazde a netrpezlivosti no a sila toho auta to občas podporuje >:-[] :-! ale snažím sa držať to v bezpečných hraniciach. Nakoniec, ako všetci vieme, nezabíja rýchlosť samotná, ale zlé / prasácke spôsoby za volantom.
Inak som nepochopil tú zmienku o tom, ako som mal napočítané na peniaze nové vs. ojazdené auto. Príde mi to normálne takto uvažovať...
A ešte raz dík za pozitívny postoj (aj hodnotenie), fakt to poteší ;-) -
Vaflička 21.12.08 21:19
« .....co k TOMUHLE napsat?????
jpor jsi borec opravdu! Takhle to mít napočítané na peníze jestli nové nebo ojeté auto, klaním se! Přečetl jsem si úplně celou recenzi, napsané tak, že se od toho nedá odtrhnout!!!! ;-) AUTO, tomu se ani nedá říct auto!!!! >:D Podle mě je to splašený blesk na kolech, ze kterého se mávnutím kouzelného proutku stane poslušný domácí buldoček!! >:D Prostě jak zrovna řidič chce... NO to video, to je celý orchestr slyšet TEN tahoun v plném ryku...BALADA!!!! Tohle je jedna z nejlepších recenzí, co jsem tady viděl, aktualizace, fotky rovněž úžasné, no prostě, klobouk dolů před tebou... Zvlášť se mi líbila ta recenze, dík za ní podruhé!!! Člověk jako ty by si podle mě zasloužil 3x20 bodů!!! Jen tak dál a to dělíčko si jenom užívej..... ;-)
A ještě doplnění...lidi jako jsi ty by měli jezdit na českých silnicích!!! Tzn. mít naprosto ultimátní bourák schopný např. tvých 314. (kdybysis připlatil...) a jezdit v provozu jako úplně normální řidič, rozumně.. To myslím zcela vážně. Jen tak dál. Jisté choutky na ostrou jízdu určitě dokážu pochopit pokud člověk kočíruje něco jako tuhle bestii -> E55 AMG ;-)