Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ivanuska_Matej ( RSka) 03.01.09 17:40
« Re: Auto roka 2008
to preto lebo si nedokazal prijat nepisane pravidla tu a vzniklo tu niekolko sporov prave kvoli tebe.. a nedokazal si sa ani priznat ked si dostal ultimatum...
vette sklamal si me, mnel jsem te rad kluku slovensky,
SKRTAM SI TVE CISLO V MOBILU -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 03.01.09 17:27
Rychle někdo zavolejte veetemu určitě v hospodě zapiji žal. rychle rychle přece ho nenecháme odejít.
Vette: tak ty budeš čekat ospravedlnění, "to čo očakávaš ty ode mě a ďalších, nie si schopný zo seba dostať ani v úplne jasných prípadoch, kedy to je namieste. Vy ste divní..."" >:D >:D
A dáme si kvíz kdo je autorem přízpěvku v uvozovkách???? -
LuboshGT (RS Kaa) 03.01.09 17:07
« Re: Highspeed video #2 dialnica
PeT-a, dik za opravu, nepozornost :-)
Soferoval jpor, toto by som si netrufol... Ja som sa len na mieste spolujazdca schovaval za palubnu dosku ako vidno v niektorych castiach :-)
Kysky, v zasobe je este jedno, ktore je podla mna najlepsie... Uploadujeme casom. -
LuboshGT (RS Kaa) 03.01.09 16:41
« Highspeed video #2 dialnica
Trochu s meskanim som dnes uploadoval dalsie video zo serie AMG Trip. Ide o krasnu dialnicu plnu tiahlych zakrut, kde Sarkan v pohode dosahuje 259 km/h a zakruty mu nerobia ziadny problem. Sam som bol velmi prekvapeny, co to auto dokaze a aky grip ma v tychto rychlostiach. Nastavenie podvozku samozrejme najtvrdsie Sport2, pohybujeme sa predsa len medzi 200 az 250 km/h...
Link
[odkaz]
Uzivajte :-) -
TurboKluk(smazat hodnoceni) 03.01.09 15:56
Vette::
víš, miluju dnešní moderní techniku. Hlavně počítačovou. Víš proč? Stačil mi jeden telefonát někomu kdo s tím vážně umí a zjistí to, co je potřeba. To víš, kontakty jsou kontakty.
Takže nyní už vím, jestli je corveta tve oblíbene auto a dávám ti šanci se veřejně přiznat. Je na tobě, jak se zachováš. Nebuď srab. Máš poslední šanci! : >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D