Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vette 30.01.09 01:14
« Re: Zas*rané jamy
tak naprava je ok, spravil som dnes geometriu, Nastastie to odniesla len guma. Dufam ze sa este neukaze disk ked budem menit gumu koli balonu co sa tam urobil. Moja skoda je zatial 6000Sk a to spolieham ze dostanem rovnaku zlavu ako ked som kupoval vsetky gumy. -
jpor (RSKa) 30.01.09 00:13
« Re: Preco Mercedes?
a ja som myslel že kvôli autu samotnému >:D
Spracovanie je jedna vec, potom ale máš pohodlie, luxus, jazdné vlastnosti, dojem z interiéru aj exteriéru, možnosti príplatkovej výbavy, technologické prednosti atd. A príslušnosť k prémiovej rodinke :-! -
jmurjr (H22A7) 29.01.09 18:18
« Preco Mercedes?
dobra otazka, na ktoru som sa pytal odkedy ho mam viackrat. aby som povedal pravdu, neviem ako su na tom konkurencne ,,premiove" znacky, ale v porovnani s normalnymi autami, teda nepremiovymi je to nieco ine. spracovanim sa mercedesu uz vedia vyrovnat niektore znacky, ale co je vyrazny rozdiel je servis. uz som bol v servisoch s roznymi autami, co si spomeniem, tak skoda, vw, citroen, peugeot, renault, fiat. ale v mercedese to je vsetko jednoduchsie a rychlejsie. nielen kvoli tomu, ze je servis na 6 rokov alebo 160k km zadarmo. s autom si clovek chtiac-nechtiac kupuje aj servis. spracovanim sa uz auta pomaly priblizuju jedno k druhemu, ale v servise su tie rozdiely. -
Matt26 28.01.09 00:04
« Re: Zas*rané jamy
Nepríjemné ;-\ , ale uteším ťa, slovenské cesty na tom nie sú o nič lepšie >:D . Dúfam že si to nejak vážnejšie "neodskákala" aj náprava. Inak pekný "Mjeďák" - high speed videos sú cool ! Lepšie ako to "opretie" o zvodidlá :-) Daj foto toho "vytuneného" disku, bude sranda :yes: -
jpor (RSKa) 27.01.09 23:32
« Zas*rané jamy
v piatok som jednu trafil a dnes v pneuservise zistili, že disk je ohnutý, pri pohľade na vnútornú stranu vyzerá ako volant s useknutým spodkom (Golf GTI a spol.). Normálne to dostalo takú ranu...
Takže hups do servisu a zisťujú, čo na to náprava atd. Disk objednávajú nový a ja hlásim poistnú udalosť 8-s -
Filip . 22.01.09 19:08
« Re:Garaz :]
Kludne odovzdaj ze pozdravujem :-) chudakovi Vettemu to nevychadza >:D tak nauc to nemoze byt tazke :-!
No poviem ti to je to najhorsie co moze byt terenne upravy a zakopovanie vseljakych trubiek na biologicku cisticku >:D a terenny upravy nam robil inac jeden typek z JBC Pekelny stroj poviem ti ale aj tak este budeme musiet robit upravy ;-\
ako chces s tym kleemannom su to tvoje penazky ... :-) -
David Silver 22.01.09 14:28
« Foto
Díky za poslání té foto v plném rozlišení. :yes: To je fakt nádhera. Já když si otevřu svoje fotky v zoneru, tak tam jdou vidět "kostičky" jak ta fotka tvořená (jako hodně na mobilu) a tady at zvetšuju jak chci, hodně krát a až pak je to v takové kvalitě jako z našeho fot'áku. Fakt bomba pokrok :yes: -
jpor (RSKa) 20.01.09 23:21
« Re: I love my swokra
skdd:
tu hovoria skúsenosti, to je vidieť :-!
Máš pravdu, nabehnúť si v týchto veciach je veľmi ľahké a aj pravdepodobné.
Nie že by ma to rozhádzalo, ale bol som prekvapený tou intenzitou, že až záchvat >:-[]
Rieši si to manželka, to je jasné. Ja by som si už servítky pred hubu nedával asi. Dáme si pár týždňov s nimi pauzu a uvidíme.
Je mi jasné, že komu som chcel pomôcť tomu som pomohol, komu som chcel urobiť radosť tomu som ju spravil. Ked to niekto ťažko nesie, jeho vec. Ked bude vyskakovať, dozvie sa pár vecí. Ale keby sa to obišlo bez toho, nevadilo by mi to... :-| -
PeT-a (RSKa) 20.01.09 20:23
Jpor, to je asi to nejhorší co může být no. Závist v rodině....
Prostě "nejstarší vlastnost" pravda......Buď rád, že si splnil sen někomu koho máš rád, to je to důležité na světě, dělat radost druhým, ostatní špínu co dělají druzí je lepší ignorovat ;-) -
borovička pivo ako je tu živo 20.01.09 20:07
Tu je každá rada drahá... a to doslovne :-)
Mal si rozdeliť BSM a dať to otcovi z "vlastného" a keď sa svokrovcom nepáči nech idú ... všetci vieme kam.
Ja sa držím jedného hesla - rodine nič len tak z rozmaru (ak naozaj niekto potrebuje pomôcť to je iné), pár krát som si podobne nabehol a nikdy to nedopadlo dobre - vždy som bol na konci dňa ja ten zlý. A celkom sa mi osvedčila taktika, ku komu tá časť frflajúcej rodiny patrí ten nech si to vyrieši.