Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
"-- skrytý --" 04.02.09 11:02
« Re: zmena cestnych pravidiel
Nádherné je to ako slubovali, že oficiálny sadzobník bude na nete k 1.2. A 2.2. zrazu zmenili retoriku a zrazu že nič nedostanete. Prečo by som mal potom platiť pokuty, keď ja vlastne si nemám možnosť ani skontrolovať, či mi policajt pri danom porušení predpisov vymeral pokutu v správnom rozsahu a teda riadil sa vykonávacími predpismi miniserstva vnútra. Nechcem spochybnovať nikoho kompetentnosť len jeden príklad, ked policajti pokutovali pred 30.1. kamionistov zato, že nemali dialnicne nalepky za rok 2009. A to je upravené vo vyhláške, dokedy platia staré dialnicné. Takže asi by bolo opodstatnené poznať sadzobník na zákmlade ktorého mám byť stíhany -
jpor (RSKa) 01.02.09 22:28
« Re: NA PREDAJ!!!!!! Corvette + Mondeo ako bonus
ako je to s trestnosťou rušičky? Akože pokuta jak hrom alebo basa / podmienka? Viete to niekto?
Inak limitér v Mercedesoch je teraz na nezaplatenie :yes:
A myslím si, že ich to časom prejde a bude sa to zase blížiť tomu čo bolo doteraz. -
jmurjr (H22A7) 01.02.09 15:48
« Re: zmena cestnych pravidiel
novy limit, nove merace, povodni policajti. nechcem ich hadzat vsetkych do jedneho vreca, ale s normalnymi som sa stretol malokedy. vacsinou prevladala arogancia a absolutny pocit, ze su nieco viac. a ked som mal problem s vodicakom (niektori vedia), tak ma kvoli rychlosti zastavilo 8 policajtov (nie je to preklep - osem policajtov) naraz (raz len nemali asi co robit).
myslim si, ze policia by mala byt menej trhovo orientovana a tym padom nemat ako hlavnu napln prace tvorbu zisku. omnoho osoznejsie by bolo postavit raz za cas policajta tam, kde je situacia naozaj nebezpecna (zatacky, krizovatky, skoly) a tak donutit ludi k miernemu spomaleniu a zvyseniu pozornosti. to je asi len moje zelanie a nikdy to tak nebude. -
Matt26 01.02.09 15:16
« Re: NA PREDAJ!!!!!! Corvette + Mondeo ako bonus
Na lasr antiradar nepomôže a rušička je aspoň u nás tresná, pri prvej kontrole (a to nemusia ani merať, len zastavovať) sa môže stať že zbadajú rušičku a je konec. A to že zakázali aj antiradary, za to by som Kaliňáka ukameňoval. To je ako zakázať prací prášok do práčky.
Inak dnes podľa dopravného servisu sú už skoro všade a to je nedeľa, ani nechcem pomyslieť čo to bude tento prvý týždeň. Asi vyberiem bicykel >:D -
Ptk 01.02.09 12:35
« Re: Co spravi 50 km/h v obci na Slovensku?
Škoda že mám momentálne na 2 týždne auto v servise, som zvedavý ako to teraz prvé dni bude vyzerať. Ja jazdím len po Blave a v okruhu 40 km od Ba a myslím že doprava je tu tak zhustená a väčšina ľudí si dá pozor, že nebude priestor ma veľké rýchlosti (môj názor). A prekročenie do 10 km/h sa má riešiť dohovorom, cajti majú dostať platobné terminály (tí vo väčších mestách ako prví), takže - mať kartu pri sebe. ;-)