Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 03.01.09 23:38
« Diskusia roku 2008
sa síce odohrala až dnes, ale stojí za to >:D >:D >:D
Takže ocenenia získavajú:
Vette, TurboKluk a Ivanuska Matej - za fantastickú harmóniu, s akou si nahrávali, prihrávali, predvádzali týmovú hru atd atd - proste podívaná, pri ktorej som sa skoro doš*ťal >:D ale tiež za to, ako pekne sa im podarilo otočiť situáciu z "inej debaty" až natoľko, že dotyčný "prohlédnul" a pochopil, čo sme sa mu snažili celý ten čas v posledných dňoch povedať, či už diskusiou alebo SZ
Vette - za neobyčajný prehľad o minulých príspevkoch lídra "druhej strany" a ich brilantné použitie v diskusii >:D Vďaka jeho umeniu sa podarilo dosiahnuť pochopenie 2. strany a tiež ukázať, ako je blbé a nepríjemné, keď niekto zanovito trvá na svojich pozíciách, aj keď nemá pravdu, resp. morálny nárok na to
Švihák - so všetkou vážnosťou - za to že si (snáď) pochopil a že si sa ospravedlnil. Už som skoro nedúfal, ale nakoniec sa podarilo ;-)
Ale strašne dobre som sa bavil >:D >:D >:D >:-[] :-! -
Vette 03.01.09 19:37
« Re: Auto roka 2008
Svihak, a prave ze ma. Ja osobne mier podporujem. Reagujem len na urazlive priespevky alebo tie ktore su smerovane na mna. Ja som bol uz davno zaradeny na druhu "stranu", stale neviem aku a tak uz nemam co stratit. Mozem aspon otvorene reagovat na prispevky pri ktorych nesuhlasim. 90% uzivatelou toto stastie nema, lebo sa boja aby pri vyjadreni svojho nazoru neboli zaradeny ta tu "druhu" stranu aj oni. Mna si uz odpisal, nemam co stratit. -
Vette 03.01.09 19:30
« Re: Auto roka 2008
Ja nemam s nicim problem. Ja som to chcel uz davno uzavret. Len som si pomenul na niektore prispevky ktore tu uz odzneli. Aj by som sa rad ospravedlnil, ale neviem za co. Mozno len tym, ze som tu citoval niektore prispevky ktore tu uz niekto davno napisal. Ja sa za to ospravedlnujem. Ak sa to dotklo ich povodneho autora, mozno by sa mal nad sebou zamylsliet a tiez sa za ich obsah ospravedlnit.