Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 24.12.08  12:08

« Re: stastne a vesele, pripadne stastnejsie a veselsie

případně nejšťastnější a nejveselejší :-) . Mě se prostě stejně nejvíc líbí betasegway >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 24.12.08  11:56

to je az prehnane, stale sa mam co ucit. dakujem za uznanie. ak dobre pohladas, tak moje fotky najdes pri viacerych autach. len tak namatkovo 350Z, cervena corvette, primera GT, range rover, fiat punto s automatom a este sa najde par.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.12.08  10:13

« Pekné

Ozaj jpor- Veselé Vianoce , šťastný nový rok , veľa zdravia , šťastia , lásky a bohatého Ježiška
  • « 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 24.12.08  10:10

no říkal jse si že jsou nějaký 'prvoligovější' jmurj... >:D Ty jsi tady největší auto-fotobůh aspoň pro mě jmurj beze srandy fakt je to tak!!!! Profesionál jak vyšitej.... :yes: :yes: :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 24.12.08  10:01

ehm... tie fotky na starte a na starte 2 som fotil ja ak sa nemylim ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 24.12.08  09:57

tak ten to vyřešil stylově, takový dárek bych NEodmítl... :yes: :yes: :yes: pro jpora: Tvoje fotky 'na štarte' a 'na štartě II' to jsou snad nejkrásnější fotky, co je možné vidět na MACZ, nádhera, máš ode mě zvláštní pochvalu!! Tyhle fotečky by mohly směle do prestižního časopisu...a všechny ostatní fotky nejsou horší, fakt pěkně vypilovaná stránka o Šarkanovi...já vím, už se opakuju... >:D >:D >:D Taková krása se nedá jinak než znova ocenit... :yes: ;-)
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 24.12.08  09:52

« stastne a vesele, pripadne stastnejsie a veselsie

tak sused to vyriesil. na vianoce si kupil cierny focus ST na lestenych 18 kolesach... hmm, asi mi bude volat, ze potrebuje nejaky papier na zabalenie :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 24.12.08  09:50

« Re: brzdy

kompozitový kotouče... >:D >:D >:D Já se divím, že ti nestačí samotný Šarkan v celé kráse.... >:D Tak co, jak si jpor užíváš Vánoce s ním, půjdeš ho protáhnout?? ;-) ale dej si bacha, abys to na sněhu nepřehnal, někdy i ESP nemůže mít šanci, abys zas neskončil ve svodidlech.....to mi bylo Šarkana líto jak jsem viděl ty fotky.... ;-) :yes:

měj se fajnově jpor... :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.12.08  09:46

« Pekné

čo robý to pekné ML-ko ...
    Presedlal si na 4x4 ?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.12.08  09:46

« Pekné

čo robý to pekné ML-ko ...
    Presedlal si na 4x4 ???
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 23.12.08  21:24

tak pokiaľ viem, sú prevŕtané... a kým som ich prehrial tak som sa musel aj trochu posnažiť >:-[]
    Ale aj tak by sa hodili kompozitové kotúče...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.12.08  12:30

aha a vidim ze som slepy, aj ty ich ma len navrtane a nei uplne prevrtane skrz... no tak to je mazec :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.12.08  12:17

« brzdy

som si vsimol to praskanie kotucov. Kamarat vzdy tvrdil ze len navrtane kotuce su lepsie, ako uplne prevrtane, lebo tie pri velkej zatazi ked sa nezchladia, maju tendenciu praskat... Vidim, ze asi nekecal do vetra...
    Pri mojej zabudlivosti by ma tie kotuce asi vysli pekne draho :-) Ty si menil dvakrat, co nie je uplne malo, ale ja by som ich za rok tak 5 ako sa poznam :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 23.12.08  07:34

« Re: Re: .....co k TOMUHLE napsat?????

Toto sa mi stalo s mojim Mondeom. Svagor bol v USA a nechcel som mu vravet ze mam nove auto. Tyzden na to ako som sem dal auto mi volal, ci som kupil nove auto. Pozeral som ako blby. Jeden jeho kamarat chodi na MACZ a tak mu pisal ako sa mu paci nove MOndeo :-( Ziadne prekvapenie to uz nebolo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.12.08  01:41

To ještě nevíš že se mu nelíbí... >:D >:D >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dadanek-AlkoholixXx-

Dadánek (AlkoholixXx) 23.12.08  01:36

Jen jestli on nečte internet a MACZ... :*)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 23.12.08  01:33

« Re: Ponaucenie

to je predovšetkým karma... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 23.12.08  01:29

« Re: Trabant

čierny Cayenne by si mal vôbec dávať pozor a napchať trochu sedatív do súčiastky medzi volantom a pedálmi 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 23.12.08  01:17

sa obávam, že Vette myslel to biele nové C320 CDI 4Matic, čo mám v galérii. Ja ho totiž idem darovať otcovi na Vianoce teraz, a otec nič netuší... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 23.12.08  00:05

« Re: Ponaucenie

Jasne, je to urcite ATR. Aj podla budikov, aj diskov, aj farby atd... Tazko pisat nejaky komentar k tomuto, snad len RIP :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…