Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jmurjr (H22A7) 24.12.08 11:56
« Re: stastne a vesele, pripadne stastnejsie a veselsie
to je az prehnane, stale sa mam co ucit. dakujem za uznanie. ak dobre pohladas, tak moje fotky najdes pri viacerych autach. len tak namatkovo 350Z, cervena corvette, primera GT, range rover, fiat punto s automatom a este sa najde par. -
Vaflička 24.12.08 09:57
« Re: stastne a vesele, pripadne stastnejsie a veselsie
tak ten to vyřešil stylově, takový dárek bych NEodmítl... :yes: :yes: :yes: pro jpora: Tvoje fotky 'na štarte' a 'na štartě II' to jsou snad nejkrásnější fotky, co je možné vidět na MACZ, nádhera, máš ode mě zvláštní pochvalu!! Tyhle fotečky by mohly směle do prestižního časopisu...a všechny ostatní fotky nejsou horší, fakt pěkně vypilovaná stránka o Šarkanovi...já vím, už se opakuju... >:D >:D >:D Taková krása se nedá jinak než znova ocenit... :yes: ;-) -
Vaflička 24.12.08 09:50
« Re: brzdy
kompozitový kotouče... >:D >:D >:D Já se divím, že ti nestačí samotný Šarkan v celé kráse.... >:D Tak co, jak si jpor užíváš Vánoce s ním, půjdeš ho protáhnout?? ;-) ale dej si bacha, abys to na sněhu nepřehnal, někdy i ESP nemůže mít šanci, abys zas neskončil ve svodidlech.....to mi bylo Šarkana líto jak jsem viděl ty fotky.... ;-) :yes:
měj se fajnově jpor... :yes: -
"-- skrytý --" 23.12.08 12:17
« brzdy
som si vsimol to praskanie kotucov. Kamarat vzdy tvrdil ze len navrtane kotuce su lepsie, ako uplne prevrtane, lebo tie pri velkej zatazi ked sa nezchladia, maju tendenciu praskat... Vidim, ze asi nekecal do vetra...
Pri mojej zabudlivosti by ma tie kotuce asi vysli pekne draho :-) Ty si menil dvakrat, co nie je uplne malo, ale ja by som ich za rok tak 5 ako sa poznam :-) -
Vette 23.12.08 07:34
« Re: Re: .....co k TOMUHLE napsat?????
Toto sa mi stalo s mojim Mondeom. Svagor bol v USA a nechcel som mu vravet ze mam nove auto. Tyzden na to ako som sem dal auto mi volal, ci som kupil nove auto. Pozeral som ako blby. Jeden jeho kamarat chodi na MACZ a tak mu pisal ako sa mu paci nove MOndeo :-( Ziadne prekvapenie to uz nebolo.