Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.01.09  02:19

« Re: Kobra 11

>:D >:D Ja som Kobru rád pozerával, ale už som to nejaký rok nevidel... Na pilotný film si už nepamätám, ale pekne od srdca si to napísal >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.01.09  02:13

« Re: Ja som ho "asi" videl :-D

zistím či to bol "ten náš" ;-)
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.01.09  02:12

« Kobra 11

práve som videl pilotný film k seriálu Kobra 11: Pekelná jazda na diaľnici A4

To je taká chu*jovi*na až to bolí...
  • 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 06.01.09  22:07

« Ja som ho "asi" videl :-D

Vo stvrtok (1.1.2009) okolo 16:00 (+/- hodina)
    V smere od Topolcian do Nitry, tesne pred Nitrou. Bolo to urcite nove C, sedan, AMG, biela farba. Ak sa mylim, tak mate konkurenciu >:D

Krasne je ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronnyp-RSKa-

Ronnyp (RSKa) 05.01.09  11:02

« Re: Diskusia roku 2008

muj nazor sem tu rekl uz jednou tohle je stranka o autech a pratelich ktere si tu ziskavame nebo uz mame ale ne na hadky ktere tu vznikaji tak uz se vsichni nad sebou konecne zamyslete reste svoje problemy jinde MA.cz a jini fanousci aut na to nejsou zvedavi!staci kdyz se clovek podive do nekterych diskuzi a uvidi tu nehoraznou kopu blbosti co se tu resi tak tu sakra resme auta problemy s auty atd :-| chapu ze je tu plno rejpavych lidi a kvuli tomu uz zmizelo plno peknych aut a mozna uz ani nektere dalsi neprijdou kdyz to tu nekdo vidi ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 05.01.09  10:54

Včera?? jsem o tom mluvil a je to tu zas: vsimol si si niekde v poslednom Ivanuskovom prispevku......Pokud nemáš IQ Turbokluka.....
    Kluci......sakra chlapi! Nejsme dost dospělí aby jsme si to vyřikali mezi sebou a nejmenovali pořád někoho dalšího? Takhle se to tu může nabalovat a odpadávat a zas nabalovat navěky.

Já se Švihákem měl taky spor a byl jsem v něm kolikrát hodně nelichotivě nazván, a pamatuju si to. Ale podařilo se mi ho donutit aby řekl co má za problém a vyřešit to s nim mezi ´10 prsty´ a je klid. Nejsme žádný ultrakámoši ale vyřikali jsme si své a nechali to bejt.....sami dva. Když se furt budete ohánět tady jménama tak vždy se to někoho dotkne a i přez to, že už chtěl přestat tak se vrátí protože si nenechá sr.. na hlavu. Už si to konečně vyřikejte každej s každym, když uvidíte že to nejde tak se na to vys... a nebo teda případně si to řežte dál mezi ssebou a ne se tu furt ohánět každej ´svou půlkou MACZ´.
    Švihák si to vyřeší s Vettem, Švihák si to vyřeší s Jporem, Kubyyk se do toho nebude montovat, já taky ne, S-mike už pochopil a mlčí.....atd(jestli jsem někoho vynechal tak se omlopuvam ale fakt už mě to nebaví číst dál zpět než tuhle stránku zde a jmenovaným osobám se omlouvam že jsem jmenoval právě je >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 05.01.09  09:54

Přiznám se, že moje večerní reakce byla možná trochu unáhlená, ale stojím si za tím, že tohle se nedělá.

Já nemám nutkání někoho parodovat, nemám nutkání si dělat super srandu na něčí účet.

Nebudu se tady o tom bavit s Ivanuskou nebo s TK, to by smysl nemělo.

Ale ty Vette, sám dobře víš, o co mi poslední dobou na MACZ šlo, sám si mě podporoval a cítil sem z tebe důvěru. Proč si třeba myslíš že sem to tu před Vánocema zapíchl a chodil jsem sem až po Novém roce aktivně? Chtěl sem mít klidné prázdniny a kdykoliv sem zapnul MACZ a podíval se na diskuze, tak sem ani neměl chuť se přihlásit a radši sem to vypnul. Já který MACZ mám moc rád můžu říct, že se mi sem nechtělo chodit. Ale teď už to tady zachází daleko a já mám v sobě to nutkání s tím něco dělat a řešit to tu.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.01.09  09:47

Pokud nemáš IQ Turbokluka, tak čteš všechno...

S několika jedinci se odmítám kdykoli smířit, řešením je pouze oboustranná ignorace...
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 05.01.09  09:31

Myslel som ze chces mier. Teraz su tu 3 diskusie, v ktorych stale nieco rozoberas a otvaras stare veci. Ty si ten kto to chcel uzavret, tak to aj uzavri. Mam z toho pocit, ako by ti nestacilo a snazis sa vyvolat dalsie nove diskusie.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.01.09  08:57

Ivanuska urážel při jisté kauze. Uráží dál, když píše, že jsem lhář- on, největší lhář MACZ...

Vette, mír je mezi jednotlivci, ale jsou tací, s kterými se nikdy nesmířím. Např. Ivanuska a Turbokluk...
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 05.01.09  08:49

vsimol si si niekde v poslednom Ivanuskovom prispevku, ze by niekoho urazal? Toto je tvoj pohlad na mier?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.01.09  08:29

Kubyyyku, oni nikdy nic, oni nikdy neví...

Ivanuska: "zrazy ma.cz pri alkohole sme zaviedli my, vy ste ich len skopirovali"

A pamatuj, Kubyyyku, prvně alkohol pil Ivanuska- proto má jen 150 cm i s botama... >:D Ale že si troufá! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 05.01.09  08:01

pozeram ze studentom sa nechce v noci do postele? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.01.09  04:11

:yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ivanuska-Matej-RSka-

Ivanuska_Matej ( RSka) 05.01.09  03:52

kubyyyk napis mi jeden prispevok kde som ja krical ked niekto napisal nieco o mojej osobe... alebo kde so sa ja v poslednej dobe ohradil ked ma alebo vetteho alebo TK tvoji kamarati nazyvali vsetkymi moznymi nadavkami...

ci uz ste sa obuvali do "brna rise zla" "sekty brno" alebo "umastenych rebierkovych hub" alebo nasho prinosu na macz btw zrazy ma.cz pri alkohole sme zaviedli my, vy ste ich len skopirovali ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 05.01.09  01:43

Teraz musím žrať suché rohlíky, pač som za posledné prachy kúpil to Céčko otcovi aby som vyzeral ako ťažký pracháč >:D >:D >:D
    Tak kým z výplaty odložím na to GL-ko tak to chvíľu potrvá ;-\

Poslednej vete som nerozumel a tak ignorujem :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 05.01.09  01:39

To bola paródia. Dosť ma prekvapila tvoja reakcia. Paródia má komediálny charakter a väčšinou sa neberie vážne.
    Na druhej strane ak sa ťa dotkla, tak...sa v niečom trafili...?
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 05.01.09  00:55

Uz som sa tu za to raz ospravedlnoval, to si mozno zabudol precitat. Ta diskusia bol neplanovany ulet, ktory len poukazal na situaciu ktora tu bola. Ak sa ta to dotklo, este raz sa ti ospravedlnujem
    PS: Tu odpoved si mi stale neposlal.
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 05.01.09  00:28

Nevíš??? Vážně??? Jasně vám to vtipný přišlo. Furt křičíte když o vás někdo něco napíše a tady samy dělaté z lidí blbce.
    Od tebe sem to Vette nečekal, od tebe vážně ne.
    Nebudu tu rozjíždět boje a pokračovat v konfliktech jako vy. Takže se měj hezky a užívej si krásného auta, které máš. AHoj
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 05.01.09  00:17

« Re: Diskusia ubožáků roku 2008

Kubyyyk: Neviem co ta nahnevalo, ale poslal som ti uz dve SZ a zatial som nedostal ziadnu odpoved.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…