Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 03.01.09  15:10

« Auto roka 2008

Jeremy Clarkson vybral auto roka 2008 :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 30.12.08  22:30

« Re: dar

:yes: ďakujem pekne, je moc fajn že to vieš/viete oceniť :yes:

...sa teraz červenám >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.12.08  22:09

« dar

ked som sa dnes vracal autom s tatier cez NR cestou do TT som rozmyslal čo si tu prečitam o tom velkom dni Juraj moje predstavy sa naplnili uplne do detailu ako tu niekto napisal že mu to islo ako film pred očami pri čitani tvojho príspevku ma mrazilo .Je krasne že sa Vieš podelit zo svojim uspechom.Toto si na ludoch ako Ty važim najviac .Super :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 30.12.08  14:42

« Re: Diskusia

To Ted HEJ >:D tie bleskovky su strasne sami c.h.u.j.i (sorry) ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 30.12.08  01:50

ja mám dojem že disko pod Cayennom je za nami. Ak sa ešte neozve za chrbtom nejaký výkrik na cestu >:D

V princípe ale všetko malo prirodzený vývoj - skúsenejší chceli poučovať mladého: no čo asi z toho mohlo vyjsť?
    Vždy to tak fungovalo a aj bude a tak to má byť.
    Na druhej strane si ale nenechám skákať po hlave.

K tým frajerom: najväčší frajer z triedy na gympli mi dnes opravuje autá :-! aj keď, vlastne opravoval (staré Céčko 220 CDI - dal mi tam hands-free). Do tých novších ho nepúšťam, lebo sú v záruke a predsa len autorizovaný servis...

Jednoducho v reálnom živote sú dôležité úplne iné hodnoty. Ale ja sa nebojím. Každý prejde svojimi lekciami, zážitok / skúsenosť sa nedá nahradiť sebelepšími radami.

So švihákom som si vymenil pár dlhších SZ, a napriek spočiatku žiadnym reakciám sa mi teraz vidí, že predsa len z nich niečo padlo na úrodnú pôdu (a možno len nemal čas/chuť odpovedať...?). A tiež musím povedať, že boli v princípe v priateľskom duchu, aj keď na fóre to bolo o trochu menej priateľské, ale nikomu nešlo o zbytočné rozruchy.
    Záver pre mňa z toho je, že ja som umiestnil trefnú poznámku a chvíľu trvalo, než to rozdýchal a vyjasnili sme si, prečo a ako som to myslel a kto sa akou mierou zaslúžil o čo. Popri tom som cez SZ povedal aj pár iných vecí, čo mi ležali na srdci a teraz som spokojný.

Keď MACZ porovnám s fórami typu bleskovky.sk tak je to tu na mega super diplomatickej a intelektuálnej úrovni >:D :yes: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 30.12.08  01:00

pěkně napsané :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 29.12.08  22:47

« Diskusia

Ahoj Jpor, nemam uz chut ani zaujem prispievat do rozbehnutej diskusie pod inym autom. Bude lepsie ak tam uz nebudeme pokracovat. Niekto musi pochopit sam, ze slusne spravanie a rozvaha su pre zivot velmi dolezite. Mozno si len vybral nevhodny vzor, ale zivot ho to nauci sam. Ako si uz sam napisal, mozno bude aj neskoro. Tiez to pozorujem na kamaratoch z okolia. Je usmevne sledovat kam to v zivote dotiahli ty frajeri, co si mohli robit co len chcu a mali vsetko na haku. Uz vela krat sa mi potvrdilo, ze s uctou a rozvahou som docielil viac. Je pravda, ze to clovek pozoruje vekom. Hlavne ale je, ze sa musim spravat slusne aby som sa za seba po case nemusel hambit.
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 27.12.08  09:45

« Re: vypnutie ESP na mercedese

ano, ale hlavne som chcel zazelat prijemne prezitie poslednych hodin vianocnych sviatkov ;-)

p.s.: mas to v SZ
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.12.08  02:19

« Re: vypnutie ESP na mercedese

please tú SZ na vypnutie ESP...zato si mi volal počítam?
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 27.12.08  00:51

« vypnutie ESP na mercedese

tak konecne som na to prisiel, ako uplne vypnut cez menu ESP, ABS a par dalsich elektronickych pomocnikov. vypol som, vyskusal a po kilometri som radsej vsetko znova zapol. ked su pomocnici vypnuti, tak je maximalka na mojom limitovana na 120km/h. ak ma niekto zaujem vediet, ako sa to da povypinat (pokial viem tak na 2005+ autach), tak cez SZ...
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 26.12.08  22:59

« Re: Pekné

Juraj, mas SZ
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 26.12.08  00:50

« Re: darovanie Céčka alebo ako otec k autu prišiel

Chlape krása, krása, krása :-) stejně jako pár dalších bych i já chtěl splatit otci a mamce co pro mě udělali (samozřejmě že autem). V čem vlastně podnikáš? Možná se to tu už probíralo.
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 25.12.08  11:02

DAkuje, vsetko dobre aj tebe :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.12.08  02:19

« Re: Darovanie Céčka alebo ako otec k autu prišiel

Taky bych někdy chtěl mít tolik prachů abych rodičům mohl darovat nějáké luxusní výkonné auto a zárověň si koupit i auto sobě. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 25.12.08  02:07

Dear Pouštník, pekne si to napísal a pripomenul, že ešte som sem nenapísal moje pocity:
    Tak som zrazu videl, ako sa vystriedali generácie. Mal som pred očami ako som na tej našej škodovke chodil, otec platil benzín a staral sa o ňu.
    Teraz som prevzal jeho úlohu ekonomicky aktívneho zabezpečovateľa rodiny ja a on sa posunul do ďalšej kapitoly. Tak som mal pocit, akoby som sa díval na "dieťa" v tom zmysle, že ja dávam, on prijíma. Ja sa vo svete vyznám a som z generácie, ktorá ním momentálne hýbe a on sa (už) vezie ako "dieťa". Bolo to teraz naopak...a bolo to celkom príjemné. Niekde som mal pocit, že to tak má byť. Oplatiť to, čo som dostal. Aj keď paradoxne, ja sa s mojimi rodičmi zase až tak nemusím, niektoré veci ktoré vyrábajú, ma stále štvú. ALe aj som sa nejak dostal nad to, darí sa mi brať to s istou blahosklonnosťou, ako dieťa... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.12.08  01:52

Líp bych to nenapsal, Poustniku. ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.12.08  01:48

Pěkně jsi to jpor nejen zařídil, ale i popsal. Juch! Pěkné!!! Takhle, když se s námi tak dělíš o tu radost, mám pocit, jako bych i já kousek toho auta daroval...... >:D Taky jsem si to pouštěl před otevženýma očima jako film.....Tak jen aby tatík teď nezačal na stará kolena moc šlapat na pyn a neskončil někde v poli! ;-) Šťastné a veselé!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.12.08  01:35

To jsem rád že se Vám to vydařilo. ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.12.08  01:34

« Re: Aka bola dnes najvyssia dosiahnuta rychlost?

>:D >:D :yes: Zdendino, ty nezklameš. >:D :yes:

Jmurjr: Maximálkou naší Octavií na dálnici - cca 170 km/h... >:D >:D ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 25.12.08  00:51

ako to napisal peta, aj ja by som v buducnosti chcel takto obdarovat otca :yes: uz len tatina nejako napravit, aby sem dal auto, cize notebook, fotak a mas konkurenciu >:D opisal si to naozaj zivo, normalne mam pocit, akoby som to videl.

prajem stastne a vesele.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…