Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 29.01.09  18:13

« Re: Zas*rané jamy

no, treba mat vysoke profilove cislo. v pondelok pojdem do BA na 215/75 R16C spevnene nakladne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 28.01.09  07:20

Presne toto sa stalo mne. Zatial viem len o znicenej gume na ktorej je bublina. Dnes idem do servisu a zistim co ma caka :-( Pri jazde po Ba staci trochu nepozornosti a najdes jamu ktora tam predtym nebola
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 28.01.09  00:05

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 28.01.09  00:04

Nepríjemné ;-\ , ale uteším ťa, slovenské cesty na tom nie sú o nič lepšie >:D . Dúfam že si to nejak vážnejšie "neodskákala" aj náprava. Inak pekný "Mjeďák" - high speed videos sú cool ! Lepšie ako to "opretie" o zvodidlá :-) Daj foto toho "vytuneného" disku, bude sranda :yes:
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 27.01.09  23:32

« Zas*rané jamy

v piatok som jednu trafil a dnes v pneuservise zistili, že disk je ohnutý, pri pohľade na vnútornú stranu vyzerá ako volant s useknutým spodkom (Golf GTI a spol.). Normálne to dostalo takú ranu...
    Takže hups do servisu a zisťujú, čo na to náprava atd. Disk objednávajú nový a ja hlásim poistnú udalosť 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 23.01.09  01:22

« Re: Foto

8 megapixlov... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 22.01.09  19:08

« Re:Garaz :]

Kludne odovzdaj ze pozdravujem :-) chudakovi Vettemu to nevychadza >:D tak nauc to nemoze byt tazke :-!

No poviem ti to je to najhorsie co moze byt terenne upravy a zakopovanie vseljakych trubiek na biologicku cisticku >:D a terenny upravy nam robil inac jeden typek z JBC Pekelny stroj poviem ti ale aj tak este budeme musiet robit upravy ;-\

ako chces s tym kleemannom su to tvoje penazky ... :-)
  • 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.01.09  14:28

« Foto

Díky za poslání té foto v plném rozlišení. :yes: To je fakt nádhera. Já když si otevřu svoje fotky v zoneru, tak tam jdou vidět "kostičky" jak ta fotka tvořená (jako hodně na mobilu) a tady at zvetšuju jak chci, hodně krát a až pak je to v takové kvalitě jako z našeho fot'áku. Fakt bomba pokrok :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.01.09  23:22

« Re: I love my swokra

Pet-a: :yes: presne tak...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.01.09  23:21

skdd:
    tu hovoria skúsenosti, to je vidieť :-!
    Máš pravdu, nabehnúť si v týchto veciach je veľmi ľahké a aj pravdepodobné.
    Nie že by ma to rozhádzalo, ale bol som prekvapený tou intenzitou, že až záchvat >:-[]
    Rieši si to manželka, to je jasné. Ja by som si už servítky pred hubu nedával asi. Dáme si pár týždňov s nimi pauzu a uvidíme.
    Je mi jasné, že komu som chcel pomôcť tomu som pomohol, komu som chcel urobiť radosť tomu som ju spravil. Ked to niekto ťažko nesie, jeho vec. Ked bude vyskakovať, dozvie sa pár vecí. Ale keby sa to obišlo bez toho, nevadilo by mi to... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.01.09  23:15

Jakub: máš SZ...
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 20.01.09  20:23

Jpor, to je asi to nejhorší co může být no. Závist v rodině....

Prostě "nejstarší vlastnost" pravda......Buď rád, že si splnil sen někomu koho máš rád, to je to důležité na světě, dělat radost druhým, ostatní špínu co dělají druzí je lepší ignorovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.01.09  20:22

Nevím co si o tom mám myslet. Radši k tomu nic psát nebudu...
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 20.01.09  20:07

Tu je každá rada drahá... a to doslovne :-)
    Mal si rozdeliť BSM a dať to otcovi z "vlastného" a keď sa svokrovcom nepáči nech idú ... všetci vieme kam.
    Ja sa držím jedného hesla - rodine nič len tak z rozmaru (ak naozaj niekto potrebuje pomôcť to je iné), pár krát som si podobne nabehol a nikdy to nedopadlo dobre - vždy som bol na konci dňa ja ten zlý. A celkom sa mi osvedčila taktika, ku komu tá časť frflajúcej rodiny patrí ten nech si to vyrieši.
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 20.01.09  20:00

Je to hnus :-( co vlastně děláš jpore za práci? Reality nebo investice?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.01.09  09:48

otec mi ochotne požičiaval auto, platil benzín, rozmlátil som mu to auto 2x...

Swokra je obyčajná dedinská žena a je to aj vidieť. Tam fungujú tie ich drsné žabomyšie vojny (ohováranie, videla si, čo mala na sebe...?) a hovadiny...a potom rana z čistého neba, ktorá svojím kalibrom presahuje ich predstavivosť. A všetci sú na vetvi.

Normálne som mal darovať môjmu bratovi peniaze v rovnakej výške ako druhej strane - švagrovcom. Ale môj brat by ich použil na niektoré svoje aktivity, ktoré sa mi nepáčia (navyše si svojím prístupom zaistil moju trvalú ne-dôveru), tak som to nasmeroval rodičom.

Ale vieš čo? Niekde mi to robí aj takú škodoradosť. Nabehla si sama svojou závistlivosťou. Normálny v pohode človek by sa normálne spýtal, ako to je a hotovo. Závistlivec dostane rovno žlčníkový záchwat >:-[]
    Inak dostanú aj svokrovci Focusa v plnej palbe po našom obchodníkovi, ale vieš, to je len Ford... Oni čo nabehajú 3000 km ročne... Ale keby bol Meďák, to by ešte len dedinčani závideli !!! 8-s :no: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 20.01.09  09:27

ach, no tak na toto sa netesim. to je to, ze to co maju to nevidia, ale co ma druhy, tak to je zle.

je to rovnaky princip ako sa nasr*at kvoli tomu, ze niekto vyhral lotto, a nie ja. to je smutny pristup. co by mali byt radi, priat mu to, tak sa urazia...

nakoniec, ved to moze byt po spocitani urokov vratenie toho, co si prejazdil v mladosti so zapocitanim inflacie a ostatnych vplyvov.
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 20.01.09  08:40

tak to byva :-( Najhorsie ze chces spravit dobru vec, a skonci to s rozhadanim rodiny :-( Kto moze tieto veci predpovedat.
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 19.01.09  23:53

« I love my swokra

Dnes sa svokra dozvedela, že otec dostal Céčko na Vianoce. A dostala hneď žlčníkový záchvat od zlosti a od závisti 8-s

A hneď aj so svokrom (čo nie je jeho štýl, on nezávidí, ale asi ked ide o auto...) vyskočili na manželku (som pri tom nebol):
    Že prečo naši dostali a oni nie?
    A že či teraz naši budú mať 3 autá alebo čo?
    A keď naši dostanú manželkine Áčko 180 CDI (akože ho aj dostanú v dohľadnej dobe) tak či budú mať potom naši 4 autá?
    A načo im budú 4 autá?
    A načo sú im 2 Mercedesy?
    atd atd... 8-s :no:

Uplne ignorovali, že jej druhá dcéra s manželom (moji švagrovci) dostali od nás darom v hotovosti peknú okrúhlu sumu (dokončenie domu + nová Octavia), navyše dlhodobú bezúročnú pôžičku v takej istej výške na pilotný výcvik a tým pádom splnenie švagrovho sna a vyšší zárobok doživotne ako dopravný pilot atd.
    Takže vlastne Céčko bolo vybalancovaním daru švagrovcom, navyše dostanem za to od našich do firmy Toyotu Avensis 2.0D s 30000km pre obchodníka a teda ušetrím min. 500tis Sk a tiež malú Corsu pre sekretárky do mesta atd atd...

Jednoducho - swokra nedostala Mercedes a tým pádom nevidí a nepočuje a stala sa jej krivda veliká.
    Otrasné... 8-s ;-\ :no:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 19.01.09  23:40

« Re: Kleemann

manželke odovzdám predovšetkým želanie o poslúchaní >:D >:D >:D nie a nie sa to naučiť >:D >:-[] :-!

120m2 garážovej plochy je iná sranda ako obytnej. Zvlášť ked je to samostatná stavba, tak je to trochu jednoduchšie aj lacnejšie postaviť. Aj ked zrovna my budeme musieť to trochu zakopať do zeme kvoli svahu, no...

No o 2 roky ma možno omrzí a možno nie. Dovtedy mi tých 15000 EUR aj stojí za to. Ale ešte si to nechávam prejsť hlavou všetko...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…